Barion Pixel

Ösch Noir

Die Sterneküche des Öschberghofs


« Vissza | Szerzők: Manuel Ulrich
  2022. november 15. 16:05

Ösch Noir

Több mint 40 exkluzív étel több mint 200 egyedi recepttel a 2 Michelin csillagos Ösch Noir étteremtől. 


Nem számít, hogy böngészi ezt a gyönyörű szakácskönyvet, vagy maga szeretné elkészíteni a menüt – ez a könyv tiszta élvezetet kínál. Négy kiterjedt szezonális menü fantasztikus fotókkal és részletes útmutatásokkal arra ösztönzi az ínyenceket, hogy fogyasszanak, próbálják ki a fine-dining ételeket.

A 2018-ban megnyílt Ösch Noir étterem már két Michelin-csillaggal rendelkezik, melynek Manuel Ulrich a főszakácsa.
A Séf most több mint 40 exkluzív étel elkészítésére hívja az ínyenceket csúcskonyhájába.
4 kiterjedt menü, mindegyik 10-11 fogásból áll, amelyek elhozzák otthonába az „Öschberghofot”, és lehetővé teszik, hogy megtapasztalja a díjnyertes, 2 csillagos konyhát.

Ezen kívül informatív, szórakoztató leírások találhatók a könyvben, az Öschberghofról - régióról és házról, étteremről és csapatról, filozófiáról és kulináris művészetről, valamint az Ösch Noir sztárétterem nyitott konyhájáról.

Photo: Lukas Kirchgasser 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Manuel Ulrich
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 15.
ISBN: 9783985410552
Nyelv: Német
Méretek: 24.7 x 29.5 x 2.6 cm
Súly: 1.51 kg
Oldalszám: 240
Ár: 19 490 Ft
(18 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája

Le Cordon Bleu - Az édességek magasiskolája

A Le Cordon Bleu a nemzetközileg elismert intézmény, amely a kulináris kiválóság szinonimája a profik és amatőrök számára egyaránt.


The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury