Disfrutar Vol2
Oriol Castro, Eduard Xatruch and Mateu Casañas

Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról.
Disfrutar Vol. 2, egy minden szempontból kreativitással átitatott étterem fejlődését mutatja be, amely továbbra is vezető szerepet tölt be a nemzetközi kulináris élvonalban, stílust és sokak számára saját iskolát teremtve.
Ezt az új kötetet egy kreatív katalógusnak is szentelték, ami igazán lenyűgöző, mind a rengeteg új étel miatt, amelyből már nagy sikert aratott 96 ételt választottak ehhez a kötethez, mind pedig az igazán innovatív technikák és koncepciók kidolgozásához. Immár audiovizuális formátumban is elérhető a QR-kódok által biztosított linkeken keresztül.
Kulináris remekmű egy olyan étteremtől, amely folyamatosan nőtt, és soha nem szűnik meg lenyűgözni az ilyen rövid élettartam alatt elért eredményekkel.
A nem hétköznapi, exkluzív szakácskönyv specifikációja:
Nyelv: English
Kivitel: Keményfedeles
Oldalszám: 526
Méret: 293 x 354 x 104 mm
Súly: 6.5 kg
Termékinformációk
Szerzők: | Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas |
Kiadó: | Abalon Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. november 08. |
ISBN: | 9788412570717 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 29.3 x 35.4 x 10.4 cm |
Súly: | 6.5 kg |
Oldalszám: | 526 |
Ár: |
86 990 Ft (82 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Italian Gelato Project

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t.
The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon.
Manu

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.