Barion Pixel

José Carlos García - Andalusian roots


« Vissza | Szerzők: José Carlos García
  2024. október 18. 13:51

José Carlos García - Andalusian roots

Az Andalusian Roots – A Michelin csillagos malagai étterem szakácskönyve. José Carlos García technikájával és kis adag merészségével kihívás elé állítja a hagyományos andalúz recepteket. 


A mindig a tengerre néző malagai séf a halpiacról, vagy a termelői piacról származó helyi termékek felhasználására alapozza konyháját, bár ő is mindenből merít ihletet, amit utazásai során fedezett fel, hogy megalkossa saját ételeit.

A nevét viselő étteremben, amely Malaga kikötőjében, a La Malagueta kerületben található, őszinte és folyamatosan fejlődő konyháját mutatja be, ennek gyümölcsét, a Café de Paris családi vállalkozásában tanulta, és a közel egy évtizedes tapasztalatai, személyes projektjei élén.

 

A következő fogások receptjei találhatók a szakácskönyvben:

STARTERS

Fine shell margarita

Warty venus clam bloody Mary

Caviar-lemon

Zurrapa spiral Sunflower seeds polvoron

Chorizo piglet

Paella biscuit

Scallop tartlet

Mushroom capuccino

Sun-dried tomato and smoked sardine rosette

Sea urchin cream, cava foam and apple

Malaga salad on a brick pastry toast

Parfait, px and amaranth

Gin-greapfruit

Parmesan sablé with payoyo cheese cream

Pressed potato with ronda butifarra sausage tartar

Tequila sunrise

Oyster with ham gelatine

Fried almond

 

MAIN COURSES

Lamb neck and chestnuts

Coconut and prawn ceviche

Quisquilla shrimp with roasted pepper soup

Roasted artichokes with squid and manzanilla wine foam

Norway lobster ravioli and foie gras sauce

Lobster, roasted peppers and ponzu

Sea bass, liquid potato, parsley and gazpachuelo

Mountain gazpachuelo, trotters and prawn stew

Pigeon and beluga lentils

Veal cheeks with red cabbage

Red mullet, curry gnocchi and cauliflower

Garlicbeet Porra, smoked sardine and mustard

Ajoblanco, red wine and citrus peels granita

Herring, cream, dill and apple Beetroot rice

Lobster with mashed potatoes

Elver crêpes

Red prawns, avocado purée and pipirrana foam

Cod, beurre blanc and spinach

Baby squid stuffed with

Spanish black pudding with hollandaise sauce

Roasted John Dory and mild marinade

Monkfish, grapefruit and citrus fruit

Veal sweetbread, pomegranate and parsnips

Hake with roasted poultry broth

Iberian pork tenderloin steak in potato papillote

Sirloin Café de Paris

Norway lobster, ash and onion puree

Vichyssoise, eel and bergamot

Prawn ravioli with apple foam

Trotters with banana

Mackerel and cabello de ángel coca

 

DESSERTS

Algarrobo tart

Cheese and pistachio tart

Crêpe suzette Café de Paris

Tocino de cielo

Crispy nest with lemon peel ice cream and banana vanilla toffee

Vanilla and raspberry

Carrot and curry cream

Pumpkin panna cotta

Pineapple with peppermint granita

Coffee crème brûlée with liquorice ice cream

Pears in red wine with sheep's milk ice cream

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: José Carlos García
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 18.
ISBN: 9788472122017
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 24 x 28 x 3.5 cm
Oldalszám: 256
Ár: 60 990 Ft
(58 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


Pasta - A Cookbook

Pasta - A Cookbook

Stílusos, tészta mesterkurzus New York város első számú tészta szakácsától, 40 kézzel készített tésztaforma receptjeivel és 100 olasz amerikai, regionális olasz és modern ételekkel.