The New Art of Coffee
From Morning Cup to Caffeine Cocktail
Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak.
A The New Art of Coffee sokkal több, mint útmutató a babhoz vagy a készítéshez, megosztja, hogyan hozhat létre inspiráló főzeteket és ízprofilokat a megnyugtatótól, a fiatalítótól az ünnepélyes és kalandosig.
Közel ötven recept gyönyörű fotókkal párosítva inspirál és kínál minden ízléshez és napszakhoz valamit melegen, jegesen, szénsavasan, edzés utánit, koffeinmentesen, alkoholosan és dekonstruáltan.
A hangulat szerint rendezett receptek összetettsége a gyors quafftól a látványosan lassú felépítésig terjed, így az olvasók a pillanathoz igazíthatják az italt.
A szerzőről
Ryan Castelaz a Discourse Coffee Workshop tulajdonosa és kreatív igazgatója, amelyet 2017-ben nyitott meg a Wisconsin állambeli Door megyében, majd 2021-ben Milwaukee-ba költöztette át az üzletet.
Találékony italkészítése szerepelt az Emmy-díjas PBS Wisconsin Foodie programban, nyomtatott formában megjelent a Barista Magazine, Food & Wine, Plate Magazine, Daily Coffee News és The Growler magazinban is, amely „The Coffee Wizard of Sister Bay”-nek nevezte.
















Termékinformációk
| Szerző: | Ryan Castelaz |
| Kiadó: | Universe |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. április 04. |
| ISBN: | 9781599621685 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 22.9 x 3.3 cm |
| Súly: | 0.79 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
French Classics by Chef Matthew Ryle
Raymond Blanc előszavával ez a könyv nélkülözhetetlen útmutató a klasszikus francia konyhához…
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy
Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.