The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya
The Culinary Institute of America - CIA
A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.
A precíz és tanulságos fényképek megjelenítik az elkészítés lépéseit, technikáit, és végül a kész elemeket „desszerteket”. Az összegyűjtött több mint 200 recept és azok változatai felölelnek szinte minden technikát, és minden típusú desszertet, amelyek a kortárs cukrászathoz kapcsolódnak. Az 540 oldalas cukrász szakkönyv szerkezete, felépítése ésszerű, oktató jellegű és könnyen érthető, követhető. Nem véletlen, hiszen Migoya számára fontos a tudás pontos átadása, és annak elsajátitása.
A szerzőről:
Mexico City-ben született, a kulináris művészeteket a La Universidad Anahuac és a d'Hotellerie et de Tourisme Strasbourgban, Franciaországban tanulta. Francisco Migoya a sütő és cukrász művészetek professzora, The Culinary Institute of America (CIA), executive cukrász chef, oktatója volt.
Mielőtt 2005-ben a CIA kulináris egyetemhez csatlakozott volna, Chef Migoya volt a híres Thomas Keller - The French Laundry, Bouchon Bakery, és a Bouchon Bistro főcukrásza.
Jelen:
Társszerzője a The Modernist Bread többkötetes, a kenyérkészítés tudományáról szóló kiadványnak, ami több éven keresztül készült el. Oktatásokat szervez, és egyedi stílusában desszerteket tervez, a világ egyik legelismertebb, legkreatívabb cukrász professzora.
A könyv tartalma röviden, címszavakban:
Köszönetnyilvánítás - Bevezetés
1. fejezet. Alapvető elemek.
2. fejezet. Elődesszertek
3. fejezet. Tányérdesszertek
4. fejezet. Büfé Desszertek
5. fejezet. Vegyes kreációk
6. fejezet. Torták
7. fejezet. Petit Fours
A professzionális cukrász szakkönyv újból kapható, de csak limitált példányszámban, áregyeztetéssel !
Francisco J. Migoya további szakkönyvei, katt a linkre:
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Francisco J. Migoya |
| Kiadó: | John Wiley and Sons |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2012 |
| ISBN: | 9780470891988 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22.5 x 28.4 x 3.6 cm |
| Súly: | 2.03 kg |
| Oldalszám: | 540 |
| Ár: |
24 990 Ft (23 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Dessert
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
The Art of Fermentation
A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking
Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
Cuba
Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.