Könyvek, kiadványok
Sous vide - Heiko Antoniewicz
!['Sous vide - Heiko Antoniewicz Sous vide - Heiko Antoniewicz](/static/content/books/cover_img/0//thumb/962.jpg?631680286124211)
A teljesen új és átfogó standard munka. 50 összetett étel és sok átfogó alaprecept Heiko Antoniewicz csúcsszakácstól.
Mini by Xavi Donnay
!['Mini by Xavi Donnay Mini by Xavi Donnay](/static/content/books/cover_img/0//thumb/960.jpg?94836028617508)
A Mini az első nagyszerű könyv a kortárs süteményekről, amelyet a kis formátumnak szenteltek, egy régóta várt szakkönyv, amely végre az egyik legfontosabb cukrász „családot” szolgálja ki.
The New Art of Coffee
!['The New Art of Coffee The New Art of Coffee](/static/content/books/cover_img/0//thumb/958.jpg?167100286135471)
Míg a kézműves koktélok népszerűsége és az otthoni bartendering segítette az embereket, kialakítani saját italvezérelt emlékeiket, addig a kávézás lehetőségei meglehetősen szelídek maradtak.
Japan - The Vegetarian Cookbook
!['Japan - The Vegetarian Cookbook Japan - The Vegetarian Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/955.jpg?781984186140872)
A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.
El Celler de Can Roca - CCR
!['El Celler de Can Roca - CCR El Celler de Can Roca - CCR](/static/content/books/cover_img/0//thumb/953.jpg?689174886149221)
Joan Roca azt mondta egy nap, hogy„ egy éttermet idővel kell építeni, ez egy hosszú távú projekt. Egy életforma, egy út. Boldognak kell lenni ezen az úton, ami másokat is boldoggá tesz.
-12°C GELATO
!['-12°C GELATO -12°C GELATO](/static/content/books/cover_img/0//thumb/951.jpg?936852086104782)
Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.
Champagne Magnum Opus
!['Champagne Magnum Opus Champagne Magnum Opus](/static/content/books/cover_img/0//thumb/949.jpg?228661086168671)
Ez egy nagyszerű és fényűző összeállítás a legelegánsabb italról, Richard Juhlin világhírű Champagne szakértőtől.
Bliss on Toast - 75 Simple Recipes
!['Bliss on Toast - 75 Simple Recipes Bliss on Toast - 75 Simple Recipes](/static/content/books/cover_img/0//thumb/947.jpg?789960976151762)
Mi lehet megnyugtatóbb és kielégítőbb a pirítósnál? És ha kiegészíted néhány ügyesen párosított hozzávalóval, teljes étkezés lehet, nem beszélve a tiszta boldogságról.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
!['The Hog Island Book of Fish & Seafood The Hog Island Book of Fish & Seafood](/static/content/books/cover_img/0//thumb/945.jpg?574289876198673)
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A Year Full of Veg - A Harvest for All Seasons
!['A Year Full of Veg - A Harvest for All Seasons A Year Full of Veg - A Harvest for All Seasons](/static/content/books/cover_img/0//thumb/943.jpg?128890876178933)
A Year Full of Veg egy hónapról-hónapra szóló kertészeti útmutató a legjobb szezonális zöldségek termesztéséhez, a Sunday Times bestseller-írójától, a „A Year Full of Flowers” könyv szerzőjétől.
My Culinary Ikigai
!['My Culinary Ikigai My Culinary Ikigai](/static/content/books/cover_img/0//thumb/961.jpg?45197028611246)
Meghívás a Schloss Elmau csillagos konyhájába. Aki valaha is élvezte Christoph Rainer konyhaművészetét a Luce D'Oro ínyenc étteremben, az nem fogja egyhamar elfelejteni ezt a kulináris élményt.
Jan - Labor der Liebe
!['Jan - Labor der Liebe Jan - Labor der Liebe](/static/content/books/cover_img/0//thumb/959.jpg?176500286182021)
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
The Indonesian Table
!['The Indonesian Table The Indonesian Table](/static/content/books/cover_img/0//thumb/956.jpg?667418186154142)
A díjnyertes író, Petty Pandean-Elliott 150 nagyon szeretett és ízletes recepten keresztül meséli el indonéz örökségét, amelyek mindenhol tökéletesek az otthoni szakácsok számára.
The Cacao Alphabet
!['The Cacao Alphabet The Cacao Alphabet](/static/content/books/cover_img/0//thumb/954.jpg?494364186136422)
A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.
Manu / Signed Edition
!['Manu / Signed Edition Manu / Signed Edition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/952.jpg?978807607116092)
Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
Ikoyi
!['Ikoyi Ikoyi](/static/content/books/cover_img/0//thumb/950.jpg?305727796119661)
Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.
The Flavour Thesaurus - More Flavours
!['The Flavour Thesaurus - More Flavours The Flavour Thesaurus - More Flavours](/static/content/books/cover_img/0//thumb/948.jpg?210270976164262)
Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
Drift - Volumen 12 - Paris
!['Drift - Volumen 12 - Paris Drift - Volumen 12 - Paris](/static/content/books/cover_img/0//thumb/946.jpg?208060976148761)
Ez a stílusos életmódmagazin világszerte elterjedt és olvasói körrel rendelkezik, és szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt kínál az eligazodáshoz.
Oak - The flavours of Marcelo Ballardin
!['Oak - The flavours of Marcelo Ballardin Oak - The flavours of Marcelo Ballardin](/static/content/books/cover_img/0//thumb/944.jpg?498964876198941)
Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.
Cucina Povera
!['Cucina Povera Cucina Povera](/static/content/books/cover_img/0//thumb/941.jpg?967979407171933)
Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.