The Complete Book of Cheese
History, Techniques, Recipes, Tips

Ez az alapvető referencia lefedi a négy sajtstílus minden aspektusát, beleértve a 150 fajtát, a kiválasztás, tálalás, ízlelés és tárolás módjait; és negyvenhat sajtfogás receptet a világ minden tájáról.
Ez az átfogó könyv teljes áttekintést nyújt a sajtokról, így az olvasók felismerhetik az egyes családok tulajdonságait, történetüket, összetevőiket, gyártási és érlelési folyamataikat, szezonalitásukat, ízprofiljaikat és ízpárosítási lehetőségeiket. Szakértői tippek a vásárolni kívánt sajt kiválasztásához, hogyan kell tálalni és tárolni.
- Ismerje meg a gyártási folyamat lépéseit
- Ismerje meg a négy sajttípust, azon belül 24 családot és 150 fajta sajtot
- Párosítsa szakszerűen a sajtokat különböző ételekkel és italokkal
- Készítsen tökéletesen kiegyensúlyozott sajt tálakat.
- 46 házi készítésű sajtfókuszú recept.
Termékinformációk
Szerzők: | Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive, Khanh Renaud |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Torta Dizájn / Cake Design |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 03. |
ISBN: | 9782080447487 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.6 x 28.2 x 3.2 cm |
Súly: | 1.5 kg |
Oldalszám: | 287 |
Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.
Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.