Barion Pixel

Mussels

An Homage in 50 Recipes


« Vissza | Szerzők: Sergio Herman
  2023. november 06. 18:32

Mussels

Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.

 


Bár Sergio egykor megfogadta, hogy soha nem tesz fel kagylót az étlapra saját Oud Sluis-jában***, úgy döntött, hogy 2021-ben megbékél a fekete kagylóval, ahogy végül mindannyiunknak meg kell békülnünk a származásunkkal. A Pure C étterem Syrco Bakker séfjével közösen ez év nyarán nyitott egy Pop-up éttermet Zeebrugge tengerpartján. A Moules Frites elsöprő sikert aratott, az étlap főételét Sergio családi receptje szerint egy nagy serpenyős kagyló alkotta fehérboros szószban.

A Hommage szakácskönyvben ötven hozzáférhető kagylóreceptet, kihagyhatatlan köreteket és szószokat talál. A receptek a világ minden szegletéből merítenek, klasszikusak és modernek, de mindenekelőtt tipikus Sergio stílusúak. Gyönyörű fotókkal, személyes és kultúrtörténeti háttértörténetekkel.

Sergio Herman:

„A kagylókkal való kapcsolatom egy érzés a gyűlölettől a tiszta szerelemig. Egy termék, amely közös szálként vonul végig karrieremen egy olyan személyes történetben, amelyet igyekeztem a lehető legőszintébben elmondani ezzel a szakácskönyvvel.”

Photo:Sergio Herman Group / Tra Publishing / Kris Vlegels

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sergio Herman
Kiadó: Tra Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9798986640693
Nyelv: Angol
Méretek: 24.8 x 30 x 3 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 256
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vietnamese Vegetarian

Vietnamese Vegetarian

Olyan gyorsételektől, mint például az édesburgonyás tészta sült édesköménnyel, édeskáposzta és grillezett zöldséges Banh Mi, az olyan lakomákhoz illő ételekig, mint a gombás-tofus pho és a rizspapíros pizza, valamint az olyan édességekig, mint a szivárványos desszert, a lótusz és édesburgonyás rizspuding bármilyen alkalomra.


Szerzők: Uyen Luu

Bien Cuit

Bien Cuit

A Bien Cuit Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Szerzők: Zachary Golper

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash