Barion Pixel

The New Art of Coffee

From Morning Cup to Caffeine Cocktail


« Vissza | Szerzők: Ryan Castelaz
  2023. április 20. 16:42

The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak. 


A The New Art of Coffee sokkal több, mint útmutató a babhoz vagy a készítéshez, megosztja, hogyan hozhat létre inspiráló főzeteket és ízprofilokat a megnyugtatótól, a fiatalítótól az ünnepélyes és kalandosig.

Közel ötven recept gyönyörű fotókkal párosítva inspirál és kínál minden ízléshez és napszakhoz valamit melegen, jegesen, szénsavasan, edzés utánit, koffeinmentesen, alkoholosan és dekonstruáltan.
A hangulat szerint rendezett receptek összetettsége a gyors quafftól a látványosan lassú felépítésig terjed, így az olvasók a pillanathoz igazíthatják az italt.

A szerzőről

Ryan Castelaz a Discourse Coffee Workshop tulajdonosa és kreatív igazgatója, amelyet 2017-ben nyitott meg a Wisconsin állambeli Door megyében, majd 2021-ben Milwaukee-ba költöztette át az üzletet.
Találékony italkészítése szerepelt az Emmy-díjas PBS Wisconsin Foodie programban, nyomtatott formában megjelent a Barista Magazine, Food & Wine, Plate Magazine, Daily Coffee News és The Growler magazinban is, amely „The Coffee Wizard of Sister Bay”-nek nevezte.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ryan Castelaz
Kiadó: Universe
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 04.
ISBN: 9781599621685
Nyelv: Angol
Méretek: 17.8 x 22.9 x 3.3 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 208
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Restaurant Service

Restaurant Service

Lefedi a kifinomult éttermek kiszolgáló személyzetének klasszikus technikáit és gyakorlatát. A Restaurant Service egy átfogó könyv, amely kiemeli az összes alapvető felszolgálási technikát. 


Mastering Stocks and Broths

Mastering Stocks and Broths

Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva. 


Szerzők: Rachael Mamane

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.