Barion Pixel

Passion et Tradition Boulangère

Meilleur Ouvrier de France Boulanger


« Vissza | Szerzők: Ludovic Richard MOF
  2019. december 28. 18:18

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve. 


Mint a könyv a „Passion et Tradition Boulangère” címében rámutat Ludovic szenvedélyes és egyben nagyszerű szakember. A szakkönyv segítségével felfedezheti a szerző kenyér, péksütemény és sós termékeit, valamint Ludovic Bretagne-i régiójából származó receptjeit is. Nagyon gyakran egyszerű és ésszerű termékeket ismertet, amelyek nagyrészt napi szinten állíthatók elő. A termékek (79 darab) nagyméretű csodás fényképekkel és diagramokkal kerülnek bemutatásra. 

 

#livredecuisine #nouveaulivre #MOF

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ludovic Richard MOF
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. január 10.
ISBN: 9782918223085
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30.5 x 2.5 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 320
Ár: 38 990 Ft
(37 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Contemporary African Kitchen

The Contemporary African Kitchen

Tapasztalja meg Afrika élénk étkezési kultúráját a kontinens legizgalmasabb kulináris hangjainak 120 receptjével


Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan