Barion Pixel

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2

Jung Hayeon


« Vissza | Szerzők: Jung Hayeon
  2022. október 07. 16:01

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2

Ez a könyv a tortaburkolás különböző stílusait mutatja be, nem csak kerek és szögletes tortákét, hanem virág formájúakat, szív, kosár és koszorú alakúakat is, valamint csokoládé tészták formázását, csokoládészalagok készítését és a tejszínnel burkolt tortákét és különféle dekorációit és azok terveit.


Amint megtanulja a 42 különleges eseménytorta tervezésénél alkalmazott számos technikát, amelyek évszakokat és történeteket ábrázolnak, továbbá megemlékeznek jelentős és / vagy különleges napokról, azután saját stílusában készíthet tortát.

 

 

A Szerző:

Jung Hayeon

Építészetre szakosodott, matematikát tanított, most pedig művészi, tejszínhabbal burkolt torták készítésének ismereteit adja át. Jelenleg a "Congmom Cake" Hanok Stúdiót üzemelteti Hyehwa-dongban, ahol sütemények tervezési készségeit tanítja.

Photo: TheTABLE

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jung Hayeon
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 20.
ISBN: 9791164261949
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 21 x 25 x 2.2 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 304
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia. 


Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel


Gluten-Free Baking At Home

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


Szerzők: Jeffrey Larsen