Modernist Pizza
Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food.
The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.
A szerzők Nathan Myhrvold és Francisco Migoya gyakorlati tippeket és innovatív technikákat osztanak meg, amelyek több száz teszt és kísérlet eredménye. 1708 oldal terjedelmű, három kötet és egy receptkönyv, a Modernist Pizza sokkal több, mint egy szakácskönyv: nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik nemcsak enni szeretik a pizzát, de érdeklik a tudomány, a történetek, kultúrák és a pizza történelem is.
Minden pompásan illusztrált fejezet a pizza egy másik aspektusát vizsgálja, a történelemtől és a legnépszerűbb úti céloktól kezdve a tésztáig, a szószig, a sajtig, az öntetekig, a felszerelésig és egyebekig. A vörös rozsdamentes acél tokban elhelyezkedő Modernist Pizza több mint 1000 hagyományos és avantgárd receptet tartalmaz a pizza készítéséhez a világ minden tájáról.
A Modernista Pizza biztosítja Önnek azokat az eszközöket, amelyekkel fejlesztheti mesterségét, kitalálhatja és magasztos alkotásokat készíthet. Soha nem volt jobb idő a pizza készítésére.
Megrendelés estén az adott kiadvány csak személyes átvétellel vehető át!
Figyelem: a magas devízaárfolyamok miatt kérje az ár aktualizálását!












Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerzők: | Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya |
| Kiadó: | The Cooking LAB |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. október 07. |
| ISBN: | 9781734386127 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 27.9 x 34.1 x 15.8 cm |
| Súly: | 16.35 kg |
| Oldalszám: | 1708 |
| Ár: |
147 890 Ft (140 848 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Noma Guide to Fermentation
A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.