Barion Pixel

El Celler de Can Roca - CCR

Cooking, Consciousness, Reflection


« Vissza | Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
  2023. március 31. 17:26

El Celler de Can Roca - CCR

Joan Roca azt mondta egy nap, hogy „egy éttermet idővel kell építeni, ez egy hosszú távú projekt. Egy életforma, egy út. Boldognak kell lenni ezen az úton, ami másokat is boldoggá tesz. 


A célok nagyon gyorsan mennek…. Az étteremben töltött nap az, ami megmarad.” És éppen a Roca testvérek munkásságának maradandósága érdekében született meg ez a könyv, amely összegyűjti mindazt, ami történt, és az El Celler de Can Rocában készült. Egy nagy formátumú mű, 560 oldalon keresztül, ez az El Celler de Can Roca (CCR) - Főzés, Tudatosság, Reflexió nagyszerű könyvvé született.

További részletek hamarosan!

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. május / Június 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 01.
ISBN:
Nyelv: Angol
Oldalszám: 560
Ár: 42 990 Ft
(40 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tra l'onirico e il reale

Tra l'onirico e il reale

Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.


Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López