Ösch Noir
Die Sterneküche des Öschberghofs
Több mint 40 exkluzív étel több mint 200 egyedi recepttel a 2 Michelin csillagos Ösch Noir étteremtől.
Nem számít, hogy böngészi ezt a gyönyörű szakácskönyvet, vagy maga szeretné elkészíteni a menüt – ez a könyv tiszta élvezetet kínál. Négy kiterjedt szezonális menü fantasztikus fotókkal és részletes útmutatásokkal arra ösztönzi az ínyenceket, hogy fogyasszanak, próbálják ki a fine-dining ételeket.
A 2018-ban megnyílt Ösch Noir étterem már két Michelin-csillaggal rendelkezik, melynek Manuel Ulrich a főszakácsa.
A Séf most több mint 40 exkluzív étel elkészítésére hívja az ínyenceket csúcskonyhájába.
4 kiterjedt menü, mindegyik 10-11 fogásból áll, amelyek elhozzák otthonába az „Öschberghofot”, és lehetővé teszik, hogy megtapasztalja a díjnyertes, 2 csillagos konyhát.
Ezen kívül informatív, szórakoztató leírások találhatók a könyvben, az Öschberghofról - régióról és házról, étteremről és csapatról, filozófiáról és kulináris művészetről, valamint az Ösch Noir sztárétterem nyitott konyhájáról.
Photo: Lukas Kirchgasser





Termékinformációk
| Szerző: | Manuel Ulrich |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. november 15. |
| ISBN: | 9783985410552 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 24.7 x 29.5 x 2.6 cm |
| Súly: | 1.51 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
19 490 Ft (18 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Noma 2.0 - Vegetable, Forest, Ocean
Megvan az oka annak, hogy a Noma a világ legjobb éttermeinek listájának élén áll (The World's 50 Best Restaurants 2021). Minden falat, minden étel, minden fogás meglep, gyönyörködtet, kihívást jelent.
The Korean Vegan Cookbook
Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
The Noma Guide to Fermentation
A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak.
Pasta Masterclass
A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.