The Complete Book of Cheese
History, Techniques, Recipes, Tips
Ez az alapvető referencia lefedi a négy sajtstílus minden aspektusát, beleértve a 150 fajtát, a kiválasztás, tálalás, ízlelés és tárolás módjait; és negyvenhat sajtfogás receptet a világ minden tájáról.
Ez az átfogó könyv teljes áttekintést nyújt a sajtokról, így az olvasók felismerhetik az egyes családok tulajdonságait, történetüket, összetevőiket, gyártási és érlelési folyamataikat, szezonalitásukat, ízprofiljaikat és ízpárosítási lehetőségeiket. Szakértői tippek a vásárolni kívánt sajt kiválasztásához, hogyan kell tálalni és tárolni.
- Ismerje meg a gyártási folyamat lépéseit
- Ismerje meg a négy sajttípust, azon belül 24 családot és 150 fajta sajtot
- Párosítsa szakszerűen a sajtokat különböző ételekkel és italokkal
- Készítsen tökéletesen kiegyensúlyozott sajt tálakat.
- 46 házi készítésű sajtfókuszú recept.














Termékinformációk
| Szerzők: | Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive, Khanh Renaud |
| Kiadó: | Flammarion |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Torta Dizájn / Cake Design |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 03. |
| ISBN: | 9782080447487 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.6 x 28.2 x 3.2 cm |
| Súly: | 1.5 kg |
| Oldalszám: | 287 |
| Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Homemade Ramen
A ramen – akárcsak a pizza vagy a hamburger – hagyományok, szabályok, kulturális trendek, tiltások és szenvedélyes vélemények összessége.
Bras - The Tastes of Aubrac
A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Fromagerie - Exploring, Pairing & Enjoying Cheese
„Légy kíváncsi, fedezz fel, de mindenekelőtt élvezd a sajtot.” - Claude Luisier
A sajtérlelő mester (affineur) Claude Luisier több mint 50 kiváló francia és svájci sajtot válogatott össze ebben a kötetben.