Kiadványok: Modernist Cuisine
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking
Nathan Myhrvold, Chris Young és Maxime Bilet – kutatók, felfedezők és gyakorló szakácsok – ebben a 6 kötetes, gazdagon illusztrált összeállításban olyan, tudomány ihlette ételkészítési technikákkal ismertetnek meg, melyekkel mennyei ízeket érhetünk el. A modernista konyha újraértelmezi a főzés folyamatát. A sok ezer fénykép a tudományt és a technológiát érthetővé és vonzóvá teszi.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Sous-Vide, Nyelv - Angol / English Books