Barion Pixel

Modernist Bread at Home


« Vissza | Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
  2024. február 12. 15:09

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Éppen ezért örömmel mutatjuk be szakácskönyvünket, a Modernist Bread at Home című szakácskönyvünket – a tökéletes útmutatót a kivételes kenyeret készíteni vágyó házi pékeknek.

Nehéz elhinni, hogy közel hét éve adtuk ki a Modernist Breadet. Azóta rengeteg visszajelzést kaptunk arról, hogy készítsük el a könyv kifejezetten házi pékeknek szánt változatát, és az elmúlt néhány évben ezen dolgoztunk csendben. Évekig tartó kutatással és aprólékos kísérletezéssel a Modernist Bread szakértelmét egy átfogó, 420 oldalas kötetbe gyűjtöttük, amely leegyszerűsíti az otthoni kenyérkészítés művészetét és tudományát.

Hasonlóan ahhoz, ahogy a Modernist Cuisine at Home, ez a könyv kifejezetten az otthoni pékeknek készült, hogy saját konyhája kényelmében készíthessen különleges kenyeret, függetlenül attól, hogy mennyi tapasztalattal vagy idővel rendelkezik. Ízletes, könnyen követhető recepteket, innovatív, de praktikus technikákat, hasznos tudományos ismereteket és hasznos vizuális útmutatókat fedezhet fel. Mindent teszteltünk (és újra és újra) egyedi márkánk szigorú szigorúságával annak érdekében, hogy az otthoni sütővel kiváló eredményeket érjen el.

 

Az egyik legnagyobb célunk a Modernist Bread at Home-al az volt, hogy a lehető legjobban hozzáférhetővé tegyük. Keményen dolgoztunk azon, hogy megfeleljünk az otthoni pékek igényeinek, valamint a kenyér, az idő- és munkaigényes étel elkészítésével járó reális kihívásoknak a saját konyhájában. Tudjuk például, hogy az élet a hét közepén könnyen megzavarja a kenyérsütést. Ezt szem előtt tartva időtakarékos tippeket és stratégiákat dolgoztunk ki.

 

Rengeteg felbecsülhetetlen értékű készséget kell elsajátítania, ami új szintre emeli a sütés önbizalmát az út minden lépésében. A Modernist Bread at Home segítségével megtanulhatja, hogyan készíthet gyönyörű házi kenyeret, amely beleillik a heti ütemtervébe, és olyan mélyebb ízű, mint amit a boltban talál – és büszkén mondhatja, hogy elkészítette a saját kezével. Hihetetlenül büszkék vagyunk erre a szakácskönyvre, és reméljük, hogy Ön is annyira szeretni fogja, mint mi.

 

Íme egy kis bepillantás arról, hogy mire számíthat a Modernist Bread at Home-tól:

TÖBB MINT 160 RECEPT.

A Modernist Bread at Home több mint 160 alaposan tesztelt, könnyen követhető receptet tartalmaz, amelyek átfogják a kenyér világát. Megtanulod, hogyan kell elkészíteni:
Rustic sourdoughs
Traditional French lean breads
Sandwich breads
Brioches
Ryes
Challah
Focaccia
Bagels
Bao
Gluten-free breads

 

KÖNNYEN KÖVETŐ RECEPT FORMÁTUM

Nagy gondossággal dolgozták ki a receptek formátumát ebben a könyvben. Az egyedi elrendezés megkönnyíti a receptek követését, megértését és elkészítését. Egy illusztrált túra lebontja a formátumot és az alapvető információkat, mielőtt elkezdené.

 

INNOVATÍV, GYAKORLATI TECHNIKÁK

A könyvben szereplő technikákat mindenféle tapasztalati szintű házi pék számára fejlesztették ki, legyen szó a konyhában már megtalálható eszközök használatának új módjairól, a kenyér ízének fokozásáról, nyomással karamellizálásról vagy a tészta CPR módszerünkről - a túlkelesztett tészta megmentésére, olyan információk találhatók, amelyeket mind a jól tapasztalt házi pékek, mind a teljesen újoncok hasznosnak találnak.
Még a kenyérkészítés felgyorsításának módját is felfedeztük, például a Second-Chance Sourdough-ban vagy egy egyszerűbb hagyományos francia briósban, hogy elfoglaltság mellett is legyen friss kenyér.

 

HASZNOS VIZUÁLIS ÚTMUTATÓK

Nem tudja, hol kezdje? Rendben van. A Modernist Bread at Home hasznos vizuális útmutatókat tartalmaz:
- Hozza ki a legtöbbet receptformátumunkból
- Annak megtervezése, hogyan illessze be a kenyérsütést az időbeosztásába
- Képességed, mennyi időd és milyen kenyeret szeretnél a repertoárod alapján kiválasztani, hogy milyen kenyeret készíts
- Nélkülözhetetlen felszerelés kenyérsütéshez az otthoni konyhában. Az otthoni pékek minden eszközt könnyen megtalálhatnak. A legnagyobb ajánlott befektetés egy 40 dolláros öntöttvas kombinált tűzhely, amely látványos eredményeket nyújt a ropogós kenyérhez
- Lépésről lépésre oktató technikák
- Általános problémák elhárítása a kenyérsütés során

 

172 OLDALOS SPIRÁLKÖTÉSES RECEPT ÚTMUTATÓ

A nyomtatott példány érintetlenségének megőrzése érdekében a Modernist Bread at Home termékhez drót-spirálkötésű receptkönyv tartozik, amely tartalmazza az összes receptet és referenciatáblázatot.
Függetlenül a sütési tapasztalataitól, a Modernist Bread at Home lehetővé teszi, hogy összehasonlíthatatlan kenyeret készítsen. Hiszünk abban, hogy a kenyérsütésnek mindenki számára elérhető élménynek kell lennie, és ez a könyv a kulcsa ennek elérésére.

 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Nathan Myhrvold, Francisco J. Migoya
Kiadó: Modernist Cuisine
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Gluténmentes / Gluten free, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. március 05.
ISBN: 9781737995142
Nyelv: Angol
Méretek: 26.2 x 34.3 x 7.4 cm
Súly: 4.27 kg
Oldalszám: 592
Ár: 49 990 Ft
(47 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Slippurinn

Slippurinn

Szakácskönyv a feltörekvő sztárséftől Gísli Matt-től, Slippurinn-ből, mely egy nemzetközi úti cél, étterem Izlandon, Westman – szigeteken.


El Celler de Can Roca - Redux Edition

El Celler de Can Roca - Redux Edition

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury