Barion Pixel

Café Cecilia Cookbook

Max Rocha, with a foreword by Diana Henry


« Vissza | Szerzők: Max Rocha
  2024. június 13. 15:58

Café Cecilia Cookbook

Egy debütáló szakácskönyv a feltörekvő ír sztárséftől, Max Rochától és a rendkívül népszerű kelet-londoni éttermétől, a Café Ceciliától


A Café Cecilia egy kedvelt környékbeli étterem, ahol egyszerű ír és európai ihletésű ételeket szolgálnak fel, és nem csak az ínyencek menedékévé vált, hanem óriási sikert aratott a nemzetközi művészeti és divatközönség körében is.

Ez Max Rocha séf első étterme és ihletet merít a szezonalitásból, édesanyja, Odette főztjéből és azokból az ételekből, amelyeken Írországban nőtt fel.
A Café Cecilia Cookbook, az első és egyetlen könyv erről, az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb és legnépszerűbb étterméről, amely 100 receptet tartalmaz a reggelitől a vacsoráig.

Az ételek közé tartoznak az olyan jellegzetes ételek, mint a Guinness Bread és a Sage & Anchovy Fritti, valamint a szezonális ételek, mint a posírozott ringló, a granola és a joghurt, valamint a Globe articsóka napraforgó tahinivel, számos leves, saláta, kenyér, sütemény és kombuchák receptjével, válogatott hal-, hús- és zöldségételekkel.

A kiadó által tervezett megjelenési dátum: 2024. Szeptember 26

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 


 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Max Rocha
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. szeptember 26.
ISBN: 9781838668600
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.8 cm
Oldalszám: 256
Ár: 14 890 Ft
(14 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Senses in Sucrose

Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között. 


Szerzők: Roberto Cortez

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury