Barion Pixel

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2

Jung Hayeon


« Vissza | Szerzők: Jung Hayeon
  2022. október 07. 16:01

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary 2

Ez a könyv a tortaburkolás különböző stílusait mutatja be, nem csak kerek és szögletes tortákét, hanem virág formájúakat, szív, kosár és koszorú alakúakat is, valamint csokoládé tészták formázását, csokoládészalagok készítését és a tejszínnel burkolt tortákét és különféle dekorációit és azok terveit.


Amint megtanulja a 42 különleges eseménytorta tervezésénél alkalmazott számos technikát, amelyek évszakokat és történeteket ábrázolnak, továbbá megemlékeznek jelentős és / vagy különleges napokról, azután saját stílusában készíthet tortát.

 

 

A Szerző:

Jung Hayeon

Építészetre szakosodott, matematikát tanított, most pedig művészi, tejszínhabbal burkolt torták készítésének ismereteit adja át. Jelenleg a "Congmom Cake" Hanok Stúdiót üzemelteti Hyehwa-dongban, ahol sütemények tervezési készségeit tanítja.

Photo: TheTABLE

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jung Hayeon
Kiadó: THE TABLE
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol-Koreai / English-Korean Books, Torta Dizájn / Cake Design
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. október 20.
ISBN: 9791164261949
Nyelv: Angol-Koreai
Méretek: 21 x 25 x 2.2 cm
Súly: 1.19 kg
Oldalszám: 304
Ár: 32 990 Ft
(31 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. 


Szerzők: Magnus Nilsson

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash