Könyvek, kiadványok
Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook
!['Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1050.jpg?168811117179382)
Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.
The Chocolatier's Shop
!['The Chocolatier's Shop The Chocolatier's Shop](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1048.jpg?291422907187832)
Ha Ön igazi csokoládészakértő, akkor a The Chocolatier’s Shop az Ön professzionális bibliája. Ebben a könyvben választ talál minden kérdésre, amellyel elindíthatja vagy bővítheti csokoládéboltját: Hogyan építsem fel, vagy bővítsem tovább a márkám?
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
!['Complete Asian Cookbook - New, updated edition Complete Asian Cookbook - New, updated edition](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1046.jpg?106186807116863)
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
The Professional Chef - 10th Edition
!['The Professional Chef - 10th Edition The Professional Chef - 10th Edition](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1044.jpg?091604707135563)
A Professional Chef – CIA -Culinary Institute of America) az alapvető konyhai referencia, amelyet Amerika legjobb szakácsai közül sokan használtak tudásuk és minőségi színvonaluk csiszolására, valamint a főzés alapjainak fejlesztésére.
Sweet France
!['Sweet France Sweet France](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1042.jpg?120797607101822)
François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
The Forager Chef's Book of Flora
!['The Forager Chef's Book of Flora The Forager Chef's Book of Flora](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1040.jpg?027445607153383)
A gyökértől a virágig – 180 recepttel és a szerző több mint 230 gyönyörű fényképével – fedezze fel a körülöttünk lévő ehető növényeket Alan Bergóval, miközben új kulináris utat tör meg!
Tokyo Izakaya Cookbook
!['Tokyo Izakaya Cookbook Tokyo Izakaya Cookbook](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1038.jpg?727135607152363)
74 lenyűgöző pub-stílusú recept néhány tokiói csúcsszakács tulajdonában lévő Izakayáktól
Real Thai Cooking
!['Real Thai Cooking Real Thai Cooking](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1034.jpg?784881607128293)
A Real Thai Cooking Thaiföld vezető food-bloggere és street food-szakértő, Chawadee "Chow" Nualkhair és Lauren Lulu Taylor szerelmi munkája, akik a recept tesztelését és szerkesztését végezték, valamint számos fényképet biztosítottak.
Sushi Secrets
!['Sushi Secrets Sushi Secrets](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1032.jpg?408229507112712)
A legjobb sushi szakácsok technikái és filozófiái az igazán finom sushi elkészítéséhez.
The Book of Tea
!['The Book of Tea The Book of Tea](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1030.jpg?320976507137022)
A Tea könyvét eredetileg angolul írta Kakuzo Okakura 1906-ban. Azóta Bushidóval együtt az egyik legfontosabb japán szerzők által angol nyelven írt könyv a 20. század elején.
The Pho Cookbook
!['The Pho Cookbook The Pho Cookbook](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1049.jpg?086534017128023)
Ezzel az átfogó szakácskönyvvel Vietnám legkedveltebb, aromás kényelmi étele – a pho néven ismert húsleves és tésztaleves – elérhető közelségbe kerül.
Flavorama
!['Flavorama Flavorama](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1047.jpg?380107807143982)
Ismerje meg Arielle Johnsont – ő íztudós (annyira szereti az ízeket, hogy doktori fokozatot szerzett a témában). Ideje nagy részét azzal tölti, hogy segít a szakácsoknak abban, hogy jobban megértsék, mi történik az „ízek alatt”, és finom, új ételeket készítsenek.
Modernist Bread at Home
!['Modernist Bread at Home Modernist Bread at Home](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1045.jpg?959647707155343)
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Book of Sandwiches
!['The Book of Sandwiches The Book of Sandwiches](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1043.jpg?092093707111833)
Ki nem szereti a szendvicseket? És ki ne szeretné ezt az ínycsiklandó szakácskönyvet, amely több mint 85 receptet tartalmaz mindenféle szendvicshez?
Manu
!['Manu Manu](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1041.jpg?761907607108582)
Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
Latinísimo
!['Latinísimo Latinísimo](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1039.jpg?424935607135723)
Egy enciklopédikus szakácskönyv, amely a latin-amerikai otthoni főzést ünnepli – az első, amely mind a huszonegy nemzet napi otthoni főzésével foglalkozik – a téma egyik legelismertebb szaktekintélyétől.
Japanese Pickled Vegetables
!['Japanese Pickled Vegetables Japanese Pickled Vegetables](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1037.jpg?763382607155733)
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
The Real Japanese Izakaya Cookbook
!['The Real Japanese Izakaya Cookbook The Real Japanese Izakaya Cookbook](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1033.jpg?910239507179763)
Hozd haza a bulit ezzel a japán „pub” ihletésű szakácskönyvvel. Az Izakaya főzés lényege, hogy kiadós és ízletes japán ételeket kóstoljon italokkal és barátokkal a helyi társalgóban.
The Korean Kimchi Cookbook
!['The Korean Kimchi Cookbook The Korean Kimchi Cookbook](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1031.jpg?021386507137153)
Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.
The Art and Science of Sushi
!['The Art and Science of Sushi The Art and Science of Sushi](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1029.jpg?783276507115612)
Fedezzen fel mindent, amit a sushiról tudni lehet! A sushi meghódította az egész világot, most, a zseniális, fiatal tokiói szusiszakács, Jun Takahashi szeretné megosztani a világgal a szusikészítés iránti szeretetét és tudományos ismereteit! Minden sushival kapcsolatos tudása páratlan, a professzionális szakácsok és a sushi amatőrök számára is egyaránt tetszeni fog.