Barion Pixel

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Culinary Institute of America - CIA


« Vissza | Szerzők: Francisco J. Migoya
  2019. október 25. 23:32

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


A precíz és tanulságos fényképek megjelenítik az elkészítés lépéseit, technikáit, és végül a kész elemeket „desszerteket”. Az összegyűjtött több mint 200 recept és azok változatai felölelnek szinte minden technikát, és minden típusú desszertet, amelyek a kortárs cukrászathoz kapcsolódnak. Az 540 oldalas cukrász szakkönyv szerkezete, felépítése ésszerű, oktató jellegű és könnyen érthető, követhető. Nem véletlen, hiszen Migoya számára fontos a tudás pontos átadása, és annak elsajátitása.

 

 

A szerzőről:
Mexico City-ben született, a kulináris művészeteket a La Universidad Anahuac és a d'Hotellerie et de Tourisme Strasbourgban, Franciaországban tanulta. Francisco Migoya a sütő és cukrász művészetek professzora, The Culinary Institute of America (CIA), executive cukrász chef, oktatója volt.
Mielőtt 2005-ben a CIA kulináris egyetemhez csatlakozott volna, Chef Migoya volt a híres Thomas Keller - The French Laundry, Bouchon Bakery, és a Bouchon Bistro főcukrásza.

Jelen:
Társszerzője a The Modernist Bread többkötetes, a kenyérkészítés tudományáról szóló kiadványnak, ami több éven keresztül készült el. Oktatásokat szervez, és egyedi stílusában desszerteket tervez, a világ egyik legelismertebb, legkreatívabb cukrász professzora.

A könyv tartalma röviden, címszavakban:
Köszönetnyilvánítás - Bevezetés
1. fejezet. Alapvető elemek.
2. fejezet. Elődesszertek
3. fejezet. Tányérdesszertek
4. fejezet. Büfé Desszertek
5. fejezet. Vegyes kreációk
6. fejezet. Torták
7. fejezet. Petit Fours

A professzionális cukrász szakkönyv újból kapható, de csak limitált példányszámban, áregyeztetéssel ! 

Francisco J. Migoya további szakkönyvei, katt  a linkre:

Frozen Desserts

Modernist Bread

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francisco J. Migoya
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9780470891988
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 28.4 x 3.6 cm
Súly: 2.03 kg
Oldalszám: 540
Ár: 23 490 Ft
(22 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.