Barion Pixel

Disfrutar Vol2

Oriol Castro, Eduard Xatruch and Mateu Casañas


« Vissza | Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
  2023. november 08. 18:07

Disfrutar Vol2

Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról. 


Disfrutar Vol. 2, egy minden szempontból kreativitással átitatott étterem fejlődését mutatja be, amely továbbra is vezető szerepet tölt be a nemzetközi kulináris élvonalban, stílust és sokak számára saját iskolát teremtve.

Ezt az új kötetet egy kreatív katalógusnak is szentelték, ami igazán lenyűgöző, mind a rengeteg új étel miatt, amelyből már nagy sikert aratott 96 ételt választottak ehhez a kötethez, mind pedig az igazán innovatív technikák és koncepciók kidolgozásához. Immár audiovizuális formátumban is elérhető a QR-kódok által biztosított linkeken keresztül.

Kulináris remekmű egy olyan étteremtől, amely folyamatosan nőtt, és soha nem szűnik meg lenyűgözni az ilyen rövid élettartam alatt elért eredményekkel.

A nem hétköznapi, exkluzív szakácskönyv specifikációja:

Nyelv: English

Kivitel: Keményfedeles

Oldalszám: 526

Méret: 293 x 354 x 104 mm

Súly: 6.5 kg 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
Kiadó: Abalon Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 08.
ISBN: 9788412570717
Nyelv: Angol
Méretek: 29.3 x 35.4 x 10.4 cm
Súly: 6.5 kg
Oldalszám: 526
Ár: 88 990 Ft
(84 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


Travel Cake by GARUHARU

Travel Cake by GARUHARU

Végül elkészült a GARUHARU MASTER BOOK SOROZAT 4. kiadása, a Travel Cake by Garuharu.


Szerzők: Yun Eunyoung

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.