Könyvek, kiadványok
Mussels
!['Mussels Mussels](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1004.jpg?479192996148371)
Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.
Italy by Ingredient
!['Italy by Ingredient Italy by Ingredient](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1002.jpg?987495696171513)
Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.
Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone
!['Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone Remember 28ºC - Jose Romero - Panettone](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1000.jpg?108544696146622)
28°C-on, készítjük és kelesztjük a kovászt. 28°C-on kivesszük az első tésztát a keverőből. 28°C-on megy végbe az első fermentáció. 28ºC a tészta végső hőmérséklete a második dagasztás után, és 28ºC-on újra erjed a formákban. Végül 28°C-ra le kell hűteni a termék maghőjét a zacskóba helyezés előtt. Emlékezz 28°C.
Ramen Forever
!['Ramen Forever Ramen Forever](/static/content/books/cover_img/0//thumb/998.jpg?287999596143573)
A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.
Pub Kitchen
!['Pub Kitchen Pub Kitchen](/static/content/books/cover_img/0//thumb/996.jpg?848075396145692)
Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik.
Let's Eat Paris !
!['Let's Eat Paris ! Let's Eat Paris !](/static/content/books/cover_img/0//thumb/993.jpg?275265096185382)
Örömteli, átfogó, energikusan illusztrált „szerelmes levél” a kulináris kincsnek, Párizsnak, a Let’s Eat France! könyv bestseller szerzőjétől!
Spill The Beans
!['Spill The Beans Spill The Beans](/static/content/books/cover_img/0//thumb/990.jpg?541039986110592)
Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.
The Chocolate Spoon
!['The Chocolate Spoon The Chocolate Spoon](/static/content/books/cover_img/0//thumb/988.jpg?745553296102951)
Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
Ester
!['Ester Ester](/static/content/books/cover_img/0//thumb/986.jpg?659162986133312)
Egy alapvető könyv a modern ausztrál ételekről egy vezető szakácstól, gondolkodótól és Ester alapítójától, Mat Lindsaytől.
Yogurt & Whey
!['Yogurt & Whey Yogurt & Whey](/static/content/books/cover_img/0//thumb/984.jpg?53906198619726)
A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.
The Food I Love - A New Edition
!['The Food I Love - A New Edition The Food I Love - A New Edition](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1003.jpg?341012796148132)
Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
The Rice Book
!['The Rice Book The Rice Book](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1001.jpg?416025696185843)
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
Signature Cocktails
!['Signature Cocktails Signature Cocktails](/static/content/books/cover_img/0//thumb/999.jpg?002400696111471)
200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.
The Complete Book of French Cooking
!['The Complete Book of French Cooking The Complete Book of French Cooking](/static/content/books/cover_img/0//thumb/997.jpg?579519596184003)
A hagyományos francia konyha ijesztőnek tűnhet, de ez az élet egyik legnagyobb öröme. Ez az átfogó, illusztrált útmutató a klasszikus francia főzési technikákhoz és receptekhez, a kulináris iskolák oktatóinak részletes magyarázataival, nélkülözhetetlen referencia az otthoni szakács számára.
Signature Dishes
!['Signature Dishes Signature Dishes](/static/content/books/cover_img/0//thumb/994.jpg?469151196179291)
The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent
Weber's Gas Barbecue Bible
!['Weber's Gas Barbecue Bible Weber's Gas Barbecue Bible](/static/content/books/cover_img/0//thumb/991.jpg?917359986189112)
Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.
A Spoonful of Sun
!['A Spoonful of Sun A Spoonful of Sun](/static/content/books/cover_img/0//thumb/989.jpg?154158986135162)
Dombtetőn fekvő falvak, érintetlen öblök, levendula, szőlőültetvények és langyos napsütés. Gyógynövények illata a levegőben, aperitifek a teraszokon.
Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence
!['Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence](/static/content/books/cover_img/0//thumb/987.jpg?132543986111142)
Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.
DRIFT Volume 13 - Berlin
!['DRIFT Volume 13 - Berlin DRIFT Volume 13 - Berlin](/static/content/books/cover_img/0//thumb/985.jpg?164371986119051)
Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz.
Mother Grains
!['Mother Grains Mother Grains](/static/content/books/cover_img/0//thumb/983.jpg?450651986195943)
100 kívánatos recept sütéshez-főzéshez és az ősi gabonák fogyasztásához egy híres kaliforniai péktől.