Barion Pixel

Ikoyi

A Journey Through Bold Heat with Recipes (SIGNED EDITION)


« Vissza | Szerzők: Jeremy Chan
  2023. március 30. 16:02

Ikoyi

Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.


„Ikoyi egy rövidnek tűnő pillanat alatt megrázta a főzés világát – René Redzepi, a noma séfje és társtulajdonosa

Az Ikoyi, amelyet 2022-ben a világ 50 legjobb étterme közé választottak, korának egyik legeredetibb, íz-vezérelt étterme.
Iré Hassan-Odukale és gyermekkori barátja Jeremy Chan séf vezette, az egyedi kóstolómenü mögött meghúzódó innovatív kulináris szellem, a menüt a szubszaharai Nyugat-Afrika fűszerei, valamint a helyi farmok és kézműves termelők termékei ihlették.

A könyv Ikoyi inspirációját és kezdetét illusztráló narratívákat tartalmaz, amelyeket Chan Hongkongban, Kanadában, a Szaharától délre fekvő Afrikában és Európában szerzett tapasztalatai, főzései és utazásai befolyásoltak.

Ebben a lenyűgöző könyvben minden recept tartalmaz egy történetet az étel kifejlesztéséről, valamint a szezonalitás és a helyi termelők termékeinek hatásairól.

Ez a debütáló szakácskönyv Chan és Ikoyi lenyűgöző történetét és utazását meséli el 80 recepttel, amelyeket Chan gondosan kidolgozott, hogy magába foglalja a merész forróságot: az ő jellegzetes stílusát.

A szerzőről:

Jeremy Chan az Ikoyi séfje és társalapítója. Jeremy kanadai anyától és kínai apától született, Hong Kong, Kanada és Anglia között nőtt fel, és sokféle konyhát tapasztalt meg. A Princetonban végzett diploma megszerzése után Chan eredetileg elemzőként dolgozott Madridban, mielőtt úgy döntött, hogy szakács lesz. Ma Jeremy a gasztronómiai „táj élén” áll, ételeit fűszerekkel, ízekkel és személyes élményeivel ötvözi.

DEDIKÁLT PÉLDÁNYOK CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Chan
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781838666842
Nyelv: Angol
Méretek: 22.2 x 29.5 x 2.8 cm
Súly: 1.31 kg
Oldalszám: 256
Ár: 18 690 Ft
(17 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Breakfast: The Cookbook

Breakfast: The Cookbook

Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.


Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition

Bras - The Tastes of Aubrac - Signed Edition

A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland