Barion Pixel

Café Cecilia Cookbook

Max Rocha, with a foreword by Diana Henry


« Vissza | Szerzők: Max Rocha
  2024. június 13. 15:58

Café Cecilia Cookbook

Egy debütáló szakácskönyv a feltörekvő ír sztárséftől, Max Rochától és a rendkívül népszerű kelet-londoni éttermétől, a Café Ceciliától


A Café Cecilia egy kedvelt környékbeli étterem, ahol egyszerű ír és európai ihletésű ételeket szolgálnak fel, és nem csak az ínyencek menedékévé vált, hanem óriási sikert aratott a nemzetközi művészeti és divatközönség körében is.

Ez Max Rocha séf első étterme és ihletet merít a szezonalitásból, édesanyja, Odette főztjéből és azokból az ételekből, amelyeken Írországban nőtt fel.
A Café Cecilia Cookbook, az első és egyetlen könyv erről, az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb étterméről, amely 100 receptet tartalmaz a reggelitől a vacsoráig.

Az ételek közé tartoznak az olyan jellegzetes ételek, mint a Guinness Bread és a Sage & Anchovy Fritti, valamint a szezonális ételek, mint a posírozott ringló, a granola és a joghurt, valamint a Globe articsóka napraforgó tahinivel, számos leves, saláta, kenyér, sütemény és kombuchák receptjével, válogatott hal-, hús- és zöldségételekkel.

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Max Rocha
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. szeptember 26.
ISBN: 9781838668600
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.8 cm
Súly: 1.34 kg
Oldalszám: 256
Ár: 15 590 Ft
(14 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

CHOCOLAT by Maja Vase

CHOCOLAT by Maja Vase

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.


Szerzők: Maja Vase

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.