Barion Pixel

Modernist Pizza

Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food.


« Vissza | Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
  2021. május 26. 14:34

Modernist Pizza

The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.


A szerzők Nathan Myhrvold és Francisco Migoya gyakorlati tippeket és innovatív technikákat osztanak meg, amelyek több száz teszt és kísérlet eredménye. 1708 oldal terjedelmű, három kötet és egy receptkönyv, a Modernist Pizza sokkal több, mint egy szakácskönyv: nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik nemcsak enni szeretik a pizzát, de érdeklik a tudomány, a történetek, kultúrák és a pizza történelem is.
Minden pompásan illusztrált fejezet a pizza egy másik aspektusát vizsgálja, a történelemtől és a legnépszerűbb úti céloktól kezdve a tésztáig, a szószig, a sajtig, az öntetekig, a felszerelésig és egyebekig. A vörös rozsdamentes acél tokban elhelyezkedő Modernist Pizza több mint 1000 hagyományos és avantgárd receptet tartalmaz a pizza készítéséhez a világ minden tájáról.
A Modernista Pizza biztosítja Önnek azokat az eszközöket, amelyekkel fejlesztheti mesterségét, kitalálhatja és magasztos alkotásokat készíthet. Soha nem volt jobb idő a pizza készítésére.

 

 

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
Kiadó: The Cooking LAB
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 07.
ISBN: 9781734386127
Nyelv: Angol
Méretek: 27.9 x 34.1 x 15.8 cm
Súly: 16.35 kg
Oldalszám: 1708
Ár: 148 990 Ft
(141 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Reasoned Gourmandise

Reasoned Gourmandise

Cukrászda: ezer érzelmet felkeltő szó, ősi, jóindulatú és ínyenc, gyakran a bőség szinonimája, amikor testünk komolytalanul követel valamilyen csemegét.


Szerzők: Frédéric Bau

La Boulangerie

La Boulangerie

Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.


Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


The NoMad Cookbook

The NoMad Cookbook

Az elismert szakácskönyvek, az Eleven Madison Park és az I Love New York szerzőitől érkezik ez az új, egyedileg csomagolt szakácskönyv, melyben helyet kapnak a széles körben népszerű The NoMad étterem receptjei, plusz ráadás meglepetésként egy rejtett, hátsó részben egy külön The NoMad Bar koktélkönyv is. Daniel Humm séf és Will Guidara üzleti partnerek, tulajdonosai New York két legkedveltebb és leginnovatívabb éttermének: az Eleven Madison Parknak és a The NoMadnak.