Barion Pixel

The New Art of Coffee

From Morning Cup to Caffeine Cocktail


« Vissza | Szerzők: Ryan Castelaz
  2023. április 20. 16:42

The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak. 


A The New Art of Coffee sokkal több, mint útmutató a babhoz vagy a készítéshez, megosztja, hogyan hozhat létre inspiráló főzeteket és ízprofilokat a megnyugtatótól, a fiatalítótól az ünnepélyes és kalandosig.

Közel ötven recept gyönyörű fotókkal párosítva inspirál és kínál minden ízléshez és napszakhoz valamit melegen, jegesen, szénsavasan, edzés utánit, koffeinmentesen, alkoholosan és dekonstruáltan.
A hangulat szerint rendezett receptek összetettsége a gyors quafftól a látványosan lassú felépítésig terjed, így az olvasók a pillanathoz igazíthatják az italt.

A szerzőről

Ryan Castelaz a Discourse Coffee Workshop tulajdonosa és kreatív igazgatója, amelyet 2017-ben nyitott meg a Wisconsin állambeli Door megyében, majd 2021-ben Milwaukee-ba költöztette át az üzletet.
Találékony italkészítése szerepelt az Emmy-díjas PBS Wisconsin Foodie programban, nyomtatott formában megjelent a Barista Magazine, Food & Wine, Plate Magazine, Daily Coffee News és The Growler magazinban is, amely „The Coffee Wizard of Sister Bay”-nek nevezte.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ryan Castelaz
Kiadó: Universe
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 04.
ISBN: 9781599621685
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 22.9 x 3.3 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 208
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition

Eleven Madison Park - The Next Chapter / Revised and Unlimited Edition
A világ egyik legnépszerűbb kulináris célpontjától, a New York-i három Michelin-csillagos étteremtől Eleven Madison Park-tól, érkezik egy frissített, egy kötetes szakácskönyv több mint 80 recepttel, történetekkel, ételfotókkal és akvarellfestmények gyűjteményével, amelyet a híres séf, Daniel Humm készített.
 

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


Garuharu Book Collection

Garuharu Book Collection

Garuharu / Yun Eunyoung/ cukrászséf professzionális könyvei egy csomagban, kedvezményesen! A nagysikerű könyvsorozat Eclair, Tarte, Decoration, Travel Cake most kedvezményes áron, amennyiben egyszerre szeretné megvásárolni a négy kiadványt. 


Szerzők: Yun Eunyoung

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.