Modernist Pizza
Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food.
!['Modernist Pizza Modernist Pizza](/static/content/books/cover_img/0/784.jpg?554230226168994)
The Art and Science of Cooking és a Modernist Bread által kiadott szakmai csapat hozta létre ezt az úttörő könyv készletet, a kimerítő kutatások, utazások és kísérletek csúcspontjaként, hogy összegyűjtsék és előmozdítsák a pizzával kapcsolatos világismereteket.
A szerzők Nathan Myhrvold és Francisco Migoya gyakorlati tippeket és innovatív technikákat osztanak meg, amelyek több száz teszt és kísérlet eredménye. 1708 oldal terjedelmű, három kötet és egy receptkönyv, a Modernist Pizza sokkal több, mint egy szakácskönyv: nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik nemcsak enni szeretik a pizzát, de érdeklik a tudomány, a történetek, kultúrák és a pizza történelem is.
Minden pompásan illusztrált fejezet a pizza egy másik aspektusát vizsgálja, a történelemtől és a legnépszerűbb úti céloktól kezdve a tésztáig, a szószig, a sajtig, az öntetekig, a felszerelésig és egyebekig. A vörös rozsdamentes acél tokban elhelyezkedő Modernist Pizza több mint 1000 hagyományos és avantgárd receptet tartalmaz a pizza készítéséhez a világ minden tájáról.
A Modernista Pizza biztosítja Önnek azokat az eszközöket, amelyekkel fejlesztheti mesterségét, kitalálhatja és magasztos alkotásokat készíthet. Soha nem volt jobb idő a pizza készítésére.
Megrendelés estén az adott kiadvány csak személyes átvétellel vehető át!
Figyelem: a magas devízaárfolyamok miatt kérje az ár aktualizálását!
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya |
Kiadó: | The Cooking LAB |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pizza, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 07. |
ISBN: | 9781734386127 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 27.9 x 34.1 x 15.8 cm |
Súly: | 16.35 kg |
Oldalszám: | 1708 |
Ár: |
129 990 Ft (123 800 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Encyclopedia of Chocolate
!['Encyclopedia of Chocolate Encyclopedia of Chocolate](/static/content/books/cover_img/0//thumb/438.jpg?605219425141981)
A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.
Cresci
!['Cresci Cresci](/static/content/books/cover_img/0//thumb/648.jpg?451906475141911)
Rendkívüli könyv a kelt tészta világáról, két tradicionális tésztakészítő mestertől Iginio Massari-tól és Achille Zoia-tól.
Umami
!['Umami Umami](/static/content/books/cover_img/0//thumb/553.jpg?527004966126411)
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.