Barion Pixel

Richard Hart Bread - Intuitive Sourdough Baking

by Richard Hart, Laurie Woolever, Henrietta Lovell


« Vissza | Szerzők: Richard Hart
  2024. június 03. 12:56

Richard Hart Bread - Intuitive Sourdough Baking

Átfogó útmutató a kenyérsütés mesterségéhez, amely több mint 60 receptet tartalmaz, a koppenhágai Hart Bageri alapítójának és a San Francisco-i Tartine egykori főpékjének minden szakértelmével és tapasztalatával.


Richard Hart Bread a kenyérsütés intuitív művészetének útmutatója. Megtanulhatja, hogyan lásson, kóstoljon, tapintson és alkalmazkodjon.

Az olvasók megtalálják a maguk módját, hogyan készítsenek igazán csodálatos kenyeret – a hólyagos kovászostól a gazdag rozscipókig és így tovább. Ahelyett, hogy megszállottan a precíz formulákra összpontosítana, Richard megtanítja mind a törekvő, mind a tapasztalt pékeknek az összes kulcsfontosságú technikát anélkül, hogy bármit is visszatartana.

A pompás fotók, QR-kódok segítségével elérhető magyarázó videók és a módszerek alapos leírása révén minden eszköz birtokában lesz, ami nagyszerű kenyerek készítéséhez szükséges.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. November 30

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Richard Hart
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 03.
ISBN: 9780593234297
Nyelv: Angol
Oldalszám: 304
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Breaking Breads

Breaking Breads

Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.


Szerzők: Uri Scheft

Latinísimo

Latinísimo

Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash