Barion Pixel

Disfrutar Vol3

Oriol Castro, Eduard Xatruch and Mateu Casañas


« Vissza | Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas | Új
  2025. november 27. 16:57

Disfrutar Vol3

A Disfrutar Vol. 3 a tíz évnyi kulináris innovációt és a három Michelin-csillagot ünnepli. A kötet feltárja Castro, Xatruch és Casañas – a jövőbe látó séfek – alkotói módszereit, ikonikus receptjeit és technikáit.


Castro, Xatruch és Casañas bemutatják az elismerésekben gazdag Disfrutar-sorozat harmadik kötetét, amely a tíz évnyi kreativitás és innováció kiteljesedése, egyben az étterem harmadik Michelin-csillagának méltó ünnepe.

Ez az új kötet a 2021 és 2023 között született legjobb receptek gondosan összeállított válogatását tartalmazza, és mély betekintést nyújt a világ egyik leginspirálóbb kulináris csapatának alkotói fejlődésébe.

Minden oldal a kísérletezés, a technika és az érzelmek esszenciáját ragadja meg – azt a szellemiséget, amely a Disfrutar konyháját meghatározza.
A korábbi kiadások elegáns formátumát megtartva ez az új megjelenés két egymást kiegészítő kötetből áll.

Az első könyv az étterem filozófiáját, egy 2021 és 2023 közötti kreatív visszatekintést, valamint az innovatív projekt, a Table M#01, azaz a „Living Table” bemutatását tartalmazza.

A második kötet egy professzionális gyűrűs mappa, amely részletes katalógusokat és lépésről lépésre bemutatott recepteket foglal magában, ugyanazzal a precizitással dokumentálva, amely a Disfrutar kreatív konyháját is jellemzi.

Minden receptet QR-kódok egészítenek ki, amelyek exkluzív videókhoz vezetnek, megkönnyítve az egyes technikák megértését és újrakészítését.

A Disfrutar Vol. 3 több mint egy szakácskönyv — a kreativitás, a csapatmunka és a kulináris határok átlépésének művészete állít benne emléket. Nélkülözhetetlen mindazok számára — séfeknek, szakembereknek és gasztronómia-rajongóknak —, akik tanulni szeretnének a világ egyik leginnovatívabb éttermétől.

Nyelv: Angol 

Kivitel: Keményfedeles

98 új recept

Oldalszám: 360

Méret: 293 x 354 x 104 mm

Súly: 6.2 kg 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Oriol Castro, Eduard Xatruch, Mateu Casañas
Kiadó: Abalon Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. november 27.
ISBN: 9791399009514
Nyelv: Angol
Méretek: 29.3 x 35.4 x 10.4 cm
Súly: 6.2 kg
Oldalszám: 360
Ár: 100 890 Ft
(96 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Ösch Noir

Ösch Noir

Több mint 40 exkluzív étel több mint 200 egyedi recepttel a 2 Michelin csillagos Ösch Noir étteremtől. 


Szerzők: Manuel Ulrich

Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook

Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook

Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.


Tartes et gâteaux de voyage

Tartes et gâteaux de voyage

A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be. 


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.