Könyvek, kiadványok
Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy
Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat.
Taste and Place - The Design Hotels Book
A világ leginnovatívabb tervezésű szállodáinak izgalmas felfedezése különös tekintettel az ételekre fókuszálva.
Einfach Tanja
A "Tanja Kochbuch" és a "Tanja Vegetarisch" után impozáns konyhájának kvintesszenciája az "Einfach Tanja"-val jelent meg. A receptek, Tanja Grandits saját konyhájában készültek, ahol saját magának, tinédzser lányának vagy barátainak főz.
So Cool No1 Magazine
SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).
Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes
Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját.
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes
Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.
Paco Roncero
Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
BReD
Ed Tatton vegán szakács és kézműves pék, megosztja technikáit és 100 receptjét, a természetes kelesztésű kovászos kenyereket, kis kenyereket és környezetbarát kis pékárukat.
Mussels
Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.
Italy by Ingredient
Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
First Generation
A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.
Torte Moderne
A díjnyertes Davide Malizia „Modern Torte” ötödik kötete a francia cukrászat nagy klasszikusainak határait kutatja. (OLASZ - ANGOL KÉTNYELVŰ VERZIÓ)
French Boulangerie Ferrandi
Komplett sütőtanfolyam a világhírű École Ferrandi Paris gasztronómiai iskolától, amelyet a Le Monde újság a "gasztronómia Harvardjának" nevezett.
Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
Meatsmith
Az ünnepelt ausztrál séf, Andrew McConnell (Gimlet, Cutler & Co) és a világszínvonalú hentes, Troy Wheeler együttműködéséből született Meatsmith tisztelgés a mindenevők asztala előtt, több mint 100 briliáns recepttel, amelyekkel inspirálhatja a húsételek iránti vágyat, hosszú ebédek, káprázatos vacsorák és szenzációs-varázslatos oldalak, amelyek ellophatják a show-t.
A hentesmesterség nagykönyve
A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni.
Disfrutar Vol2
Az étterem többszörösen díjnyertes első könyvének megjelenése után, (Disfrutar Vol. 1), Oriol Castro, Eduard Xatruch és Mateu Casañas második kötete (Disfrutar Vol. 2) egy ambiciózus kiadói projekt folytatását kínálja, amelyet elismert barcelonai éttermüknek szenteltek, ezúttal a későbbi, a 2018-2020-as szakaszukat követve, egy személyes beszámoló kíséretében ezekről az évekről, egy tagadhatatlan kihívásokkal teli időszakról.
The Food I Love - A New Edition
Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
The Rice Book
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.