El Celler de Can Roca - CCR
Cooking, Consciousness, Reflection

Joan Roca azt mondta egy nap, hogy„ egy éttermet idővel kell építeni, ez egy hosszú távú projekt. Egy életforma, egy út. Boldognak kell lenni ezen az úton, ami másokat is boldoggá tesz.
A célok nagyon gyorsan mennek…. Az étteremben töltött nap az, ami megmarad.” És éppen a Roca testvérek munkásságának maradandósága érdekében született meg ez a könyv, amely összegyűjti mindazt, ami történt, és az El Celler de Can Rocában készült. Egy nagy formátumú mű, 560 oldalon keresztül, ez az El Celler de Can Roca (CCR) – A Főzés, Tudatosság, Reflexió nagyszerű könyvvé született.
A Könyv
Az El Celler de Can Roca - CCR ragyog, 560 oldalas irodalmi remekmű. Egy szakácskönyv a tudatosságról, az elmélkedésről és a főzésről, ahol a Celler különböző sztárreceptjeit magyarázzuk el, gyönyörűen leírva világunkat.
Magába foglalja alkotói területeink ötleteit, érzéseit és interdiszciplináris munkáját, amely a megfoghatatlanra utal. A Terra Endins, a Terra Animada és az Esperit Roca a három különböző terület, ahonnan növényvilágunk természetes ciklusait szemléljük és dolgozzuk fel.
Főzés
150 alkotásban ötvöződnek azok az összetevők, módszerek és készítmények, amelyek az étterem ételeit a világ egyik legjobbjává tették.
Sokféle zöldséget, tengeri sünt, galambot, rombuszhalat, angolnát, nyelvhalat, szarvasgombát, polipot és langoustine-t tartalmaznak sok más összetevő mellett, különös tekintettel magukra a Roca testvérek technikáira és formuláira. Ezeket is aprólékosan megvizsgáltuk és egyenként lefotóztuk.
Tudatosság
Szóba kerülnek a testvérek mindenféle közelmúltbeli projektjei, mint például Jordi latin-amerikai őslakos közösségekkel folytatott munkája, a tudat „földrengése”, amelyet a 2019-es madridi klímaváltozási csúcstalálkozón provokáltak ki, érzelmi csapatmenedzsmentben, valamint fenntarthatósági és körkörös gazdasági projektek megvalósításában végzett munkájuk is.
Reflexió
Az El Celler de Can Rocában minden egy megfigyelés által kiváltott mélyreható elmélkedés eredménye.
A CCR azt mutatja be, hogyan használjuk elemzési formában, minden dimenziójában és különböző szférákon keresztül. Az akadémizmus, a kromatizmus, az innováció, a szabadság, az emlékezet, a táj, a parfüm, a termék, a humorérzék, a hagyomány és a bor néhány olyan filozófiai tengely, amely az alkotásokat és a tevékenységeket irányítja.
Közösen szeretjük a kaleidoszkópikus borokat, az elvarázsolt világokat és az ízletes konyhát. Valamint a receptek, amelyeket egy csapat tehetséges ember alkotott, köztük a három testvér. Mi.
Termékinformációk
Szerzők: | Joan Roca, Jordi Roca, Josep Roca |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
ISBN: | 9788472121959 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 32 x 5 cm |
Súly: | 3.7 kg |
Oldalszám: | 560 |
Ár: |
70 890 Ft (67 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.
The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.
Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.
The Food of Sichuan

A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.