Barion Pixel

Pub Kitchen

The Ultimate Modern British Food Bible


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2023. szeptember 01. 14:14

Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik. 


Üdvözlöm a „PUB” Konyhámban

„A brit kocsmai ételek idáig jutottak az elmúlt évtizedben, és nagyon izgalmas volt látni. Az ünneplés alkalmából a briliáns, modern brit kocsmák étlapjának legnépszerűbb tételeit vettem elő, és adtam nekik néhány friss csavart. Ez az „étel” mindenki számára – ez az az étel, amiért izgatott vagyok, ez az az étel, amit szeretek otthon főzni, és remélem, hogy Ön is élvezni fogja.

Tom Kerridge egy életen át tökéletesítette a következő szintű kocsmai főzést. A Pub Kitchen-ben ezt a know-how-t 100 szuperfinom receptben készíti el otthoni szakácsok számára. A modern gasztro kocsmákból ihletett Tom receptjei egyszerűek, modernek és finomak.

Pub-ihlette fejezetek:
· Snackek
· Könnyebb fogások
· Hal-, hús- és Veg (zöldséges) fogások
· Piték és sültek
· Pudingok

A receptek között megtalálhatóak a gasztro kocsmák kedvencei, mint a Creamy Prawn Tagliatelle és a Steak and Ale Pies, a klasszikusok, például a Tempura Cod és a Njuda Sausage Rolls, és természetesen rengeteg kényeztető desszert, mint a legendás Sticky Date, Banana Pudding és Apple Crumble.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 14.
ISBN: 9781472981653
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 4 cm
Súly: 1.05 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

KOKS - Faroe Islands Flavour

KOKS - Faroe Islands Flavour

Feröer-szigeteken a természet erői vesznek körül bennünket. Több mint ezer éve leginkább azt fogyasztjuk, ami helyben elérhető, a növényeket, állatokat és halakat, amelyek ebben a vadon élő környezetben élnek. Még ma is nagyon érezzük az évszakok finom mozgását, és az időjárás apró eltéréseit, amelyek befolyásolják, hogy egy adott napon mit tehetünk és mit nem.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Mediterranean - Andreu Genestra

Mediterranean - Andreu Genestra

Mediterrán alkotások és a legkifinomultabb jelenlegi kulináris technikák. Több mint 50 alkotás, amelyek bejárják a Földközi-tengert egy 272 oldalas könyvben.

 


Szerzők: Andreu Genestra

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash