Barion Pixel

The Professional Chef - 10th Edition

The Culinary Institute of America (Cia)


« Vissza | Szerzők: The Culinary Institute of America
  2024. február 08. 16:29

The Professional Chef  - 10th Edition

A Professional Chef – CIA -Culinary Institute of America) az alapvető konyhai referencia, amelyet Amerika legjobb szakácsai közül sokan használtak tudásuk és minőségi színvonaluk csiszolására, valamint a főzés alapjainak fejlesztésére. 


Az újonnan átdolgozott tizedik kiadás kimerítő áttekintést ad a professzionális szakácsok által igényelt összetevőkről, felszerelésekről és készségekről, és lépésről-lépésre ismerteti a modern séf éléskamrájának teljes körű kezelését.

A felhasználóbarát dizájn végig vezeti az olvasót a főzési technikákon, kezdve az alapvető képletekkel és a módszer vázlatával, valamint szakértői tippekkel, gyönyörű, lépésről lépésre készített fényképekkel és az alapvető technikákat megerősítő receptekkel.

A "Method at a Glance" és a "Method in Details" funkciók áttekintést és mélyreható útmutatást nyújtanak. A 10. kiadás leegyszerűsíti a kulináris alapokat, bemutatja a klasszikus technikákon alapuló valós gyakorlatokat, és információkat nyújt más témákról is, például a növényi előrehaladás elveiről, valamint a kulináris és íztudományról.

A modern technikák, valamint a klasszikus és kortárs receptek teljes skáláját lefedő The Professional Chef, tizedik kiadása elengedhetetlen bevezető a diákok számára, és referencia minden profi és házi szakács számára.

A SZERZŐKRŐL

Az 1946-ban alapított The Culinary Institute of America a világ vezető kulináris főiskolája.
A független, non-profit CIA az élelmezés és vendéglátás vezetők fejlesztésével foglalkozik, mesterképzést, alapképzést és társdiplomát kínál a szakácsművészet, a pék és cukrászművészet, az élelmiszer-üzleti menedzsment, a vendéglátás menedzsment, a kulináris tudomány és az alkalmazott élelmiszertudományi szakokon.

A főiskola vezetői oktatást, tanúsítvány programokat és tanfolyamokat is kínál szakemberek és rajongók számára.

Konferenciái, vezetői iniciatívái és tanácsadói szolgáltatásai a CIA-t az élelmiszeripar agytrösztjévé tették, több mint 50 000 öregdiákból álló világméretű hálózata pedig az élelmiszervilág minden területén innovátorokat tartalmaz. A CIA-nak New Yorkban, Kaliforniában, Texasban és Szingapúrban van telephelye.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a kiadvány végső ára a könyv raktárra érkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyam alapján.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: The Culinary Institute of America
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Aktualitások / Hírek, Sous-Vide, CIA - Culinary Institut of America, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. április 09.
ISBN: 9781119490951
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 27.2 x 2.3 cm
Oldalszám: 960
Ár: 37 980 Ft
(36 171 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.


BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól


BAO

BAO

Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól