Tokyo Izakaya Cookbook
Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries
74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól
A tapas bár vagy az angol kocsma megfelelője, az Izakaya a japán étkezési kultúra sarokköve – olyan hely, ahol egy fárasztó munkanap után elfogyaszthat egy finom, kielégítő vacsorát a barátokkal italok mellett.
Ez az egyedülálló szakácskönyv hat legjobb tokiói izakayától származó receptet tartalmaz, amelyeket fiatal szakácstulajdonosok vezetnek, akik gyakran egyedül dolgoznak, és olyan ízletes ételeket készítenek, amelyek naponta és szezonálisan változnak a friss alapanyagok elérhetősége alapján. Minden szakács elkészíti a legnépszerűbb receptjeit – beleértve a főételeket és köreteket, amelyeket a törzsvásárlóik kedvelnek.
Néhány, a könyvben található 74 recept közül:
Tofu fűszeres tőkehalikrával
Shabu Shabu sertéshússal és Daikon retekkel
Csirkeszárnyak Miso mázzal
Japán stílusú marhasült édes és fűszeres mártással
Pirított sertéshús whisky-s vajjal
Cukkini és hagyma tonhallal
Hús és koriander Gyoza
És még sok más!
A gyönyörű színes fotók és a lépésenkénti utasítások minden képzettségi szintű szakács számára hozzáférhetővé teszik a recepteket. A könyv interjúkat is tartalmaz az egyes szakácsokkal az ételfilozófiájukról, és tippeket tartalmaz ételeik otthoni elkészítéséhez, valamint egy szószedetet a legfontosabb összetevőkről.










Termékinformációk
| Szerzők: | Kotaro Hayashi, Miho Tsuchii, Hiroto Kibayashi, Hisato Ohno, Tomo Maeda, Ken'ichi Takaya |
| Kiadó: | Tuttle Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. január 19. |
| ISBN: | 9784805317006 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.1 x 26.1 x 2.1 cm |
| Súly: | 0.92 kg |
| Oldalszám: | 128 |
| Ár: |
7 590 Ft (7 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mori Yoshida - Gâteaux - Sweets
Lépjen be a Gâteaux világába, amely a japán kifinomultság és a francia cukrászat ünnepe. Az édes alkotások túlmutatnak a névadó Gateaux-n, időnként hozzáadva az innováció finom elemeit Mori Yoshida szülőföldjéről.
Rosé - Understanding the Pink Wine Revolution
Az elmúlt huszonöt évben a rozé borok értékesítése hatalmas fellendülést mutatott. Különösen a fiatalabb fogyasztok körében népszerű, reflektorfénybe kerülése a rózsaszín divat divatjának része.
Breaking Bao - 88 Bakes and Snacks from Asia and Beyond
A neves cukrász, Clarice Lam új könyve egy vizuálisan lenyűgöző, pán-ázsiai sütésről szóló kötet, amely az umamiban gazdag sütemények, édességek és sós snackek világát tárja fel.
Ekstedt
„Egyenlő rész nyírfával és szenvedéllyel tápláljuk a tüzet. Minden hozzávalót nyílt tűzön készítünk el. A faszén és a füst a legerősebb eszközeink. Nincs elektromos grill, gáztűzhely – csak természetes hő, korom, hamu, füst és tűz. A főzés ősi módja iránt érzett tiszteletből választottuk ezeket a módszereket. Az Ekstedt-ben a lángok a kifogástalanok.”