Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2
Jung Hayeon
Ez a könyv a tortaburkolás különböző stílusait mutatja be, nem csak kerek és szögletes tortákét, hanem virág formájúakat, szív, kosár és koszorú alakúakat is, valamint csokoládé tészták formázását, csokoládészalagok készítését és a tejszínnel burkolt tortákét és különféle dekorációit és azok terveit.
Amint megtanulja a 42 különleges eseménytorta tervezésénél alkalmazott számos technikát, amelyek évszakokat és történeteket ábrázolnak, továbbá megemlékeznek jelentős és / vagy különleges napokról, azután saját stílusában készíthet tortát.
A Szerző:
Jung Hayeon
Építészetre szakosodott, matematikát tanított, most pedig művészi, tejszínhabbal burkolt torták készítésének ismereteit adja át. Jelenleg a "Congmom Cake" Hanok Stúdiót üzemelteti Hyehwa-dongban, ahol sütemények tervezési készségeit tanítja.
Photo: TheTABLE


























Termékinformációk
| Szerző: | Jung Hayeon |
| Kiadó: | THE TABLE |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. október 20. |
| ISBN: | 9791164261949 |
| Nyelv: | Angol-Koreai |
| Méretek: | 21 x 25 x 2.2 cm |
| Súly: | 1.19 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
32 990 Ft (31 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Contemporary African Kitchen
Tapasztalja meg Afrika élénk étkezési kultúráját a kontinens legizgalmasabb kulináris hangjainak 120 receptjével
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.