The Complete Book of Cheese
History, Techniques, Recipes, Tips

Ez az alapvető referencia lefedi a négy sajtstílus minden aspektusát, beleértve a 150 fajtát, a kiválasztás, tálalás, ízlelés és tárolás módjait; és negyvenhat sajtfogás receptet a világ minden tájáról.
Ez az átfogó könyv teljes áttekintést nyújt a sajtokról, így az olvasók felismerhetik az egyes családok tulajdonságait, történetüket, összetevőiket, gyártási és érlelési folyamataikat, szezonalitásukat, ízprofiljaikat és ízpárosítási lehetőségeiket. Szakértői tippek a vásárolni kívánt sajt kiválasztásához, hogyan kell tálalni és tárolni.
- Ismerje meg a gyártási folyamat lépéseit
- Ismerje meg a négy sajttípust, azon belül 24 családot és 150 fajta sajtot
- Párosítsa szakszerűen a sajtokat különböző ételekkel és italokkal
- Készítsen tökéletesen kiegyensúlyozott sajt tálakat.
- 46 házi készítésű sajtfókuszú recept.
Termékinformációk
Szerzők: | Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive, Khanh Renaud |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Torta Dizájn / Cake Design |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 03. |
ISBN: | 9782080447487 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28.2 x 3.2 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 287 |
Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.
Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.