Barion Pixel

Modernist Pizza

Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food.


« Vissza | Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
  2021. május 26. 14:34

Modernist Pizza

The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.


A szerzők Nathan Myhrvold és Francisco Migoya gyakorlati tippeket és innovatív technikákat osztanak meg, amelyek több száz teszt és kísérlet eredménye. 1708 oldal terjedelmű, három kötet és egy receptkönyv, a Modernist Pizza sokkal több, mint egy szakácskönyv: nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik nemcsak enni szeretik a pizzát, de érdeklik a tudomány, a történetek, kultúrák és a pizza történelem is.
Minden pompásan illusztrált fejezet a pizza egy másik aspektusát vizsgálja, a történelemtől és a legnépszerűbb úti céloktól kezdve a tésztáig, a szószig, a sajtig, az öntetekig, a felszerelésig és egyebekig. A vörös rozsdamentes acél tokban elhelyezkedő Modernist Pizza több mint 1000 hagyományos és avantgárd receptet tartalmaz a pizza készítéséhez a világ minden tájáról.
A Modernista Pizza biztosítja Önnek azokat az eszközöket, amelyekkel fejlesztheti mesterségét, kitalálhatja és magasztos alkotásokat készíthet. Soha nem volt jobb idő a pizza készítésére.

Megrendelés estén az adott kiadvány csak személyes átvétellel vehető át!

Figyelem: a magas devízaárfolyamok miatt kérje az ár aktualizálását!

 

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
Kiadó: The Cooking LAB
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 07.
ISBN: 9781734386127
Nyelv: Angol
Méretek: 27.9 x 34.1 x 15.8 cm
Súly: 16.35 kg
Oldalszám: 1708
Ár: 147 890 Ft
(140 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

Új
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim