Barion Pixel

Chae - Korean Slow Food for a Better Life

by chef Jung Eun Chae


« Vissza | Szerzők: Jung Eun Chae
  2024. október 15. 12:07

Chae - Korean Slow Food for a Better Life

A Chae egy nélkülözhetetlen, szezonális koreai slow food szakácskönyv, amely 80 receptet és alapokat tartalmaz, amelyek a hagyományos koreai technikákat mutatják be őshonos ausztrál termékekkel.

 


A Chae nem csupán egy szakácskönyv, hanem a koreai slow food és a fermentáció alapvető útmutatója is, amely a naptári év évszakait követi: nyár, ősz, tél és tavasz. Minden évszak külön fejezetet alkot körülbelül 15-20 recepttel és alapokkal, amelyek a hagyományos koreai technikát mutatják be.

A kitörő sztárszakács, Jung Eun Chae a nullától kezdve mindent elkészít otthoni konyhájában, Melbourne külvárosában, a dubu-tól (tofu) a gochujang-ig (piros chilipaszta), a ganjang-tól (szójaszósz) a kimchi-ig, a jocheong-tól (rizsszirup) a doenjang-ig (szójabab paszta).

Az aprólékos, gyógyhatású, minimális hulladékot okozó recepteket és technikákat Chae édesanyja ihlette, aki Dél-Korea, Dél-Jeolla tartományában született. Felejtsd el a szokásos koreai szakácskönyveket a sült csirkéről, a barbecue-ról és a bibimbapról.
Ez egy radikális, nem fokozható utazás egy ősi konyha szívébe.

Photo: Peter Tarasiuk

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jung Eun Chae
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Fermentálás / Fermentation, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 15.
ISBN: 9781743798805
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 26 x 3 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy

Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy

Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat. 


Szerzők: Frank Haasnoot

Crostate

Crostate

A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző  legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.  


Szerzők: Gianluca Fusto

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash