Passion et Tradition Boulangère

Meilleur Ouvrier de France Boulanger


« Vissza | Szerzők: Ludovic Richard MOF
  2019. december 28. 18:18

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve. 


Mint a könyv a „Passion et Tradition Boulangère” címében rámutat Ludovic szenvedélyes és egyben nagyszerű szakember. A szakkönyv segítségével felfedezheti a szerző kenyér, péksütemény és sós termékeit, valamint Ludovic Bretagne-i régiójából származó receptjeit is. Nagyon gyakran egyszerű és ésszerű termékeket ismertet, amelyek nagyrészt napi szinten állíthatók elő. A termékek (79 darab) nagyméretű csodás fényképekkel és diagramokkal kerülnek bemutatásra. 

 

#livredecuisine #nouveaulivre #MOF

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ludovic Richard MOF
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Technológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2020
ISBN: 9782918223085
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30.5 x 2.5 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 320
Ár: 34 990 Ft
(33 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Curious Bartender's Gin Palace

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja. 


Mastering Bread

Mastering Bread

A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába. 


Pure Freude

Pure Freude

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit? 


Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung