Ösch Noir
Die Sterneküche des Öschberghofs

Több mint 40 exkluzív étel több mint 200 egyedi recepttel a 2 Michelin csillagos Ösch Noir étteremtől.
Nem számít, hogy böngészi ezt a gyönyörű szakácskönyvet, vagy maga szeretné elkészíteni a menüt – ez a könyv tiszta élvezetet kínál. Négy kiterjedt szezonális menü fantasztikus fotókkal és részletes útmutatásokkal arra ösztönzi az ínyenceket, hogy fogyasszanak, próbálják ki a fine-dining ételeket.
A 2018-ban megnyílt Ösch Noir étterem már két Michelin-csillaggal rendelkezik, melynek Manuel Ulrich a főszakácsa.
A Séf most több mint 40 exkluzív étel elkészítésére hívja az ínyenceket csúcskonyhájába.
4 kiterjedt menü, mindegyik 10-11 fogásból áll, amelyek elhozzák otthonába az „Öschberghofot”, és lehetővé teszik, hogy megtapasztalja a díjnyertes, 2 csillagos konyhát.
Ezen kívül informatív, szórakoztató leírások találhatók a könyvben, az Öschberghofról - régióról és házról, étteremről és csapatról, filozófiáról és kulináris művészetről, valamint az Ösch Noir sztárétterem nyitott konyhájáról.
Photo: Lukas Kirchgasser
Termékinformációk
Szerző: | Manuel Ulrich |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 15. |
ISBN: | 9783985410552 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24.7 x 29.5 x 2.6 cm |
Súly: | 1.51 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
20 490 Ft (19 514 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti.
Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.