Barion Pixel

The Complete Book of French Cooking

Classic Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
  2023. szeptember 28. 17:37

The Complete Book of French Cooking

A hagyományos francia konyha ijesztőnek tűnhet, de ez az élet egyik legnagyobb öröme. Ez az átfogó, illusztrált útmutató a klasszikus francia főzési technikákhoz és receptekhez, a kulináris iskolák oktatóinak részletes magyarázataival, nélkülözhetetlen referencia az otthoni szakács számára. 


A siker titka kétszáz lépésről lépésre bemutatott konyhai alapismeretekben mutatkozik meg: késtechnikák (aprítás, szeletelés, darabolás), főzési módok (párolás, grillezés, bő zsírban sütés, gőzölés, posirozás, sütés), szószok és töltelékek, tojások és a tészta.

165 klasszikus receptet – hagymaleves, Quiche Lorraine, Boeuf Bourguignon, Tarte Tatin – három csillagos minősítéssel értékelnek, így a házi séf felmérheti a bonyolultságot, és fokozatosan bővítheti főzési képességét.

A technikákra, kulináris szakkifejezésekre és kiegészítő receptekre való kereszthivatkozások megkönnyítik a navigációt, a kötetet pedig gyakorlati források egészítik ki: az alapvető konyhai felszerelések vizuális szótárai; húsok darabolása; fűszernövények fajtái, gabonák, fűszerek, tésztafélék és szárított babok, szószedet, átváltási táblázatok, receptek, fő összetevők és technikák indexe.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 28.
ISBN: 9782080421937
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 3.6 cm
Súly: 2.36 kg
Oldalszám: 544
Ár: 15 590 Ft
(14 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!


Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim