The Complete Book of French Cooking
Classic Recipes and Techniques

A hagyományos francia konyha ijesztőnek tűnhet, de ez az élet egyik legnagyobb öröme. Ez az átfogó, illusztrált útmutató a klasszikus francia főzési technikákhoz és receptekhez, a kulináris iskolák oktatóinak részletes magyarázataival, nélkülözhetetlen referencia az otthoni szakács számára.
A siker titka kétszáz lépésről lépésre bemutatott konyhai alapismeretekben mutatkozik meg: késtechnikák (aprítás, szeletelés, darabolás), főzési módok (párolás, grillezés, bő zsírban sütés, gőzölés, posirozás, sütés), szószok és töltelékek, tojások és a tészta.
165 klasszikus receptet – hagymaleves, Quiche Lorraine, Boeuf Bourguignon, Tarte Tatin – három csillagos minősítéssel értékelnek, így a házi séf felmérheti a bonyolultságot, és fokozatosan bővítheti főzési képességét.
A technikákra, kulináris szakkifejezésekre és kiegészítő receptekre való kereszthivatkozások megkönnyítik a navigációt, a kötetet pedig gyakorlati források egészítik ki: az alapvető konyhai felszerelések vizuális szótárai; húsok darabolása; fűszernövények fajtái, gabonák, fűszerek, tésztafélék és szárított babok, szószedet, átváltási táblázatok, receptek, fő összetevők és technikák indexe.
Termékinformációk
Szerzők: | Hubert Delorme, Paul Bocuse |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. szeptember 28. |
ISBN: | 9782080421937 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 28 x 3.6 cm |
Súly: | 2.36 kg |
Oldalszám: | 544 |
Ár: |
15 590 Ft (14 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.