Barion Pixel

Healthier, lighter, and tastier pastry book

by Jordi Bordas


« Vissza | Szerzők: Jordi Bordas
  2022. július 28. 12:35

Healthier, lighter, and tastier pastry book

Jordi Bordas receptkönyvével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászsütemények egész gyűjteményét. A reggelitől a snack-ig, különböző textúrájú tortákig, desszertekig, tarte-ig és elviteles tortákig. Alakítsa át ezt a különleges alkalmat egy lehetőséggé, hogy élvezze és vigyázzon önmagára.


A könyv első részében megismerheti az egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászat alapjait. Új kulcsfontosságú összetevőket fog felfedezni, hogy táplálóbb süteményeket készítsen anélkül, hogy feláldozná az ízeket és az állagokat.
Ideális könyv mindazok számára, akik szenvedélyesen szeretik a cukrászsüteményeket, azoknak, akik hivatászszerűen dolgoznak a cukrászszektorban, és szeretnék felfedezni a hagyományos receptkönyv új és más változatát..

 

Jordi Bordas - A projekt alapítója és a B·Concept Method megalkotója.


Ki az a Jordi Bordas?

A SZERZŐ MEGJEGYZÉSE

"Amikor 2011-ben megnyertem a cukrász világbajnokságot, elkezdtem elmélkedni azokon a recepteken, amelyeket egész életemben használtam. Rájöttem, hogy egyik sem 100%-ban az enyém, hanem más szerzőktől származik.
Ráadásul az étrendem is kezdett egészségesebbé válni, és láttam, hogy a desszertek elkészítése nem igazodik az új életmódomhoz, és nincs meg az íze és aromája, amit szerettem volna közvetíteni. Emiatt elkezdtem kutatni az általam használt összetevőkről. Szükségem volt egy rendszerre, hogy meg tudjam fogalmazni a saját receptjeimet és meg tudjam tervezni a saját sütemény választékomat.
Ennek az alternatívája vagy inkább „a B terv” keresésének eredményeként született meg a B-Koncepció. Ez egy olyan módszer, amellyel értékeimnek megfelelő recepteket sikerült elkészítenem: egészségesebbeket, könnyebbeket és ízletesebbeket."

Photo:: B-Concept / Jordi Bordas

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jordi Bordas
Kiadó: Jordi Bordas
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. július 25.
ISBN: 9788409422135
Nyelv: Angol
Oldalszám: 210
Ár: 21 490 Ft
(20 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Bourke Street Bakery All Things Sweet

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye. 


Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Cuba

Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.