Barion Pixel

Disfrutar Vol2

Oriol Castro, Eduard Xatruch and Mateu Casañas


« Vissza | Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
  2023. november 08. 18:07

Disfrutar Vol2

Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról. 


Disfrutar Vol. 2, egy minden szempontból kreativitással átitatott étterem fejlődését mutatja be, amely továbbra is vezető szerepet tölt be a nemzetközi kulináris élvonalban, stílust és sokak számára saját iskolát teremtve.

Ezt az új kötetet egy kreatív katalógusnak is szentelték, ami igazán lenyűgöző, mind a rengeteg új étel miatt, amelyből már nagy sikert aratott 96 ételt választottak ehhez a kötethez, mind pedig az igazán innovatív technikák és koncepciók kidolgozásához. Immár audiovizuális formátumban is elérhető a QR-kódok által biztosított linkeken keresztül.

Kulináris remekmű egy olyan étteremtől, amely folyamatosan nőtt, és soha nem szűnik meg lenyűgözni az ilyen rövid élettartam alatt elért eredményekkel.

A nem hétköznapi, exkluzív szakácskönyv specifikációja:

Nyelv: English

Kivitel: Keményfedeles

Oldalszám: 526

Méret: 293 x 354 x 104 mm

Súly: 6.5 kg 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
Kiadó: Abalon Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 08.
ISBN: 9788412570717
Nyelv: Angol
Méretek: 29.3 x 35.4 x 10.4 cm
Súly: 6.5 kg
Oldalszám: 526
Ár: 86 990 Ft
(82 848 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.