Barion Pixel

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

A Comprehensive Guide for Food Service Operations


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America, Francisco J. Migoya
  2019. október 25. 22:25

Frozen Desserts - Francisco J. Migoya

Lényeges és átfogó ismeretekkel rendelkező cukrászkönyv a „fagyos” desszertek készítésének területén. A kiadvány biztosítja az összes alapvető szakmai és technológiai információkat, modern igényeket.

 


Bevezető fejezetek:

A fagyos desszertek története és fejlődése.
Az összetevők: tejtermékek, cukrok, stabilizátorok, emulgeálók, gyümölcsök és ízesítők ismertetése, beleértve a berendezéseket, eszközöket egyaránt.  
Lényeges tárolási, higiéniai, valamint a termelési és kiszolgálói technikák.

 

Receptes fejezetek:

Tej alapú fagyos desszertek, amelyek magukban foglalják a fagylaltokat, jégkrémeket.
Nem tej alapú fagyos desszertek, amelyek magukban foglalják a sorbet és a granité recepteket.
Levegős, könnyed fagyos desszertek, amelyek magukban foglalják a parfait, félig fagyos és fagyasztott szuflé, mousse recepteket. Minden receptes fejezet kitér a klasszikus és modern elkészítési-gyártási technikákra is, bemutatva az alapvető képleteket.
Az utolsó fejezetben, "kész elemek" találhatók, alapvető receptek, bemutatja hogyan készítsünk-állítsunk össze tányérdesszerteket, apró desszerteket, fagyos tortákat-süteményeket, pikáns kísérőket. Mindezeket csodálatosan fényképzett kreációkkal szemlélteti egészében. A Frozen Desserts könyv, a beltartalmának köszönhetően, az exkluzív szakkiadványok közé sorolható. A könyv összeállítása, és a mögötte lévő szakmaiság, profizmus Francisco Migoya szakértelmének és a Culinary Institute of America kulináris egyetemnek köszönhető, garancia a minőségre!

A szerzőről röviden:

Mexico City-ben született, a kulináris művészeteket a La Universidad Anahuac és a d'Hotellerie et de Tourisme Strasbourgban, Franciaországban tanulta. Francisco Migoya a sütő és cukrász művészetek professzora, The Culinary Institute of America (CIA), executive cukrász chef, oktatója volt.
Mielőtt 2005-ben a CIA kulináris egyetemhez csatlakozott volna, Chef Migoya volt a híres Thomas Keller - The French Laundry, Bouchon Bakery, és a Bouchon Bistro executive vagyis főcukrásza.
Jelen: Társszerzője a The Modernist Bread többkötetes, a kenyérkészítés tudományáról szóló kiadványnak, ami több éven keresztül készült el. Oktatásokat szervez, és egyedi stílusában desszerteket tervez, a világ egyik legelismertebb, legkreatívabb cukrász professzora.

A professzionális fagylaltos kiadvány újból kapható, de csak limitált példányszámban ! 

Francisco J. Migoya további szakkönyvei, katt  a linkre:

Elements of Dessert

Modernist Bread

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: The Culinary Institute of America, Francisco J. Migoya
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2008
ISBN: 9780470118665
Nyelv: Angol
Méretek: 23.4 x 28.5 x 3 cm
Súly: 1.72 kg
Oldalszám: 448
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bachour in Color

Bachour in Color

Antonio Bachour világa színesben. A világ egyik legnépszerűbb cukrásza felfedi emblematikus specialitásait ebben a gyönyörű cukrászkönyvben. 


Szerzők: Antonio Bachour

A hentesmesterség nagykönyve

A hentesmesterség nagykönyve

A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.