Barion Pixel

Ikoyi

A Journey Through Bold Heat with Recipes


« Vissza | Szerzők: Jeremy Chan
  2023. március 30. 16:02

Ikoyi

Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.


„Ikoyi egy rövidnek tűnő pillanat alatt megrázta a főzés világát – René Redzepi, a noma séfje és társtulajdonosa

Az Ikoyi, amelyet 2022-ben a világ 50 legjobb étterme közé választottak, korának egyik legeredetibb, íz-vezérelt étterme.
Iré Hassan-Odukale és gyermekkori barátja Jeremy Chan séf vezette, az egyedi kóstolómenü mögött meghúzódó innovatív kulináris szellem, a menüt a szubszaharai Nyugat-Afrika fűszerei, valamint a helyi farmok és kézműves termelők termékei ihlették.

A könyv Ikoyi inspirációját és kezdetét illusztráló narratívákat tartalmaz, amelyeket Chan Hongkongban, Kanadában, a Szaharától délre fekvő Afrikában és Európában szerzett tapasztalatai, főzései és utazásai befolyásoltak.

Ebben a lenyűgöző könyvben minden recept tartalmaz egy történetet az étel kifejlesztéséről, valamint a szezonalitás és a helyi termelők termékeinek hatásairól.

Ez a debütáló szakácskönyv Chan és Ikoyi lenyűgöző történetét és utazását meséli el 80 recepttel, amelyeket Chan gondosan kidolgozott, hogy magába foglalja a merész forróságot: az ő jellegzetes stílusát.

A szerzőről:

Jeremy Chan az Ikoyi séfje és társalapítója. Jeremy kanadai anyától és kínai apától született, Hong Kong, Kanada és Anglia között nőtt fel, és sokféle konyhát tapasztalt meg. A Princetonban végzett diploma megszerzése után Chan eredetileg elemzőként dolgozott Madridban, mielőtt úgy döntött, hogy szakács lesz. Ma Jeremy a gasztronómiai „táj élén” áll, ételeit fűszerekkel, ízekkel és személyes élményeivel ötvözi.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Chan
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781838666309
Nyelv: Angol
Méretek: 22.2 x 29.5 x 2.8 cm
Súly: 1.31 kg
Oldalszám: 256
Ár: 16 190 Ft
(15 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Gin & Tonic

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


Coffee Style

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition

Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található


The Alphabet

The Alphabet

Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.