Barion Pixel

El Celler de Can Roca - CCR

Cooking, Consciousness, Reflection


« Vissza | Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
  2023. március 31. 17:26

El Celler de Can Roca - CCR

Joan Roca azt mondta egy nap, hogy„ egy éttermet idővel kell építeni, ez egy hosszú távú projekt. Egy életforma, egy út. Boldognak kell lenni ezen az úton, ami másokat is boldoggá tesz. 


A célok nagyon gyorsan mennek…. Az étteremben töltött nap az, ami megmarad.” És éppen a Roca testvérek munkásságának maradandósága érdekében született meg ez a könyv, amely összegyűjti mindazt, ami történt, és az El Celler de Can Rocában készült. Egy nagy formátumú mű, 560 oldalon keresztül, ez az El Celler de Can Roca (CCR) – A Főzés, Tudatosság, Reflexió nagyszerű könyvvé született.

A Könyv

Az El Celler de Can Roca - CCR ragyog, 560 oldalas irodalmi remekmű. Egy szakácskönyv a tudatosságról, az elmélkedésről és a főzésről, ahol a Celler különböző sztárreceptjeit magyarázzuk el, gyönyörűen leírva világunkat.
Magába foglalja alkotói területeink ötleteit, érzéseit és interdiszciplináris munkáját, amely a megfoghatatlanra utal. A Terra Endins, a Terra Animada és az Esperit Roca a három különböző terület, ahonnan növényvilágunk természetes ciklusait szemléljük és dolgozzuk fel.

Főzés

150 alkotásban ötvöződnek azok az összetevők, módszerek és készítmények, amelyek az étterem ételeit a világ egyik legjobbjává tették.

Sokféle zöldséget, tengeri sünt, galambot, rombuszhalat, angolnát, nyelvhalat, szarvasgombát, polipot és langoustine-t tartalmaznak sok más összetevő mellett, különös tekintettel magukra a Roca testvérek technikáira és formuláira. Ezeket is aprólékosan megvizsgáltuk és egyenként lefotóztuk.

Tudatosság

Szóba kerülnek a testvérek mindenféle közelmúltbeli projektjei, mint például Jordi latin-amerikai őslakos közösségekkel folytatott munkája, a tudat „földrengése”, amelyet a 2019-es madridi klímaváltozási csúcstalálkozón provokáltak ki, érzelmi csapatmenedzsmentben, valamint fenntarthatósági és körkörös gazdasági projektek megvalósításában végzett munkájuk is.

Reflexió

Az El Celler de Can Rocában minden egy megfigyelés által kiváltott mélyreható elmélkedés eredménye.
A CCR azt mutatja be, hogyan használjuk elemzési formában, minden dimenziójában és különböző szférákon keresztül. Az akadémizmus, a kromatizmus, az innováció, a szabadság, az emlékezet, a táj, a parfüm, a termék, a humorérzék, a hagyomány és a bor néhány olyan filozófiai tengely, amely az alkotásokat és a tevékenységeket irányítja.

Közösen szeretjük a kaleidoszkópikus borokat, az elvarázsolt világokat és az ízletes konyhát. Valamint a receptek, amelyeket egy csapat tehetséges ember alkotott, köztük a három testvér. Mi.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 01.
ISBN: 9788472121959
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 32 x 5 cm
Súly: 3.7 kg
Oldalszám: 560
Ár: 40 890 Ft
(38 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash