Barion Pixel

Mori Yoshida - Gâteaux - Sweets

Modern French Pastry


« Vissza | Szerzők: Mori Yoshida
  2025. március 14. 13:21

Mori Yoshida - Gâteaux - Sweets

Lépjen be a Gâteaux világába, amely a japán kifinomultság és a francia cukrászat ünnepe. Az édes alkotások túlmutatnak a névadó Gateaux-n, időnként hozzáadva az innováció finom elemeit Mori Yoshida szülőföldjéről.


A sütemények élvezetének ösztönzésére a Gâteaux könyv recepteket mutat be a nap különböző időszakaira, a reggeli pains au chocolat-tól, az esti kényeztető Mont-blanc-ig. Lépésről lépésre végig kísérve a recepteket, hogy egyértelmű útmutatást adjanak az elkészítésükhöz, összeállításukhoz.

A párizsi cukrászdából, egy díjnyertes japán cukrász európai előőrséből származó Gâteaux olyan időtlen kedvenceket kínál, mint a vaníliás flan és a csokoládé éclaire, és újra felkeresi a felkelő nap országa által ihletett klasszikusokat, mint például a Paris-Brest fekete szezámmal és japán fraisier.

A SZERZŐ:

Morihide Yoshida egy híres japán cukrász, Nippon Kashi Senmon Gakko végzettségű.
Miután 2005-ben megalapította első butikját, a Patisserie Naturelle Nature & Co-t Shizuokában, Japánban, 2013-ban megnyitotta a Mori Yoshidát Párizsban.
Yoshida, 2018-ban megnyerte a "Meilleur Patissier: Les Professionnels" műsort, aki Párizs művészi sokszínűségéből és a francia konyha gazdag alapanyagaiból merít ihletet és a legcsodálatosabb sütemények elkészítésére törekszik.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mori Yoshida
Kiadó: Tra Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. április 01.
ISBN: 9781962098120
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 27 x 2.5 cm
Súly: 0.7 kg
Oldalszám: 192
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Manresa

Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
 


Szerzők: David Kinch

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).