Barion Pixel

Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

"There's an art to making toast and Prue Leith knows it."--Yotam Ottolenghi


« Vissza | Szerzők: Prue Leith
  2023. március 17. 17:19

Bliss on Toast - 75 Simple Recipes

Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról. 


Ez a 75 toast recept segít gyors, ízletes és sokoldalú ételek elkészítésében egész évben – otthoni ebédekhez és hangulatos vasárnapi vacsorákhoz, könnyű falatokhoz, kényeztető finomságokig vagy lenyűgöző szendvicsekig. 

Photo: Bloomsbury 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Prue Leith
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2023. március 01.
ISBN: 9781526654236
Nyelv: Angol
Méretek: 14.8 x 21 x 2.2 cm
Súly: 0.51 kg
Oldalszám: 192
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat. 


Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash