Barion Pixel

Tokyo Izakaya Cookbook

Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries



Tokyo Izakaya Cookbook

74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól

 


A tapas bár vagy az angol kocsma megfelelője, az Izakaya a japán étkezési kultúra sarokköve – olyan hely, ahol egy fárasztó munkanap után elfogyaszthat egy finom, kielégítő vacsorát a barátokkal italok mellett.

Ez az egyedülálló szakácskönyv hat legjobb tokiói izakayától származó receptet tartalmaz, amelyeket fiatal szakácstulajdonosok vezetnek, akik gyakran egyedül dolgoznak, és olyan ízletes ételeket készítenek, amelyek naponta és szezonálisan változnak a friss alapanyagok elérhetősége alapján. Minden szakács elkészíti a legnépszerűbb receptjeit – beleértve a főételeket és köreteket, amelyeket a törzsvásárlóik kedvelnek.

Néhány, a könyvben található 74 recept közül:

Tofu fűszeres tőkehalikrával
Shabu Shabu sertéshússal és Daikon retekkel
Csirkeszárnyak Miso mázzal
Japán stílusú marhasült édes és fűszeres mártással
Pirított sertéshús whisky-s vajjal
Cukkini és hagyma tonhallal
Hús és koriander Gyoza
És még sok más!

A gyönyörű színes fotók és a lépésenkénti utasítások minden képzettségi szintű szakács számára hozzáférhetővé teszik a recepteket. A könyv interjúkat is tartalmaz az egyes szakácsokkal az ételfilozófiájukról, és tippeket tartalmaz ételeik otthoni elkészítéséhez, valamint egy szószedetet a legfontosabb összetevőkről.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kotaro Hayashi, Miho Tsuchii, Hiroto Kibayashi, Hisato Ohno, Tomo Maeda, Ken'ichi Takaya
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9784805317006
Nyelv: Angol
Méretek: 20.1 x 26.1 x 2.1 cm
Súly: 0.92 kg
Oldalszám: 128
Ár: 7 590 Ft
(7 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.