Pub Kitchen
The Ultimate Modern British Food Bible
Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik.
Üdvözlöm a „PUB” Konyhámban
„A brit kocsmai ételek idáig jutottak az elmúlt évtizedben, és nagyon izgalmas volt látni. Az ünneplés alkalmából a briliáns, modern brit kocsmák étlapjának legnépszerűbb tételeit vettem elő, és adtam nekik néhány friss csavart. Ez az „étel” mindenki számára – ez az az étel, amiért izgatott vagyok, ez az az étel, amit szeretek otthon főzni, és remélem, hogy Ön is élvezni fogja.
Tom Kerridge egy életen át tökéletesítette a következő szintű kocsmai főzést. A Pub Kitchen-ben ezt a know-how-t 100 szuperfinom receptben készíti el otthoni szakácsok számára. A modern gasztro kocsmákból ihletett Tom receptjei egyszerűek, modernek és finomak.
Pub-ihlette fejezetek:
· Snackek
· Könnyebb fogások
· Hal-, hús- és Veg (zöldséges) fogások
· Piték és sültek
· Pudingok
A receptek között megtalálhatóak a gasztro kocsmák kedvencei, mint a Creamy Prawn Tagliatelle és a Steak and Ale Pies, a klasszikusok, például a Tempura Cod és a Njuda Sausage Rolls, és természetesen rengeteg kényeztető desszert, mint a legendás Sticky Date, Banana Pudding és Apple Crumble.
Termékinformációk
Szerző: | Tom Kerridge |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. szeptember 14. |
ISBN: | 9781472981653 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 24.6 x 4 cm |
Súly: | 1.05 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
11 290 Ft (10 752 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mother Grains
100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.
Arzak + Arzak
Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Portugal - The Cookbook
Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.