Barion Pixel

Smorrebrod - Scandinavian Open Sandwiches

More than 50 recipes, from traditional to modern


« Vissza | Szerzők: Bronte Aurell | Új
  2025. augusztus 04. 13:47

Smorrebrod - Scandinavian Open Sandwiches

Vadonatúj könyv a népszerű skandináv gasztronómiai író, a londoni ScandiKitchen Café & Deli tulajdonosa, Bronte Aurell tollából.

 


Fedezd fel a Skandináv konyha jóságát, ebben az ínycsiklandó receptgyűjteményben! Ismerd meg a titkot, hogyan készíthetsz igazán finom, nyitott szendvicseket, és varázsolj könnyű, egészséges ebédet vagy nassolni valót otthon, pillanatok alatt.

Ez a nélkülözhetetlen útmutató mindent megad, amire szükséged van a legjobb nyitott szendvicsek elkészítéséhez, és inspirációt nyújt új, izgalmas ízkombinációk kipróbálásához.
A fejezetek a következő témákra bontva vezetnek végig: Halak, Felvágottak, Zöldséges, Édes & Sajt, valamint Kenyerek, feltétek & öntetek. Találkozhatsz például a hering, a Skagenröra, a dán húsgolyók, a sült sertés, a céklás-tojásos variáció, a gombapástétom és a kéksajt-gyömbér párosítás ízeivel – csak hogy néhányat említsünk.

A könyv emellett rövid betekintést nyújt a skandináv nyitott szendvicsek történetébe, és értékes tippeket oszt meg a sikeres otthoni elkészítésükhöz.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Bronte Aurell
Kiadó: Ryland Peters Small
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. augusztus 01.
ISBN: 9781788796453
Nyelv: Angol
Méretek: 19 x 23.5 x 2 cm
Súly: 0.68 kg
Oldalszám: 144
Ár: 7 790 Ft
(7 419 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi

Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).