José Carlos García - Andalusian roots

Az Andalusian Roots – A Michelin csillagos malagai étterem szakácskönyve. José Carlos García technikájával és kis adag merészségével kihívás elé állítja a hagyományos andalúz recepteket.
A mindig a tengerre néző malagai séf a halpiacról, vagy a termelői piacról származó helyi termékek felhasználására alapozza konyháját, bár ő is mindenből merít ihletet, amit utazásai során fedezett fel, hogy megalkossa saját ételeit.
A nevét viselő étteremben, amely Malaga kikötőjében, a La Malagueta kerületben található, őszinte és folyamatosan fejlődő konyháját mutatja be, ennek gyümölcsét, a Café de Paris családi vállalkozásában tanulta, és a közel egy évtizedes tapasztalatai, személyes projektjei élén.
A következő fogások receptjei találhatók a szakácskönyvben:
STARTERS
Fine shell margarita
Warty venus clam bloody Mary
Caviar-lemon
Zurrapa spiral Sunflower seeds polvoron
Chorizo piglet
Paella biscuit
Scallop tartlet
Mushroom capuccino
Sun-dried tomato and smoked sardine rosette
Sea urchin cream, cava foam and apple
Malaga salad on a brick pastry toast
Parfait, px and amaranth
Gin-greapfruit
Parmesan sablé with payoyo cheese cream
Pressed potato with ronda butifarra sausage tartar
Tequila sunrise
Oyster with ham gelatine
Fried almond
MAIN COURSES
Lamb neck and chestnuts
Coconut and prawn ceviche
Quisquilla shrimp with roasted pepper soup
Roasted artichokes with squid and manzanilla wine foam
Norway lobster ravioli and foie gras sauce
Lobster, roasted peppers and ponzu
Sea bass, liquid potato, parsley and gazpachuelo
Mountain gazpachuelo, trotters and prawn stew
Pigeon and beluga lentils
Veal cheeks with red cabbage
Red mullet, curry gnocchi and cauliflower
Garlicbeet Porra, smoked sardine and mustard
Ajoblanco, red wine and citrus peels granita
Herring, cream, dill and apple Beetroot rice
Lobster with mashed potatoes
Elver crêpes
Red prawns, avocado purée and pipirrana foam
Cod, beurre blanc and spinach
Baby squid stuffed with
Spanish black pudding with hollandaise sauce
Roasted John Dory and mild marinade
Monkfish, grapefruit and citrus fruit
Veal sweetbread, pomegranate and parsnips
Hake with roasted poultry broth
Iberian pork tenderloin steak in potato papillote
Sirloin Café de Paris
Norway lobster, ash and onion puree
Vichyssoise, eel and bergamot
Prawn ravioli with apple foam
Trotters with banana
Mackerel and cabello de ángel coca
DESSERTS
Algarrobo tart
Cheese and pistachio tart
Crêpe suzette Café de Paris
Tocino de cielo
Crispy nest with lemon peel ice cream and banana vanilla toffee
Vanilla and raspberry
Carrot and curry cream
Pumpkin panna cotta
Pineapple with peppermint granita
Coffee crème brûlée with liquorice ice cream
Pears in red wine with sheep's milk ice cream
Termékinformációk
Szerző: | José Carlos García |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. október 18. |
ISBN: | 9788472122017 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 24 x 28 x 3.5 cm |
Súly: | 2 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
58 990 Ft (56 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cook the Mountain

Fedezzel fel Norbert Niederkofler séf hiperlokális konyháját, az Olasz Alpokban fekvő Dél-tiroli otthonában.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.