Barion Pixel

Tokyo Izakaya Cookbook

Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries



Tokyo Izakaya Cookbook

74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól

 


A tapas bár vagy az angol kocsma megfelelője, az Izakaya a japán étkezési kultúra sarokköve – olyan hely, ahol egy fárasztó munkanap után elfogyaszthat egy finom, kielégítő vacsorát a barátokkal italok mellett.

Ez az egyedülálló szakácskönyv hat legjobb tokiói izakayától származó receptet tartalmaz, amelyeket fiatal szakácstulajdonosok vezetnek, akik gyakran egyedül dolgoznak, és olyan ízletes ételeket készítenek, amelyek naponta és szezonálisan változnak a friss alapanyagok elérhetősége alapján. Minden szakács elkészíti a legnépszerűbb receptjeit – beleértve a főételeket és köreteket, amelyeket a törzsvásárlóik kedvelnek.

Néhány, a könyvben található 74 recept közül:

Tofu fűszeres tőkehalikrával
Shabu Shabu sertéshússal és Daikon retekkel
Csirkeszárnyak Miso mázzal
Japán stílusú marhasült édes és fűszeres mártással
Pirított sertéshús whisky-s vajjal
Cukkini és hagyma tonhallal
Hús és koriander Gyoza
És még sok más!

A gyönyörű színes fotók és a lépésenkénti utasítások minden képzettségi szintű szakács számára hozzáférhetővé teszik a recepteket. A könyv interjúkat is tartalmaz az egyes szakácsokkal az ételfilozófiájukról, és tippeket tartalmaz ételeik otthoni elkészítéséhez, valamint egy szószedetet a legfontosabb összetevőkről.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kotaro Hayashi, Miho Tsuchii, Hiroto Kibayashi, Hisato Ohno, Tomo Maeda, Ken'ichi Takaya
Kiadó: Tuttle Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2024. január 19.
ISBN: 9784805317006
Nyelv: Angol
Méretek: 20.1 x 26.1 x 2.1 cm
Súly: 0.92 kg
Oldalszám: 128
Ár: 7 590 Ft
(7 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Pain d'Avignon Baking Book

The Pain d'Avignon Baking Book

Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon. 


The Great American Burger Book

The Great American Burger Book

Amerika vezető Burger szakértőjének végleges útmutatója a legínycsiklandóbb hamburgerek elkészítéséhez – új és továbbfejlesztett receptekkel bővítve és frissítve


Szerzők: George Motz

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon