Könyvek, kiadványok
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers
A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.
Brownies and Blondies
Könnyen elkészíthető és mindig ellenállhatatlan – a brownie-t és a blondie-t mindenki szereti.
The Whole Fish Collection - Limited Edition Set
A The Whole Fish Collection egy limitált kiadású könyvszett, amely Josh Niland három díjnyertes szakácskönyvét tartalmazza, elegáns díszdobozban, exkluzív tartalmakkal – köztük egy aláírt nyomattal és a The Whole Fish Cookbook különleges kiadású borítójával.
The French Bastards
Egy korszak szellemét megragadó párizsi pékség könyve, amely világszerte kultikus rajongótábort szerzett.
Rustique - Les desserts et gâteaux d'enfance du grand pâtissier
A tehetséges cukrászmester, Yann Couvreur finom, kifinomult kóstolásra hív bennünket, olyan desszertek és rusztikus sütemények világába, amelyek gyerekkorát végigkísértek.
French Classics by Chef Matthew Ryle
Raymond Blanc előszavával ez a könyv nélkülözhetetlen útmutató a klasszikus francia konyhához…
Recipes from The American South
Egy otthoni szakács kalauza Amerika egyik legváltozatosabb – és legízletesebb – konyhájához, a James Beard-díjas szerző és gasztronómiatörténész, Michael W. Twitty tollából.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.
The Bean Book - 100 Recipes for Cooking with All Kinds of Beans, from the Rancho Gordo Kitchen
A NEW YORK TIMES BESTSELLERE • A nagyra értékelt Rancho Gordo babvállalat alapítójától származó, 50 babfajtát bemutató hiteles útmutató, amely 100 klasszikus és modern recept segítségével vezeti be az olvasót a babfőzés világába.
So Good Magazine #34.
Azok közül, akik elég szerencsések ahhoz, hogy a so good.. magazinban publikálhatnak, mi vagyunk az elsők, akiket újra és újra meglep a magas szintű cukrászat világában dolgozó séfek végtelen kreativitása. Ez alól a most bemutatott, 34. szám sem kivétel. Tizenkilenc cukrász látogatott el hozzánk, akik közül 60% most először szerepel a magazinban.
Smorrebrod - Scandinavian Open Sandwiches
Vadonatúj könyv a népszerű skandináv gasztronómiai író, a londoni ScandiKitchen Café & Deli tulajdonosa, Bronte Aurell tollából.
The Art of Gluten-Free Bread by Aran Goyoaga
Aran Goyoaga szerző tökélyre fejlesztette a gluténmentes sütés művészetét, és világszerte elismerést vívott ki azzal a képességével, hogy alternatív liszteket használva olyan kenyereket készít, amelyek gazdagok textúrában és ízben.
The Anatomy of a Japanese Knife
Stílusos betekintés a japán kések világába az Egyesült Királyság legmenőbb konyhafelszerelés-üzletéből. Az Anatomy of a Japanese Knife a legátfogóbb bevezető a szakma legkiválóbb késeihez.
The Brasserie Cookbook
Változtasd otthonodat elegáns francia brasserie-vé Franciaország méltán elismert La Nouvelle Garde csapatának segítségével.
Wine Simple - Perfect Pairings
Találd meg a tökéletes bort bármilyen alkalomra – akár étteremben vacsorázol, akár otthon maradsz – azáltal, hogy megtanulsz sommelier-fejjel gondolkodni, a világhírű borszakértő és a Wine Simple című könyv szerzőjének segítségével.
The Pasta Book - Recipes, Techniques, Inspiration
Fedezd fel a kreatív tésztaételek készítésének titkait több mint 75 egyszerű és lenyűgöző recepttel – mindezt lépésről lépésre bemutató videókhoz vezető QR-kódokkal kiegészítve, a James Beard-díjas Mastering Pasta szerzőjétől.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
The Bartender's Pantry - A Beverage Handbook for the Universal Bar
Egy professzionális útmutató, amely feltérképezi és ünnepli a koktélok kulináris alapanyagait – több mint 100 recepttel a világ legkreatívabb bartenderei és a James Beard-díjas szerző, Jim Meehan (Meehan’s Bartender Manual) tollából.
Italian Wine - The History, Regions, and Grapes of an Iconic Wine Country
Utazás Olaszország mind a húsz régióján keresztül, hogy felfedezzük azokat a szőlőfajtákat, tájakat és történelmi technikákat, amelyek a modern olasz borkészítést formálták – egy könnyen érthető és lenyűgöző útmutató az olasz borok világához.
L’Auberge de l’Ill - 65 Recipes Straight from the Water's Edge
Marc Haeberlin páratlan kulináris örökséggel rendelkezik: apja, Paul nyomdokain haladva ő a negyedik generáció, aki az Auberge de l’Ill-ben főz Illhaeusern falujában – ebben a több mint 150 éve működő vendéglőben, amely immár 50 éve birtokolja a Michelin-kalauz csillagát (2025-ben 2 csillagos).