Barion Pixel

Real Thai Cooking

Recipes and Stories from a Thai Food Expert


« Vissza | Szerzők: Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae
  2024. január 25. 14:11

Real Thai Cooking

A Real Thai Cooking Thaiföld vezető food-bloggere és street food-szakértő, Chawadee "Chow" Nualkhair és Lauren Lulu Taylor szerelmi munkája, akik a recept tesztelését és szerkesztését végezték, valamint számos fényképet biztosítottak. 

 


Könyvük az ikonikus thai receptek teljes skáláját mutatja be, lenyűgöző történetekkel együtt, amelyek lehetővé teszik, hogy igazán értékelje, amit főz és eszik!

Ez a könyv olyan bennfentes recepteket és titkokat mutat be a thai ételekről, amelyekről csak a helyi foodie-k tudnak:
- Chef Black’s, a híres Sriracha szósz receptje (a Blackitch Artisan Kitchen-től) és ennek a csípős szósznak a feltalálásának története (a legtöbben vietnáminak gondolják, de valójában 100%-ban thai!)
- A világ legjobb Pad Thai-a, és ez az étel hogyan határozza meg Thaiföld nemzeti identitását.
- Darált csirke Kanom Jeen és a portugál hatás a thai ételekre.
- Mee Krob (sült rizstészta) – az étel, amely megmentette Sziámot a gyarmatosítástól
És még sok más finom recept és a thai ételtan gyöngyszemei!
Több mint 75 recepttel és több mint 200 színes fotóval ez az a szakácskönyv, amelyre minden thai ételek szerelmese vágyik!

A szerzőkről:

Chawadee "Chow" Nualkhair a pennsylvaniai Pittsburgh-ben született, házas, két gyermeke van, és Bangkokban él. A Bryn Mawr College-ban végzett, szabadúszó újságíróként dolgozik, többnyire ételekről ír, és a népszerű: a ("Bangkok Glutton" blog and the bestselling guide to Thai street food /  Thailand's Best Street Food: The Complete Guide to Streetside Dining in Bangkok, Chiang Mai, Phuket and Other Areas.) szerzője.

Lauren Lulu Taylor amerikai fotós és vendéglátós vállalkozó Aucklandben, Új-Zélandon. Élt már az Egyesült Államokban, Franciaországban, Londonban és Olaszországban, és mindegyik helyen teljesen elmerült a helyi kulináris életben.
Társalapítója a díjnyertes kézműves élelmiszeripari vállalatnak (Secret Kiwi Kitchen), és társírója az Auckland's Channel Magazine havi "Foodie Finds" áttekintő rovatának. Az étel iránti nagy szeretetén túl Lauren profi fotós, akinek fotói számos nemzetközi kiadványban jelentek meg.

Chef McDang Thaiföld egyik legismertebb szakácsa, aki számos thai szakácskönyvet írt, köztük a The Principles of Thai Cookery-t, valamint heti étkezési rovatokat ír angol és thai nyelvű újságokban. A thai televízió széles körben nézett "McDang Show" műsorvezetője is, és fellépett Gordon Ramsay-vel és Anthony Bourdainnel is. Bár a legismertebb nevén "Chef McDang", igazi neve M.L. Sirichalerm Svasti, M. R. Thanadsri Svasti (Thaiföld legismertebb ételírójának) fia és a királyi család tagja.

 


 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kim Man-Jo, Lee O-Young, Lee Kyou-Tae
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9780804855587
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 24.1 x 1.9 cm
Súly: 0.82 kg
Oldalszám: 160
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Perfect Cookie

The Perfect Cookie

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.


FILES by Ramon Morató

FILES by Ramon Morató

A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.


Szerzők: Ramon Morató

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury