Barion Pixel

Chae - Korean Slow Food for a Better Life

by chef Jung Eun Chae


« Vissza | Szerzők: Jung Eun Chae
  2024. október 15. 12:07

Chae - Korean Slow Food for a Better Life

A Chae egy nélkülözhetetlen, szezonális koreai slow food szakácskönyv, amely 80 receptet és alapokat tartalmaz, amelyek a hagyományos koreai technikákat mutatják be őshonos ausztrál termékekkel.

 


A Chae nem csupán egy szakácskönyv, hanem a koreai slow food és a fermentáció alapvető útmutatója is, amely a naptári év évszakait követi: nyár, ősz, tél és tavasz. Minden évszak külön fejezetet alkot körülbelül 15-20 recepttel és alapokkal, amelyek a hagyományos koreai technikát mutatják be.

A kitörő sztárszakács, Jung Eun Chae a nullától kezdve mindent elkészít otthoni konyhájában, Melbourne külvárosában, a dubu-tól (tofu) a gochujang-ig (piros chilipaszta), a ganjang-tól (szójaszósz) a kimchi-ig, a jocheong-tól (rizsszirup) a doenjang-ig (szójabab paszta).

Az aprólékos, gyógyhatású, minimális hulladékot okozó recepteket és technikákat Chae édesanyja ihlette, aki Dél-Korea, Dél-Jeolla tartományában született. Felejtsd el a szokásos koreai szakácskönyveket a sült csirkéről, a barbecue-ról és a bibimbapról.
Ez egy radikális, nem fokozható utazás egy ősi konyha szívébe.

Photo: Peter Tarasiuk

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jung Eun Chae
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 15.
ISBN: 9781743798805
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 26 x 3 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

Új
Spilled - Stories & Recipes From Natural Winemakers

A természetes borok népszerűsége az elmúlt években valósággal berobbant a gasztronómia és a borkedvelők világába. Ebben a könyvben Stephanie Mercier Voyer társszerző, David McMillan séf, Zev Rovine borkereskedő és Xavier Tera fotográfus egy lebilincselő utazásra hívják az olvasót a természetes borkészítés szívébe.


Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt. 


Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash