Barion Pixel

Mussels

An Homage in 50 Recipes


« Vissza | Szerzők: Sergio Herman
  2023. november 06. 18:32

Mussels

Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.

 


Bár Sergio egykor megfogadta, hogy soha nem tesz fel kagylót az étlapra saját Oud Sluis-jában***, úgy döntött, hogy 2021-ben megbékél a fekete kagylóval, ahogy végül mindannyiunknak meg kell békülnünk a származásunkkal. A Pure C étterem Syrco Bakker séfjével közösen ez év nyarán nyitott egy Pop-up éttermet Zeebrugge tengerpartján. A Moules Frites elsöprő sikert aratott, az étlap főételét Sergio családi receptje szerint egy nagy serpenyős kagyló alkotta fehérboros szószban.

A Hommage szakácskönyvben ötven hozzáférhető kagylóreceptet, kihagyhatatlan köreteket és szószokat talál. A receptek a világ minden szegletéből merítenek, klasszikusak és modernek, de mindenekelőtt tipikus Sergio stílusúak. Gyönyörű fotókkal, személyes és kultúrtörténeti háttértörténetekkel.

Sergio Herman:

„A kagylókkal való kapcsolatom egy érzés a gyűlölettől a tiszta szerelemig. Egy termék, amely közös szálként vonul végig karrieremen egy olyan személyes történetben, amelyet igyekeztem a lehető legőszintébben elmondani ezzel a szakácskönyvvel.”

Photo:Sergio Herman Group / Tra Publishing / Kris Vlegels

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sergio Herman
Kiadó: Tra Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9798986640693
Nyelv: Angol
Méretek: 24.8 x 30 x 3 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 256
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Real Thai Cooking

Real Thai Cooking

A Real Thai Cooking Thaiföld vezető food-bloggere és street food-szakértő, Chawadee "Chow" Nualkhair és Lauren Lulu Taylor szerelmi munkája, akik a recept tesztelését és szerkesztését végezték, valamint számos fényképet biztosítottak. 

 


The Pho Cookbook

The Pho Cookbook

Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.


Szerzők: Andrea Nguyen

Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.