Smorrebrod - Scandinavian Open Sandwiches
More than 50 recipes, from traditional to modern

Vadonatúj könyv a népszerű skandináv gasztronómiai író, a londoni ScandiKitchen Café & Deli tulajdonosa, Bronte Aurell tollából.
Fedezd fel a Skandináv konyha jóságát, ebben az ínycsiklandó receptgyűjteményben! Ismerd meg a titkot, hogyan készíthetsz igazán finom, nyitott szendvicseket, és varázsolj könnyű, egészséges ebédet vagy nassolni valót otthon, pillanatok alatt.
Ez a nélkülözhetetlen útmutató mindent megad, amire szükséged van a legjobb nyitott szendvicsek elkészítéséhez, és inspirációt nyújt új, izgalmas ízkombinációk kipróbálásához.
A fejezetek a következő témákra bontva vezetnek végig: Halak, Felvágottak, Zöldséges, Édes & Sajt, valamint Kenyerek, feltétek & öntetek. Találkozhatsz például a hering, a Skagenröra, a dán húsgolyók, a sült sertés, a céklás-tojásos variáció, a gombapástétom és a kéksajt-gyömbér párosítás ízeivel – csak hogy néhányat említsünk.
A könyv emellett rövid betekintést nyújt a skandináv nyitott szendvicsek történetébe, és értékes tippeket oszt meg a sikeres otthoni elkészítésükhöz.
Termékinformációk
Szerző: | Bronte Aurell |
Kiadó: | Ryland Peters Small |
Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. augusztus 01. |
ISBN: | 9781788796453 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 23.5 x 2 cm |
Súly: | 0.68 kg |
Oldalszám: | 144 |
Ár: |
7 790 Ft (7 419 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.
BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.