El Celler de Can Roca - CCR
Cooking, Consciousness, Reflection
!['El Celler de Can Roca - CCR El Celler de Can Roca - CCR](/static/content/books/cover_img/0/953.jpg?689174886174393)
Joan Roca azt mondta egy nap, hogy„ egy éttermet idővel kell építeni, ez egy hosszú távú projekt. Egy életforma, egy út. Boldognak kell lenni ezen az úton, ami másokat is boldoggá tesz.
A célok nagyon gyorsan mennek…. Az étteremben töltött nap az, ami megmarad.” És éppen a Roca testvérek munkásságának maradandósága érdekében született meg ez a könyv, amely összegyűjti mindazt, ami történt, és az El Celler de Can Rocában készült. Egy nagy formátumú mű, 560 oldalon keresztül, ez az El Celler de Can Roca (CCR) – A Főzés, Tudatosság, Reflexió nagyszerű könyvvé született.
A Könyv
Az El Celler de Can Roca - CCR ragyog, 560 oldalas irodalmi remekmű. Egy szakácskönyv a tudatosságról, az elmélkedésről és a főzésről, ahol a Celler különböző sztárreceptjeit magyarázzuk el, gyönyörűen leírva világunkat.
Magába foglalja alkotói területeink ötleteit, érzéseit és interdiszciplináris munkáját, amely a megfoghatatlanra utal. A Terra Endins, a Terra Animada és az Esperit Roca a három különböző terület, ahonnan növényvilágunk természetes ciklusait szemléljük és dolgozzuk fel.
Főzés
150 alkotásban ötvöződnek azok az összetevők, módszerek és készítmények, amelyek az étterem ételeit a világ egyik legjobbjává tették.
Sokféle zöldséget, tengeri sünt, galambot, rombuszhalat, angolnát, nyelvhalat, szarvasgombát, polipot és langoustine-t tartalmaznak sok más összetevő mellett, különös tekintettel magukra a Roca testvérek technikáira és formuláira. Ezeket is aprólékosan megvizsgáltuk és egyenként lefotóztuk.
Tudatosság
Szóba kerülnek a testvérek mindenféle közelmúltbeli projektjei, mint például Jordi latin-amerikai őslakos közösségekkel folytatott munkája, a tudat „földrengése”, amelyet a 2019-es madridi klímaváltozási csúcstalálkozón provokáltak ki, érzelmi csapatmenedzsmentben, valamint fenntarthatósági és körkörös gazdasági projektek megvalósításában végzett munkájuk is.
Reflexió
Az El Celler de Can Rocában minden egy megfigyelés által kiváltott mélyreható elmélkedés eredménye.
A CCR azt mutatja be, hogyan használjuk elemzési formában, minden dimenziójában és különböző szférákon keresztül. Az akadémizmus, a kromatizmus, az innováció, a szabadság, az emlékezet, a táj, a parfüm, a termék, a humorérzék, a hagyomány és a bor néhány olyan filozófiai tengely, amely az alkotásokat és a tevékenységeket irányítja.
Közösen szeretjük a kaleidoszkópikus borokat, az elvarázsolt világokat és az ízletes konyhát. Valamint a receptek, amelyeket egy csapat tehetséges ember alkotott, köztük a három testvér. Mi.
Termékinformációk
Szerzők: | Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
ISBN: | 9788472121959 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 32 x 5 cm |
Súly: | 3.7 kg |
Oldalszám: | 560 |
Ár: |
42 890 Ft (40 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Paco Torreblanca
!['Paco Torreblanca Paco Torreblanca](/static/content/books/cover_img/0//thumb/374.jpg?305731305122621)
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
!['Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve](/static/content/books/cover_img/0//thumb/726.jpg?48586760619679)
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
!['Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve](/static/content/books/cover_img/0//thumb/726.jpg?48586760619679)
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.