Barion Pixel

Spill The Beans

Global Coffee Culture and Recipes


« Vissza | Szerzők: Lani Kingston, Andrea Servert, Robert Klanten
  2023. július 21. 11:02

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


Naponta több mint 2,25 milliárdan készítenek, kortyolgatnak és ízlelnek. A kávé a mindennapok hűséges társa és energikus segítője, a kávé egy egész kávézókultúrát és egy virágzó iparágat hozott létre. Míg a koffeint nehéz figyelmen kívül hagyni, ennek a szeretett forró italnak gazdag és változatos története van, amely mélyebbre „süllyed”, mint a csésze alja.

A Spill the Beans egy utazásra viszi az olvasót Etiópián, Guatemalán, Vietnamon és sok más országon át, és felfedezi a kávé előállításának, kereskedelmének és élvezetének számtalan módját. Lehet, hogy a hipszter baristák éppen ebben a pillanatban álmodják meg a következő szezonális tejeskávét, de a történelembe beleivódott a történet, hogyan is vált a szerény babból globális ikonná.

Nélkülözhetetlen könyv a fotelben utazóknak, a kíváncsi ínyenceknek és a kávérajongóknak egyaránt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Lani Kingston, Andrea Servert, Robert Klanten
Kiadó: Gestalten
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 21.
ISBN: 9783967040357
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.5 x 3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 264
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Yogurt & Whey

Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában. 


Szerzők: Homa Dashtaki