Barion Pixel

BReD

Sourdough Loaves, Small Breads, and Other Plant-Based Baking


« Vissza | Szerzők: Ed Tatton, Natasha Tatton
  2023. november 09. 17:38

BReD

Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat. 


A kovászos kenyér természetesen vegán – a lisztből, a vízből és a sóból rendkívüli, finom kenyérré alakulnak át. Ed Tatton, vegán szakács és kézműves pék, valamint a népszerű vegán kávézó és pékség, a BReD - Natasha Tattonnal közös tulajdonosa, sok éve süti és finomítja a természetes kelesztésű kovászos receptjeit és technikáit, beleértve a boules (francia kenyér típus), bagette, cipók, lepények-lapos kenyerek, zsemlék és pizzák széles választékát.

Igény szerint növényi alapú alternatívákat használ néhány sós és édes kovászhoz, amelyek hagyományosan tejtermékeket (vaj, tej vagy író) tartalmaznak, ideértve a panettone buns-t, a hot cross buns-t, a sticky buns-t, a cinnamon buns-t, az English muffin-t, a brioche-t és a babkát.

A BReD-ben megtalálja ezeket a tökéletes recepteket, amelyekkel elindulhat a kenyérsütésben; egy részletes kovász indító útmutatóval, amely lépésről lépésre mutatja be a kovászos elkészítését és fenntartását, keverési, formázási és sütési módszerek.
A BRed egy teljesen növényi alapú könyv pékeknek, amely túlmutat a kenyérkészítésen. A tapasztalt pékek és a kezdők is magasabb szintre emelhetik tudásukat a pompás vegán pékárukkal, a süteményekkel, muffinokkal és pogácsáktól a kekszekig, süteményekig és tortákig.

A vegán életmód iránt szenvedélyes, minden ember és a bolygó javát szolgáló könyv gluténmentes recepteket is tartalmaz (kenyér és egyéb pékáruk), a kenyereket pedig mártogatós, kenhető és kiegészítők széles választéka egészíti ki.

Copyright © 2023 Edward Tatton and Natasha Tatton.
Photography by Janis Nicolay.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ed Tatton, Natasha Tatton
Kiadó: Penguin Canada
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 07.
ISBN: 9780735244443
Nyelv: Angol
Méretek: 21.8 x 27.2 x 3.6 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 376
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

12 saisons de Yann Couvreur

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Szerzők: Yann Couvreur