Barion Pixel

Pub Kitchen

The Ultimate Modern British Food Bible


« Vissza | Szerzők: Tom Kerridge
  2023. szeptember 01. 14:14

Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik. 


Üdvözlöm a „PUB” Konyhámban

„A brit kocsmai ételek idáig jutottak az elmúlt évtizedben, és nagyon izgalmas volt látni. Az ünneplés alkalmából a briliáns, modern brit kocsmák étlapjának legnépszerűbb tételeit vettem elő, és adtam nekik néhány friss csavart. Ez az „étel” mindenki számára – ez az az étel, amiért izgatott vagyok, ez az az étel, amit szeretek otthon főzni, és remélem, hogy Ön is élvezni fogja.

Tom Kerridge egy életen át tökéletesítette a következő szintű kocsmai főzést. A Pub Kitchen-ben ezt a know-how-t 100 szuperfinom receptben készíti el otthoni szakácsok számára. A modern gasztro kocsmákból ihletett Tom receptjei egyszerűek, modernek és finomak.

Pub-ihlette fejezetek:
· Snackek
· Könnyebb fogások
· Hal-, hús- és Veg (zöldséges) fogások
· Piték és sültek
· Pudingok

A receptek között megtalálhatóak a gasztro kocsmák kedvencei, mint a Creamy Prawn Tagliatelle és a Steak and Ale Pies, a klasszikusok, például a Tempura Cod és a Njuda Sausage Rolls, és természetesen rengeteg kényeztető desszert, mint a legendás Sticky Date, Banana Pudding és Apple Crumble.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tom Kerridge
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. szeptember 14.
ISBN: 9781472981653
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 4 cm
Súly: 1.05 kg
Oldalszám: 272
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The North African Cookbook

The North African Cookbook

445 izgalmas és hozzáférhető receptből álló gyűjtemény, amely Észak-Afrika élénk és sokszínű ételkultúráját ünnepli.


Szerzők: Jeff Koehler

Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash