Barion Pixel

Spill The Beans

Global Coffee Culture and Recipes


« Vissza | Szerzők: Lani Kingston, Andrea Servert, Robert Klanten
  2023. július 21. 11:02

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


Naponta több mint 2,25 milliárdan készítenek, kortyolgatnak és ízlelnek. A kávé a mindennapok hűséges társa és energikus segítője, a kávé egy egész kávézókultúrát és egy virágzó iparágat hozott létre. Míg a koffeint nehéz figyelmen kívül hagyni, ennek a szeretett forró italnak gazdag és változatos története van, amely mélyebbre „süllyed”, mint a csésze alja.

A Spill the Beans egy utazásra viszi az olvasót Etiópián, Guatemalán, Vietnamon és sok más országon át, és felfedezi a kávé előállításának, kereskedelmének és élvezetének számtalan módját. Lehet, hogy a hipszter baristák éppen ebben a pillanatban álmodják meg a következő szezonális tejeskávét, de a történelembe beleivódott a történet, hogyan is vált a szerény babból globális ikonná.

Nélkülözhetetlen könyv a fotelben utazóknak, a kíváncsi ínyenceknek és a kávérajongóknak egyaránt.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Lani Kingston, Andrea Servert, Robert Klanten
Kiadó: Gestalten
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books, Felszolgálás technika / Service, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 21.
ISBN: 9783967040357
Nyelv: Angol
Méretek: 21 x 26.5 x 3 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 264
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland