Barion Pixel

The Complete Book of French Cooking

Classic Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
  2023. szeptember 28. 17:37

The Complete Book of French Cooking

A hagyományos francia konyha ijesztőnek tűnhet, de ez az élet egyik legnagyobb öröme. Ez az átfogó, illusztrált útmutató a klasszikus francia főzési technikákhoz és receptekhez, a kulináris iskolák oktatóinak részletes magyarázataival, nélkülözhetetlen referencia az otthoni szakács számára. 


A siker titka kétszáz lépésről lépésre bemutatott konyhai alapismeretekben mutatkozik meg: késtechnikák (aprítás, szeletelés, darabolás), főzési módok (párolás, grillezés, bő zsírban sütés, gőzölés, posirozás, sütés), szószok és töltelékek, tojások és a tészta.

165 klasszikus receptet – hagymaleves, Quiche Lorraine, Boeuf Bourguignon, Tarte Tatin – három csillagos minősítéssel értékelnek, így a házi séf felmérheti a bonyolultságot, és fokozatosan bővítheti főzési képességét.

A technikákra, kulináris szakkifejezésekre és kiegészítő receptekre való kereszthivatkozások megkönnyítik a navigációt, a kötetet pedig gyakorlati források egészítik ki: az alapvető konyhai felszerelések vizuális szótárai; húsok darabolása; fűszernövények fajtái, gabonák, fűszerek, tésztafélék és szárított babok, szószedet, átváltási táblázatok, receptek, fő összetevők és technikák indexe.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 28.
ISBN: 9782080421937
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 3.6 cm
Súly: 2.36 kg
Oldalszám: 544
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.

 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland