Barion Pixel

Healthier, lighter, and tastier pastry book

by Jordi Bordas


« Vissza | Szerzők: Jordi Bordas
  2022. július 28. 12:35

Healthier, lighter, and tastier pastry book

Jordi Bordas receptkönyvével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászsütemények egész gyűjteményét. A reggelitől a snack-ig, különböző textúrájú tortákig, desszertekig, tarte-ig és elviteles tortákig. Alakítsa át ezt a különleges alkalmat egy lehetőséggé, hogy élvezze és vigyázzon önmagára.


A könyv első részében megismerheti az egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászat alapjait. Új kulcsfontosságú összetevőket fog felfedezni, hogy táplálóbb süteményeket készítsen anélkül, hogy feláldozná az ízeket és az állagokat.
Ideális könyv mindazok számára, akik szenvedélyesen szeretik a cukrászsüteményeket, azoknak, akik hivatásszerűen dolgoznak a cukrászszektorban, és szeretnék felfedezni a hagyományos receptkönyv új és más változatát..

 

Jordi Bordas - A projekt alapítója és a B·Concept Method megalkotója.


Ki az a Jordi Bordas?

A SZERZŐ MEGJEGYZÉSE

"Amikor 2011-ben megnyertem a cukrász világbajnokságot, elkezdtem elmélkedni azokon a recepteken, amelyeket egész életemben használtam. Rájöttem, hogy egyik sem 100%-ban az enyém, hanem más szerzőktől származik.
Ráadásul az étrendem is kezdett egészségesebbé válni, és láttam, hogy a desszertek elkészítése nem igazodik az új életmódomhoz, és nincs meg az íze és aromája, amit szerettem volna közvetíteni. Emiatt elkezdtem kutatni az általam használt összetevőkről. Szükségem volt egy rendszerre, hogy meg tudjam fogalmazni a saját receptjeimet és meg tudjam tervezni a saját sütemény választékomat.
Ennek az alternatívája vagy inkább „a B terv” keresésének eredményeként született meg a B-Koncepció. Ez egy olyan módszer, amellyel értékeimnek megfelelő recepteket sikerült elkészítenem: egészségesebbeket, könnyebbeket és ízletesebbeket."

Photo:: B-Concept / Jordi Bordas

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jordi Bordas
Kiadó: Jordi Bordas
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. július 25.
ISBN: 9788409422135
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 29 x 2.5 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 210
Ár: 21 490 Ft
(20 467 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi

Gluten-Free Baking At Home

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


Szerzők: Jeffrey Larsen

In Search of Tea

In Search of Tea

Kísérje el az egyik legnagyobb teaszakértőt utazásain a világ legjobb tea fajtáinak felkutatásában.


Pie Academy

Pie Academy

Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért. 


Szerzők: Ken Haedrich