Barion Pixel

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2

Jung Hayeon


« Vissza | Szerzők: Jung Hayeon
  2022. október 07. 16:01

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2

Ez a könyv a tortaburkolás különböző stílusait mutatja be, nem csak kerek és szögletes tortákét, hanem virág formájúakat, szív, kosár és koszorú alakúakat is, valamint csokoládé tészták formázását, csokoládészalagok készítését és a tejszínnel burkolt tortákét és különféle dekorációit és azok terveit.


Amint megtanulja a 42 különleges eseménytorta tervezésénél alkalmazott számos technikát, amelyek évszakokat és történeteket ábrázolnak, továbbá megemlékeznek jelentős és / vagy különleges napokról, azután saját stílusában készíthet tortát.

 

 

A Szerző:

Jung Hayeon

Építészetre szakosodott, matematikát tanított, most pedig művészi, tejszínhabbal burkolt torták készítésének ismereteit adja át. Jelenleg a "Congmom Cake" Hanok Stúdiót üzemelteti Hyehwa-dongban, ahol sütemények tervezési készségeit tanítja.

Photo: TheTABLE

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jung Hayeon
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 20.
ISBN: 9791164261949
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 21 x 25 x 2.2 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 304
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mexican Food - The Ultimate Cookbook

Mexican Food - The Ultimate Cookbook

A Mexican Food: The Ultimate Cookbook egy gyönyörű és alapos receptgyűjtemény, amely a mexikói konyha gazdag hagyományaiból merít és kortárs hatások ihlették.


How To Make The Best Coffee

How To Make The Best Coffee

Mindannyian arra számítunk, hogy egy kiváló csésze kávét kapunk számos kiváló kávézóban. De mi a helyzet az otthoni kávéval, nem kellene ennek ugyanolyan jónak lennie?


Szerzők: James Hoffmann

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Ikarus invites the world's best chefs VOL6

Az Ikarus étterem executive séfje Martin Klein szokatlan, nem mindennapi szakácsokat és ételeiket keresi. A "Világhírű szakácsok vendégségben az Ikarus-ban" új kötetében Martin Kleint a kulináris körútja Szingapúr, Japán, Németország, Dánia, Spanyolország és Franciaország éttermeinek konyhájára viszi.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.