Passion et Tradition Boulangère
Meilleur Ouvrier de France Boulanger
Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve.
Mint a könyv a „Passion et Tradition Boulangère” címében rámutat Ludovic szenvedélyes és egyben nagyszerű szakember. A szakkönyv segítségével felfedezheti a szerző kenyér, péksütemény és sós termékeit, valamint Ludovic Bretagne-i régiójából származó receptjeit is. Nagyon gyakran egyszerű és ésszerű termékeket ismertet, amelyek nagyrészt napi szinten állíthatók elő. A termékek (79 darab) nagyméretű csodás fényképekkel és diagramokkal kerülnek bemutatásra.
#livredecuisine #nouveaulivre #MOF






Termékinformációk
| Szerző: | Ludovic Richard MOF |
| Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
| Kiadás éve: | 2020 |
| Forgalmazás kezdete: | 2020. január 10. |
| ISBN: | 9782918223085 |
| Nyelv: | Angol-Francia |
| Méretek: | 21.5 x 30.5 x 2.5 cm |
| Súly: | 1.79 kg |
| Oldalszám: | 320 |
| Ár: |
38 990 Ft (37 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Meatsmith
Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t.
Bien Cuit
A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.