Richard Hart Bread - Intuitive Sourdough Baking
by Richard Hart, Laurie Woolever, Henrietta Lovell

Átfogó útmutató a kenyérsütés mesterségéhez, amely több mint 60 receptet tartalmaz, a koppenhágai Hart Bageri alapítójának és a San Francisco-i Tartine egykori főpékjének minden szakértelmével és tapasztalatával.
Richard Hart Bread a kenyérsütés intuitív művészetének útmutatója. Megtanulhatja, hogyan lásson, kóstoljon, tapintson és alkalmazkodjon.
Az olvasók megtalálják a maguk módját, hogyan készítsenek igazán csodálatos kenyeret – a hólyagos kovászostól a gazdag rozscipókig és így tovább. Ahelyett, hogy megszállottan a precíz formulákra összpontosítana, Richard megtanítja mind a törekvő, mind a tapasztalt pékeknek az összes kulcsfontosságú technikát anélkül, hogy bármit is visszatartana.
A pompás fotók, QR-kódok segítségével elérhető magyarázó videók és a módszerek alapos leírása révén minden eszköz birtokában lesz, ami nagyszerű kenyerek készítéséhez szükséges.
Termékinformációk
Szerző: | Richard Hart |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. január 21. |
ISBN: | 9781761451607 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 2.8 cm |
Súly: | 1.27 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt.
Sartoria Panatieri

Fedezze fel a világ egyik legjobb pizzériájának könyvét! „Visszatérés a gyökereinkhez, visszatérés a hitelességhez.
Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.