Barion Pixel

Richard Hart Bread - Intuitive Sourdough Baking

by Richard Hart, Laurie Woolever, Henrietta Lovell


« Vissza | Szerzők: Richard Hart
  2024. június 03. 12:56

Richard Hart Bread - Intuitive Sourdough Baking

Átfogó útmutató a kenyérsütés mesterségéhez, amely több mint 60 receptet tartalmaz, a koppenhágai Hart Bageri alapítójának és a San Francisco-i Tartine egykori főpékjének minden szakértelmével és tapasztalatával.


Richard Hart Bread a kenyérsütés intuitív művészetének útmutatója. Megtanulhatja, hogyan lásson, kóstoljon, tapintson és alkalmazkodjon.

Az olvasók megtalálják a maguk módját, hogyan készítsenek igazán csodálatos kenyeret – a hólyagos kovászostól a gazdag rozscipókig és így tovább. Ahelyett, hogy megszállottan a precíz formulákra összpontosítana, Richard megtanítja mind a törekvő, mind a tapasztalt pékeknek az összes kulcsfontosságú technikát anélkül, hogy bármit is visszatartana.

A pompás fotók, QR-kódok segítségével elérhető magyarázó videók és a módszerek alapos leírása révén minden eszköz birtokában lesz, ami nagyszerű kenyerek készítéséhez szükséges.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. November 30

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Richard Hart
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 03.
ISBN: 9780593234297
Nyelv: Angol
Oldalszám: 304
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Sourdough baking a treatise

Sourdough baking a treatise

Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.