Barion Pixel

Pub Kitchen

The Ultimate Modern British Food Bible


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2023. szeptember 01. 14:14

Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik. 


Üdvözlöm a „PUB” Konyhámban

„A brit kocsmai ételek idáig jutottak az elmúlt évtizedben, és nagyon izgalmas volt látni. Az ünneplés alkalmából a briliáns, modern brit kocsmák étlapjának legnépszerűbb tételeit vettem elő, és adtam nekik néhány friss csavart. Ez az „étel” mindenki számára – ez az az étel, amiért izgatott vagyok, ez az az étel, amit szeretek otthon főzni, és remélem, hogy Ön is élvezni fogja.

Tom Kerridge egy életen át tökéletesítette a következő szintű kocsmai főzést. A Pub Kitchen-ben ezt a know-how-t 100 szuperfinom receptben készíti el otthoni szakácsok számára. A modern gasztro kocsmákból ihletett Tom receptjei egyszerűek, modernek és finomak.

Pub-ihlette fejezetek:
· Snackek
· Könnyebb fogások
· Hal-, hús- és Veg (zöldséges) fogások
· Piték és sültek
· Pudingok

A receptek között megtalálhatóak a gasztro kocsmák kedvencei, mint a Creamy Prawn Tagliatelle és a Steak and Ale Pies, a klasszikusok, például a Tempura Cod és a Njuda Sausage Rolls, és természetesen rengeteg kényeztető desszert, mint a legendás Sticky Date, Banana Pudding és Apple Crumble.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 14.
ISBN: 9781472981653
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 4 cm
Súly: 1.05 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Champagne

Champagne

Nélkülözhetetlen kalauz az ikonikus régió boraihoz, termelőihez és terroirjaihoz. A nagyra értékelt oldal, a ChampagneGuide.net mögött álló szakértő írásában jelenik meg ez az úttörő kalauz Champagne modern boraihoz, szemet gyönyörködtető díszdobozos formátumban, kiegészítve régi térképekkel egy kihúzható fiókban.


Szerzők: Peter Liem

Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash