Barion Pixel

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

The Culinary Institute of America - CIA


« Vissza | Szerzők: Francisco J. Migoya
  2019. október 25. 23:32

The Elements of Dessert - Francisco J. Migoya

A modern cukrászat lenyűgöző, alapvető útmutatója. Francisco J. Migoya ebben a gyönyörű és átfogó cukrászkönyvében, a kortárs desszertek lényegi elemeit ismerteti olvasójával.


A precíz és tanulságos fényképek megjelenítik az elkészítés lépéseit, technikáit, és végül a kész elemeket „desszerteket”. Az összegyűjtött több mint 200 recept és azok változatai felölelnek szinte minden technikát, és minden típusú desszertet, amelyek a kortárs cukrászathoz kapcsolódnak. Az 540 oldalas cukrász szakkönyv szerkezete, felépítése ésszerű, oktató jellegű és könnyen érthető, követhető. Nem véletlen, hiszen Migoya számára fontos a tudás pontos átadása, és annak elsajátitása.

 

 

A szerzőről:
Mexico City-ben született, a kulináris művészeteket a La Universidad Anahuac és a d'Hotellerie et de Tourisme Strasbourgban, Franciaországban tanulta. Francisco Migoya a sütő és cukrász művészetek professzora, The Culinary Institute of America (CIA), executive cukrász chef, oktatója volt.
Mielőtt 2005-ben a CIA kulináris egyetemhez csatlakozott volna, Chef Migoya volt a híres Thomas Keller - The French Laundry, Bouchon Bakery, és a Bouchon Bistro főcukrásza.

Jelen:
Társszerzője a The Modernist Bread többkötetes, a kenyérkészítés tudományáról szóló kiadványnak, ami több éven keresztül készült el. Oktatásokat szervez, és egyedi stílusában desszerteket tervez, a világ egyik legelismertebb, legkreatívabb cukrász professzora.

A könyv tartalma röviden, címszavakban:
Köszönetnyilvánítás - Bevezetés
1. fejezet. Alapvető elemek.
2. fejezet. Elődesszertek
3. fejezet. Tányérdesszertek
4. fejezet. Büfé Desszertek
5. fejezet. Vegyes kreációk
6. fejezet. Torták
7. fejezet. Petit Fours

A professzionális cukrász szakkönyv újból kapható, de csak limitált példányszámban, áregyeztetéssel ! 

Francisco J. Migoya további szakkönyvei, katt  a linkre:

Frozen Desserts

Modernist Bread

 

 Kapcsolódó videók

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Francisco J. Migoya
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9780470891988
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 28.4 x 3.6 cm
Súly: 2.03 kg
Oldalszám: 540
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.


Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland