Barion Pixel

Disfrutar Vol2

Oriol Castro, Eduard Xatruch and Mateu Casañas


« Vissza | Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
  2023. november 08. 18:07

Disfrutar Vol2

Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról. 


Disfrutar Vol. 2, egy minden szempontból kreativitással átitatott étterem fejlődését mutatja be, amely továbbra is vezető szerepet tölt be a nemzetközi kulináris élvonalban, stílust és sokak számára saját iskolát teremtve.

Ezt az új kötetet egy kreatív katalógusnak is szentelték, ami igazán lenyűgöző, mind a rengeteg új étel miatt, amelyből már nagy sikert aratott 96 ételt választottak ehhez a kötethez, mind pedig az igazán innovatív technikák és koncepciók kidolgozásához. Immár audiovizuális formátumban is elérhető a QR-kódok által biztosított linkeken keresztül.

Kulináris remekmű egy olyan étteremtől, amely folyamatosan nőtt, és soha nem szűnik meg lenyűgözni az ilyen rövid élettartam alatt elért eredményekkel.

A nem hétköznapi, exkluzív szakácskönyv specifikációja:

Nyelv: English

Kivitel: Keményfedeles

Oldalszám: 526

Méret: 293 x 354 x 104 mm

Súly: 6.5 kg 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
Kiadó: Abalon Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 08.
ISBN: 9788412570717
Nyelv: Angol
Méretek: 29.3 x 35.4 x 10.4 cm
Súly: 6.5 kg
Oldalszám: 526
Ár: 86 990 Ft
(82 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja. 


Tarte by GARUHARU

Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.


Szerzők: Yun Eunyoung

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.