Smorrebrod - Scandinavian Open Sandwiches
More than 50 recipes, from traditional to modern
Vadonatúj könyv a népszerű skandináv gasztronómiai író, a londoni ScandiKitchen Café & Deli tulajdonosa, Bronte Aurell tollából.
Fedezd fel a Skandináv konyha jóságát, ebben az ínycsiklandó receptgyűjteményben! Ismerd meg a titkot, hogyan készíthetsz igazán finom, nyitott szendvicseket, és varázsolj könnyű, egészséges ebédet vagy nassolni valót otthon, pillanatok alatt.
Ez a nélkülözhetetlen útmutató mindent megad, amire szükséged van a legjobb nyitott szendvicsek elkészítéséhez, és inspirációt nyújt új, izgalmas ízkombinációk kipróbálásához.
A fejezetek a következő témákra bontva vezetnek végig: Halak, Felvágottak, Zöldséges, Édes & Sajt, valamint Kenyerek, feltétek & öntetek. Találkozhatsz például a hering, a Skagenröra, a dán húsgolyók, a sült sertés, a céklás-tojásos variáció, a gombapástétom és a kéksajt-gyömbér párosítás ízeivel – csak hogy néhányat említsünk.
A könyv emellett rövid betekintést nyújt a skandináv nyitott szendvicsek történetébe, és értékes tippeket oszt meg a sikeres otthoni elkészítésükhöz.









Termékinformációk
| Szerző: | Bronte Aurell |
| Kiadó: | Ryland Peters Small |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. augusztus 01. |
| ISBN: | 9781788796453 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19 x 23.5 x 2 cm |
| Súly: | 0.68 kg |
| Oldalszám: | 144 |
| Ár: |
7 790 Ft (7 419 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Paco Torreblanca
Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.