Café Cecilia Cookbook
Max Rocha, with a foreword by Diana Henry

Egy debütáló szakácskönyv a feltörekvő ír sztárséftől, Max Rochától és a rendkívül népszerű kelet-londoni éttermétől, a Café Ceciliától
A Café Cecilia egy kedvelt környékbeli étterem, ahol egyszerű ír és európai ihletésű ételeket szolgálnak fel, és nem csak az ínyencek menedékévé vált, hanem óriási sikert aratott a nemzetközi művészeti és divatközönség körében is.
Ez Max Rocha séf első étterme és ihletet merít a szezonalitásból, édesanyja, Odette főztjéből és azokból az ételekből, amelyeken Írországban nőtt fel.
A Café Cecilia Cookbook, az első és egyetlen könyv erről, az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb étterméről, amely 100 receptet tartalmaz a reggelitől a vacsoráig.
Az ételek közé tartoznak az olyan jellegzetes ételek, mint a Guinness Bread és a Sage & Anchovy Fritti, valamint a szezonális ételek, mint a posírozott ringló, a granola és a joghurt, valamint a Globe articsóka napraforgó tahinivel, számos leves, saláta, kenyér, sütemény és kombuchák receptjével, válogatott hal-, hús- és zöldségételekkel.
Termékinformációk
Szerző: | Max Rocha |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 26. |
ISBN: | 9781838668600 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.5 x 27 x 2.8 cm |
Súly: | 1.34 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
15 590 Ft (14 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
CHOCOLAT by Maja Vase

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.