Barion Pixel

The Complete Book of French Cooking

Classic Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
  2023. szeptember 28. 17:37

The Complete Book of French Cooking

A hagyományos francia konyha ijesztőnek tűnhet, de ez az élet egyik legnagyobb öröme. Ez az átfogó, illusztrált útmutató a klasszikus francia főzési technikákhoz és receptekhez, a kulináris iskolák oktatóinak részletes magyarázataival, nélkülözhetetlen referencia az otthoni szakács számára. 


A siker titka kétszáz lépésről lépésre bemutatott konyhai alapismeretekben mutatkozik meg: késtechnikák (aprítás, szeletelés, darabolás), főzési módok (párolás, grillezés, bő zsírban sütés, gőzölés, posirozás, sütés), szószok és töltelékek, tojások és a tészta.

165 klasszikus receptet – hagymaleves, Quiche Lorraine, Boeuf Bourguignon, Tarte Tatin – három csillagos minősítéssel értékelnek, így a házi séf felmérheti a bonyolultságot, és fokozatosan bővítheti főzési képességét.

A technikákra, kulináris szakkifejezésekre és kiegészítő receptekre való kereszthivatkozások megkönnyítik a navigációt, a kötetet pedig gyakorlati források egészítik ki: az alapvető konyhai felszerelések vizuális szótárai; húsok darabolása; fűszernövények fajtái, gabonák, fűszerek, tésztafélék és szárított babok, szószedet, átváltási táblázatok, receptek, fő összetevők és technikák indexe.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 28.
ISBN: 9782080421937
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 3.6 cm
Súly: 2.36 kg
Oldalszám: 544
Ár: 15 590 Ft
(14 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Fragile - Lorenzo Puca

Fragile - Lorenzo Puca

Egy technikai kézikönyv, amely az alapoktól indulva magyarázza el a húzott, öntött és fújt cukor minden egyes technikáját egészen a legmagasabb kifejezési szintig.


Szerzők: Lorenzo Puca

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.