Barion Pixel

The Complete Book of French Cooking

Classic Recipes and Techniques


« Vissza | Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
  2023. szeptember 28. 17:37

The Complete Book of French Cooking

A hagyományos francia konyha ijesztőnek tűnhet, de ez az élet egyik legnagyobb öröme. Ez az átfogó, illusztrált útmutató a klasszikus francia főzési technikákhoz és receptekhez, a kulináris iskolák oktatóinak részletes magyarázataival, nélkülözhetetlen referencia az otthoni szakács számára. 


A siker titka kétszáz lépésről lépésre bemutatott konyhai alapismeretekben mutatkozik meg: késtechnikák (aprítás, szeletelés, darabolás), főzési módok (párolás, grillezés, bő zsírban sütés, gőzölés, posirozás, sütés), szószok és töltelékek, tojások és a tészta.

165 klasszikus receptet – hagymaleves, Quiche Lorraine, Boeuf Bourguignon, Tarte Tatin – három csillagos minősítéssel értékelnek, így a házi séf felmérheti a bonyolultságot, és fokozatosan bővítheti főzési képességét.

A technikákra, kulináris szakkifejezésekre és kiegészítő receptekre való kereszthivatkozások megkönnyítik a navigációt, a kötetet pedig gyakorlati források egészítik ki: az alapvető konyhai felszerelések vizuális szótárai; húsok darabolása; fűszernövények fajtái, gabonák, fűszerek, tésztafélék és szárított babok, szószedet, átváltási táblázatok, receptek, fő összetevők és technikák indexe.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Hubert Delorme, Paul Bocuse
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 28.
ISBN: 9782080421937
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 28 x 3.6 cm
Súly: 2.36 kg
Oldalszám: 544
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Bread Ahead

Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.


Szerzők: Matthew Jones

Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard


Szerzők:

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash