Barion Pixel

Spill The Beans

Global Coffee Culture and Recipes


« Vissza | Szerzők: Lani Kingston, Andrea Servert, Robert Klanten
  2023. július 21. 11:02

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


Naponta több mint 2,25 milliárdan készítenek, kortyolgatnak és ízlelnek. A kávé a mindennapok hűséges társa és energikus segítője, a kávé egy egész kávézókultúrát és egy virágzó iparágat hozott létre. Míg a koffeint nehéz figyelmen kívül hagyni, ennek a szeretett forró italnak gazdag és változatos története van, amely mélyebbre „süllyed”, mint a csésze alja.

A Spill the Beans egy utazásra viszi az olvasót Etiópián, Guatemalán, Vietnamon és sok más országon át, és felfedezi a kávé előállításának, kereskedelmének és élvezetének számtalan módját. Lehet, hogy a hipszter baristák éppen ebben a pillanatban álmodják meg a következő szezonális tejeskávét, de a történelembe beleivódott a történet, hogyan is vált a szerény babból globális ikonná.

Nélkülözhetetlen könyv a fotelben utazóknak, a kíváncsi ínyenceknek és a kávérajongóknak egyaránt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Lani Kingston, Andrea Servert, Robert Klanten
Kiadó: Gestalten
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 21.
ISBN: 9783967040357
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.5 x 3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 264
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Sweetology

Sweetology

A Sweetology, Josep Maria Rodríguez / La Pastisseria Barcelona/ világbajnok sztárcukrász szakkönyve, melyben saját filozófiáját és egyéni kreativitását ötvözi. A szerző megmagyarázza, bemutatja az általa kifejlesztett szakmai arculatot, melyet a két barcelonai üzletében is alkalmaz. A cukrászkönyv magába foglalja a klasszikus alkotások átdolgozását, a következő bontásokban-kategóriákban (Entremets, Individuals, Sweetology, Cakes, Renewing tradition, Verrines, Shortbread biscuits, Desserts, Technical), melyek felülmúlják a megszokott receptkönyvek kreativitását.


Fish and Shellfish

Fish and Shellfish

6 séf, a dán (a Feröer-szigeteket is beleértve) csúcsgasztronómia állandó szereplőinek közreműködésével készült izgalmas, kortárs szakácskönyv. A modern és kifinomult receptek az északi óceánok környezetéből származó alapanyagokból, halakból és tengergyümölcseiből készültek. 


The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


Mirazur - Under the Sign of the Moon

Mirazur - Under the Sign of the Moon

A Mirazur, a „világ legjobb éttermének” gasztronómiai felfedezése és Mauro Colagreco séf kreatív víziója. Lépjen be Mauro Colagreco séf Mirazur varázslatos és ízletes világába, a három Michelin-csillagos éttermébe, amely a francia Riviéra mentén, a hegyek lábánál, a tengerre néz.