Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2
Jung Hayeon

Ez a könyv a tortaburkolás különböző stílusait mutatja be, nem csak kerek és szögletes tortákét, hanem virág formájúakat, szív, kosár és koszorú alakúakat is, valamint csokoládé tészták formázását, csokoládészalagok készítését és a tejszínnel burkolt tortákét és különféle dekorációit és azok terveit.
Amint megtanulja a 42 különleges eseménytorta tervezésénél alkalmazott számos technikát, amelyek évszakokat és történeteket ábrázolnak, továbbá megemlékeznek jelentős és / vagy különleges napokról, azután saját stílusában készíthet tortát.
A Szerző:
Jung Hayeon
Építészetre szakosodott, matematikát tanított, most pedig művészi, tejszínhabbal burkolt torták készítésének ismereteit adja át. Jelenleg a "Congmom Cake" Hanok Stúdiót üzemelteti Hyehwa-dongban, ahol sütemények tervezési készségeit tanítja.
Photo: TheTABLE
Termékinformációk
Szerző: | Jung Hayeon |
Kiadó: | THE TABLE |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. október 20. |
ISBN: | 9791164261949 |
Nyelv: | Angol-Koreai |
Méretek: | 21 x 25 x 2.2 cm |
Súly: | 1.19 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
32 990 Ft (31 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.
Vegan: The Cookbook

Ízletes otthon elkészített vegán ételek meghatározó gyűjteménye, a világ minden tájáról. A Phaidon bestseller kulináris biblia-sorozatának hagyományát folytatva, a Vegan:The Cookbook közel 500, a világ legkülönfélébb nemzeteinek zöldség-központú receptjét vonultatja fel, amik az ízletesség új dimenzióit nyitják meg az arra nyitottak előtt.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.