Healthier, lighter, and tastier pastry book
by Jordi Bordas

Jordi Bordas receptkönyvével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászsütemények egész gyűjteményét. A reggelitől a snack-ig, különböző textúrájú tortákig, desszertekig, tarte-ig és elviteles tortákig. Alakítsa át ezt a különleges alkalmat egy lehetőséggé, hogy élvezze és vigyázzon önmagára.
A könyv első részében megismerheti az egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászat alapjait. Új kulcsfontosságú összetevőket fog felfedezni, hogy táplálóbb süteményeket készítsen anélkül, hogy feláldozná az ízeket és az állagokat.
Ideális könyv mindazok számára, akik szenvedélyesen szeretik a cukrászsüteményeket, azoknak, akik hivatásszerűen dolgoznak a cukrászszektorban, és szeretnék felfedezni a hagyományos receptkönyv új és más változatát..
Jordi Bordas - A projekt alapítója és a B·Concept Method megalkotója.
Ki az a Jordi Bordas?
A SZERZŐ MEGJEGYZÉSE
"Amikor 2011-ben megnyertem a cukrász világbajnokságot, elkezdtem elmélkedni azokon a recepteken, amelyeket egész életemben használtam. Rájöttem, hogy egyik sem 100%-ban az enyém, hanem más szerzőktől származik.
Ráadásul az étrendem is kezdett egészségesebbé válni, és láttam, hogy a desszertek elkészítése nem igazodik az új életmódomhoz, és nincs meg az íze és aromája, amit szerettem volna közvetíteni. Emiatt elkezdtem kutatni az általam használt összetevőkről. Szükségem volt egy rendszerre, hogy meg tudjam fogalmazni a saját receptjeimet és meg tudjam tervezni a saját sütemény választékomat.
Ennek az alternatívája vagy inkább „a B terv” keresésének eredményeként született meg a B-Koncepció. Ez egy olyan módszer, amellyel értékeimnek megfelelő recepteket sikerült elkészítenem: egészségesebbeket, könnyebbeket és ízletesebbeket."
Photo:: B-Concept / Jordi Bordas
Termékinformációk
Szerző: | Jordi Bordas |
Kiadó: | Jordi Bordas |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. július 25. |
ISBN: | 9788409422135 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24 x 29 x 2.5 cm |
Súly: | 1.52 kg |
Oldalszám: | 210 |
Ár: |
21 490 Ft (20 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The New Art of Coffee

Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak.
Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.