Barion Pixel

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

A Comprehensive Guide for Food Service Operations


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America, Francisco J. Migoya
  2019. október 25. 22:25

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


Bevezető fejezetek:

A fagyos desszertek története és fejlődése.
Az összetevők: tejtermékek, cukrok, stabilizátorok, emulgeálók, gyümölcsök és ízesítők ismertetése, beleértve a berendezéseket, eszközöket egyaránt.  
Lényeges tárolási, higiéniai, valamint a termelési és kiszolgálói technikák.

 

Receptes fejezetek:

Tej alapú fagyos desszertek, amelyek magukban foglalják a fagylaltokat, jégkrémeket.
Nem tej alapú fagyos desszertek, amelyek magukban foglalják a sorbet és a granité recepteket.
Levegős, könnyed fagyos desszertek, amelyek magukban foglalják a parfait, félig fagyos és fagyasztott szuflé, mousse recepteket. Minden receptes fejezet kitér a klasszikus és modern elkészítési-gyártási technikákra is, bemutatva az alapvető képleteket.
Az utolsó fejezetben, "kész elemek" találhatók, alapvető receptek, bemutatja hogyan készítsünk-állítsunk össze tányérdesszerteket, apró desszerteket, fagyos tortákat-süteményeket, pikáns kísérőket. Mindezeket csodálatosan fényképzett kreációkkal szemlélteti egészében. A Frozen Desserts könyv, a beltartalmának köszönhetően, az exkluzív szakkiadványok közé sorolható. A könyv összeállítása, és a mögötte lévő szakmaiság, profizmus Francisco Migoya szakértelmének és a Culinary Institute of America kulináris egyetemnek köszönhető, garancia a minőségre!

A szerzőről röviden:

Mexico City-ben született, a kulináris művészeteket a La Universidad Anahuac és a d'Hotellerie et de Tourisme Strasbourgban, Franciaországban tanulta. Francisco Migoya a sütő és cukrász művészetek professzora, The Culinary Institute of America (CIA), executive cukrász chef, oktatója volt.
Mielőtt 2005-ben a CIA kulináris egyetemhez csatlakozott volna, Chef Migoya volt a híres Thomas Keller - The French Laundry, Bouchon Bakery, és a Bouchon Bistro executive vagyis főcukrásza.
Jelen: Társszerzője a The Modernist Bread többkötetes, a kenyérkészítés tudományáról szóló kiadványnak, ami több éven keresztül készült el. Oktatásokat szervez, és egyedi stílusában desszerteket tervez, a világ egyik legelismertebb, legkreatívabb cukrász professzora.

A professzionális fagylaltos kiadvány újból kapható, de csak limitált példányszámban ! 

Francisco J. Migoya további szakkönyvei, katt  a linkre:

Elements of Dessert

Modernist Bread

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: The Culinary Institute of America, Francisco J. Migoya
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9780470118665
Nyelv: Angol
Méretek: 23.4 x 28.5 x 3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 448
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Irish Cookbook

The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.


Szerzők: Jp McMahon

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim