Tokyo Izakaya Cookbook
Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries

74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól
A tapas bár vagy az angol kocsma megfelelője, az Izakaya a japán étkezési kultúra sarokköve – olyan hely, ahol egy fárasztó munkanap után elfogyaszthat egy finom, kielégítő vacsorát a barátokkal italok mellett.
Ez az egyedülálló szakácskönyv hat legjobb tokiói izakayától származó receptet tartalmaz, amelyeket fiatal szakácstulajdonosok vezetnek, akik gyakran egyedül dolgoznak, és olyan ízletes ételeket készítenek, amelyek naponta és szezonálisan változnak a friss alapanyagok elérhetősége alapján. Minden szakács elkészíti a legnépszerűbb receptjeit – beleértve a főételeket és köreteket, amelyeket a törzsvásárlóik kedvelnek.
Néhány, a könyvben található 74 recept közül:
Tofu fűszeres tőkehalikrával
Shabu Shabu sertéshússal és Daikon retekkel
Csirkeszárnyak Miso mázzal
Japán stílusú marhasült édes és fűszeres mártással
Pirított sertéshús whisky-s vajjal
Cukkini és hagyma tonhallal
Hús és koriander Gyoza
És még sok más!
A gyönyörű színes fotók és a lépésenkénti utasítások minden képzettségi szintű szakács számára hozzáférhetővé teszik a recepteket. A könyv interjúkat is tartalmaz az egyes szakácsokkal az ételfilozófiájukról, és tippeket tartalmaz ételeik otthoni elkészítéséhez, valamint egy szószedetet a legfontosabb összetevőkről.
Termékinformációk
Szerzők: | Kotaro Hayashi, Miho Tsuchii, Hiroto Kibayashi, Hisato Ohno, Tomo Maeda, Ken'ichi Takaya |
Kiadó: | Tuttle Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. január 19. |
ISBN: | 9784805317006 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.1 x 26.1 x 2.1 cm |
Súly: | 0.92 kg |
Oldalszám: | 128 |
Ár: |
7 590 Ft (7 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.
Le Grand Livre de la Mer

80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.
The Silver Spoon - Recipes for Babies

Teljeskörű kalauz ahhoz, hogyan főzzünk kisbabáinknak és gyermekeinknek, átadva a jó ételek élethosszig tartó szeretetét – olasz módra!
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.