Barion Pixel

Mori Yoshida - Gâteaux - Sweets

Modern French Pastry


« Vissza | Szerzők: Mori Yoshida
  2025. március 14. 13:21

Mori Yoshida - Gâteaux - Sweets

Lépjen be a Gâteaux világába, amely a japán kifinomultság és a francia cukrászat ünnepe. Az édes alkotások túlmutatnak a névadó Gateaux-n, időnként hozzáadva az innováció finom elemeit Mori Yoshida szülőföldjéről.


A sütemények élvezetének ösztönzésére a Gâteaux könyv recepteket mutat be a nap különböző időszakaira, a reggeli pains au chocolat-tól, az esti kényeztető Mont-blanc-ig. Lépésről lépésre végig kísérve a recepteket, hogy egyértelmű útmutatást adjanak az elkészítésükhöz, összeállításukhoz.

A párizsi cukrászdából, egy díjnyertes japán cukrász európai előőrséből származó Gâteaux olyan időtlen kedvenceket kínál, mint a vaníliás flan és a csokoládé éclaire, és újra felkeresi a felkelő nap országa által ihletett klasszikusokat, mint például a Paris-Brest fekete szezámmal és japán fraisier.

A SZERZŐ:

Morihide Yoshida egy híres japán cukrász, Nippon Kashi Senmon Gakko végzettségű.
Miután 2005-ben megalapította első butikját, a Patisserie Naturelle Nature & Co-t Shizuokában, Japánban, 2013-ban megnyitotta a Mori Yoshidát Párizsban.
Yoshida, 2018-ban megnyerte a "Meilleur Patissier: Les Professionnels" műsort, aki Párizs művészi sokszínűségéből és a francia konyha gazdag alapanyagaiból merít ihletet és a legcsodálatosabb sütemények elkészítésére törekszik.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mori Yoshida
Kiadó: Tra Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. április 01.
ISBN: 9781962098120
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.02 kg
Oldalszám: 192
Ár: 15 690 Ft
(14 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Tartine Book No.3

Tartine Book No.3

A Tartine Book No. 3. az egyetlen könyv, ami lépésről-lépésre mutatja be, szövegekkel és folyamatokat megörökítő fotókkal, hogyan készítsünk teljes kiőrlésű kenyereket és a kedvenc Tartine péksütemények teljes kiőrlésű verzióit. 


Gluten-Free Flavor Flours

Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást. 


Szerzők: Alice Medrich

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon