Barion Pixel

Healthier, lighter, and tastier pastry book

by Jordi Bordas


« Vissza | Szerzők: Jordi Bordas
  2022. július 28. 12:35

Healthier, lighter, and tastier pastry book

Jordi Bordas receptkönyvével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászsütemények egész gyűjteményét. A reggelitől a snack-ig, különböző textúrájú tortákig, desszertekig, tarte-ig és elviteles tortákig. Alakítsa át ezt a különleges alkalmat egy lehetőséggé, hogy élvezze és vigyázzon önmagára.


A könyv első részében megismerheti az egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászat alapjait. Új kulcsfontosságú összetevőket fog felfedezni, hogy táplálóbb süteményeket készítsen anélkül, hogy feláldozná az ízeket és az állagokat.
Ideális könyv mindazok számára, akik szenvedélyesen szeretik a cukrászsüteményeket, azoknak, akik hivatásszerűen dolgoznak a cukrászszektorban, és szeretnék felfedezni a hagyományos receptkönyv új és más változatát..

 

Jordi Bordas - A projekt alapítója és a B·Concept Method megalkotója.


Ki az a Jordi Bordas?

A SZERZŐ MEGJEGYZÉSE

"Amikor 2011-ben megnyertem a cukrász világbajnokságot, elkezdtem elmélkedni azokon a recepteken, amelyeket egész életemben használtam. Rájöttem, hogy egyik sem 100%-ban az enyém, hanem más szerzőktől származik.
Ráadásul az étrendem is kezdett egészségesebbé válni, és láttam, hogy a desszertek elkészítése nem igazodik az új életmódomhoz, és nincs meg az íze és aromája, amit szerettem volna közvetíteni. Emiatt elkezdtem kutatni az általam használt összetevőkről. Szükségem volt egy rendszerre, hogy meg tudjam fogalmazni a saját receptjeimet és meg tudjam tervezni a saját sütemény választékomat.
Ennek az alternatívája vagy inkább „a B terv” keresésének eredményeként született meg a B-Koncepció. Ez egy olyan módszer, amellyel értékeimnek megfelelő recepteket sikerült elkészítenem: egészségesebbeket, könnyebbeket és ízletesebbeket."

Photo:: B-Concept / Jordi Bordas

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jordi Bordas
Kiadó: Jordi Bordas
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. július 25.
ISBN: 9788409422135
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 2.5 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 210
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Risotto and Beyond

Risotto and Beyond

Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban.