Manu / Signed Edition
Recipes and Stories from My Brazil
Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.
„Manu Buffara… a híd az erős, tudatos és átgondolt szakácsok következő generációjához.” – Dominique Crenn
„Manu Buffara csodálatos… anya, harcos, szakács, séf, környezetvédő és szupernő.” – Alex Atala
Ebben a várva várt könyvben Manoella Buffara díjnyertes séf (más néven Manu) felkéri az olvasókat, hogy fedezzék fel, hogyan vált szülőföldje, Brazília iránti szeretete a legnagyobb motivációvá.
Manu, 60 soha nem publikált recepten és négy hangulatos „menü” gyűjteményen, üdvözlőitalokon és petit-four-on keresztül egy kulináris karrier történetét meséli el, amely a bennszülött alapanyagok és a kiszolgáltatott közösségek iránti elkötelezettségen alapul.
Dominique Crenn, a Manu mentora és Alex Atala további betekintést enged ennek az inspiráló séfnek a munkájába. A könyv külön megrendelésre készült fényképei több mint egy éven keresztül készültek – az ételekről, a Buffara kulináris vízióját meghatározó szárazföldről és tengerről, valamint az őt inspiráló közösségekről és összetevőkről.
A debütáló szakácskönyve, a séf személyes utazásának, valamint közösségének, életének és földjének történetének visszatükröződését mutatja be, felölelve a világ egyik legkreatívabb és világszerte elismert szakácsának ambícióit és értékeit.
A szerzőről:
Manoella (Manu) Buffara székhelye Curitiba, Brazília. Manu éttermének megnyitása óta folyamatosan bekerült Latin America’s 50 Best Restaurants Awards listájára, 2018-ban pedig megkapta a rangos „One to Watch” elismerést a World’s 50 Best Awards díjátadón. Konferenciákon és jótékonysági eseményeken vesz részt szerte a világon, beleértve a rangos Basque Culinary World Prize-t. 2022-ben elnyerte a Latin America’s Best Female Chef at the World’s 50 Best awards díjat (Latin Amerika legjobb női szakácsa címet). 2023-ban a Buffara megnyitja az Ella éttermét New Yorkban.







Termékinformációk
| Szerző: | Manoella Buffara |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. április 27. |
| ISBN: | 9781838666859 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.3 x 27.9 x 2.6 cm |
| Súly: | 1.1 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
22 590 Ft (21 514 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Notebook - Pastries for Restaurants
Receptek, alkotások, tesztek és technikák, amelyek emblematikus éttermek konyháiban íródott jegyzetek formájában őriztek, ezt tartalmazza Spyros Pediaditakis cukrász első „Notebook: Pastries for Restaurants” című könyve.
The Flavour Thesaurus - More Flavours
Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).