Szerző: Francisco J. Migoya
Modernist Bread at Home
!['Modernist Bread at Home Modernist Bread at Home](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1045.jpg?959647707155343)
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya
!['The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya](/static/content/books/cover_img/0//thumb/630.jpg?461930275104041)
A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.
Modernist Bread
!['Modernist Bread Modernist Bread](/static/content/books/cover_img/0//thumb/359.jpg?456042105169621)
A Modernist Bread: The Art and Science forradalmian új meglátásba helyezi az emberi étrend egyik legalapvetőbb darabját. A díjnyertes Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking-ot is szerző csapat legújabb kiadványa, egy gyakorlati tudást és úttörő technikákat felvonultató kincsestár négy évnyi független kutatást és vezető élelmiszeripari szakemberekkel való együttműködést dolgozz fel: a végeredmény a kenyér eddigi legmélyrehatóbb bemutatása.
Modernist Pizza
!['Modernist Pizza Modernist Pizza](/static/content/books/cover_img/0//thumb/784.jpg?554230226147131)
The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.
Frozen Desserts - Francisco J. Migoya
!['Frozen Desserts - Francisco J. Migoya Frozen Desserts - Francisco J. Migoya](/static/content/books/cover_img/0//thumb/629.jpg?285530275161901)
Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.