Barion Pixel

Ösch Noir

Die Sterneküche des Öschberghofs


« Vissza | Szerzők: Manuel Ulrich
  2022. november 15. 16:05

Ösch Noir

Több mint 40 exkluzív étel több mint 200 egyedi recepttel a 2 Michelin csillagos Ösch Noir étteremtől. 


Nem számít, hogy böngészi ezt a gyönyörű szakácskönyvet, vagy maga szeretné elkészíteni a menüt – ez a könyv tiszta élvezetet kínál. Négy kiterjedt szezonális menü fantasztikus fotókkal és részletes útmutatásokkal arra ösztönzi az ínyenceket, hogy fogyasszanak, próbálják ki a fine-dining ételeket.

A 2018-ban megnyílt Ösch Noir étterem már két Michelin-csillaggal rendelkezik, melynek Manuel Ulrich a főszakácsa.
A Séf most több mint 40 exkluzív étel elkészítésére hívja az ínyenceket csúcskonyhájába.
4 kiterjedt menü, mindegyik 10-11 fogásból áll, amelyek elhozzák otthonába az „Öschberghofot”, és lehetővé teszik, hogy megtapasztalja a díjnyertes, 2 csillagos konyhát.

Ezen kívül informatív, szórakoztató leírások találhatók a könyvben, az Öschberghofról - régióról és házról, étteremről és csapatról, filozófiáról és kulináris művészetről, valamint az Ösch Noir sztárétterem nyitott konyhájáról.

Photo: Lukas Kirchgasser 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manuel Ulrich
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 15.
ISBN: 9783985410552
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.5 x 2.6 cm
Súly: 1.51 kg
Oldalszám: 240
Ár: 20 490 Ft
(19 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury