Mussels
An Homage in 50 Recipes
Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.
Bár Sergio egykor megfogadta, hogy soha nem tesz fel kagylót az étlapra saját Oud Sluis-jában***, úgy döntött, hogy 2021-ben megbékél a fekete kagylóval, ahogy végül mindannyiunknak meg kell békülnünk a származásunkkal. A Pure C étterem Syrco Bakker séfjével közösen ez év nyarán nyitott egy Pop-up éttermet Zeebrugge tengerpartján. A Moules Frites elsöprő sikert aratott, az étlap főételét Sergio családi receptje szerint egy nagy serpenyős kagyló alkotta fehérboros szószban.
A Hommage szakácskönyvben ötven hozzáférhető kagylóreceptet, kihagyhatatlan köreteket és szószokat talál. A receptek a világ minden szegletéből merítenek, klasszikusak és modernek, de mindenekelőtt tipikus Sergio stílusúak. Gyönyörű fotókkal, személyes és kultúrtörténeti háttértörténetekkel.
Sergio Herman:
„A kagylókkal való kapcsolatom egy érzés a gyűlölettől a tiszta szerelemig. Egy termék, amely közös szálként vonul végig karrieremen egy olyan személyes történetben, amelyet igyekeztem a lehető legőszintébben elmondani ezzel a szakácskönyvvel.”
Photo:Sergio Herman Group / Tra Publishing / Kris Vlegels















Termékinformációk
| Szerző: | Sergio Herman |
| Kiadó: | Tra Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. november 14. |
| ISBN: | 9798986640693 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 24.8 x 30 x 3 cm |
| Súly: | 1.61 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
BUNS - Sweet and Simple Bakes
Ez egy gyönyörű könyv, amely a sütés örömét ünnepli. Van valami egyetemes megnyugtató érzés a frissen sült péksüteményekben. Puha, párnaszerű, enyhén édeskés, csábító illattal – olyan finomságok, amelyeket szerte a világon szeretnek.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Paco Roncero
Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.