Barion Pixel

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Culinary Institute of America - CIA


« Vissza | Szerzők: Francisco J. Migoya
  2019. október 25. 23:32

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


A precíz és tanulságos fényképek megjelenítik az elkészítés lépéseit, technikáit, és végül a kész elemeket „desszerteket”. Az összegyűjtött több mint 200 recept és azok változatai felölelnek szinte minden technikát, és minden típusú desszertet, amelyek a kortárs cukrászathoz kapcsolódnak. Az 540 oldalas cukrász szakkönyv szerkezete, felépítése ésszerű, oktató jellegű és könnyen érthető, követhető. Nem véletlen, hiszen Migoya számára fontos a tudás pontos átadása, és annak elsajátitása.

 

 

A szerzőről:
Mexico City-ben született, a kulináris művészeteket a La Universidad Anahuac és a d'Hotellerie et de Tourisme Strasbourgban, Franciaországban tanulta. Francisco Migoya a sütő és cukrász művészetek professzora, The Culinary Institute of America (CIA), executive cukrász chef, oktatója volt.
Mielőtt 2005-ben a CIA kulináris egyetemhez csatlakozott volna, Chef Migoya volt a híres Thomas Keller - The French Laundry, Bouchon Bakery, és a Bouchon Bistro főcukrásza.

Jelen:
Társszerzője a The Modernist Bread többkötetes, a kenyérkészítés tudományáról szóló kiadványnak, ami több éven keresztül készült el. Oktatásokat szervez, és egyedi stílusában desszerteket tervez, a világ egyik legelismertebb, legkreatívabb cukrász professzora.

A könyv tartalma röviden, címszavakban:
Köszönetnyilvánítás - Bevezetés
1. fejezet. Alapvető elemek.
2. fejezet. Elődesszertek
3. fejezet. Tányérdesszertek
4. fejezet. Büfé Desszertek
5. fejezet. Vegyes kreációk
6. fejezet. Torták
7. fejezet. Petit Fours

A professzionális cukrász szakkönyv újból kapható, de csak limitált példányszámban, áregyeztetéssel ! 

Francisco J. Migoya további szakkönyvei, katt  a linkre:

Frozen Desserts

Modernist Bread

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francisco J. Migoya
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9780470891988
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 28.4 x 3.6 cm
Súly: 2.03 kg
Oldalszám: 540
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

New European Baking

New European Baking

Csakúgy, mint sok világjárvány által sújtott amerikai, az európaiak is bekapcsolták sütőjüket, és a sütés révén újra felfedezik gyökereiket.


The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Torte Moderne

Torte Moderne

A díjnyertes Davide Malizia „Modern Torte” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja. (OLASZ - ANGOL KÉTNYELVŰ VERZIÓ)


Szerzők: Davide Malizia