Barion Pixel

Ikoyi

A Journey Through Bold Heat with Recipes


« Vissza | Szerzők: Jeremy Chan
  2023. március 30. 16:02

Ikoyi

Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.


„Ikoyi egy rövidnek tűnő pillanat alatt megrázta a főzés világát – René Redzepi, a noma séfje és társtulajdonosa

Az Ikoyi, amelyet 2022-ben a világ 50 legjobb étterme közé választottak, korának egyik legeredetibb, íz-vezérelt étterme.
Iré Hassan-Odukale és gyermekkori barátja Jeremy Chan séf vezette, az egyedi kóstolómenü mögött meghúzódó innovatív kulináris szellem, a menüt a szubszaharai Nyugat-Afrika fűszerei, valamint a helyi farmok és kézműves termelők termékei ihlették.

A könyv Ikoyi inspirációját és kezdetét illusztráló narratívákat tartalmaz, amelyeket Chan Hongkongban, Kanadában, a Szaharától délre fekvő Afrikában és Európában szerzett tapasztalatai, főzései és utazásai befolyásoltak.

Ebben a lenyűgöző könyvben minden recept tartalmaz egy történetet az étel kifejlesztéséről, valamint a szezonalitás és a helyi termelők termékeinek hatásairól.

Ez a debütáló szakácskönyv Chan és Ikoyi lenyűgöző történetét és utazását meséli el 80 recepttel, amelyeket Chan gondosan kidolgozott, hogy magába foglalja a merész forróságot: az ő jellegzetes stílusát.

A szerzőről:

Jeremy Chan az Ikoyi séfje és társalapítója. Jeremy kanadai anyától és kínai apától született, Hong Kong, Kanada és Anglia között nőtt fel, és sokféle konyhát tapasztalt meg. A Princetonban végzett diploma megszerzése után Chan eredetileg elemzőként dolgozott Madridban, mielőtt úgy döntött, hogy szakács lesz. Ma Jeremy a gasztronómiai „táj élén” áll, ételeit fűszerekkel, ízekkel és személyes élményeivel ötvözi.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jeremy Chan
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. április 06.
ISBN: 9781838666309
Nyelv: Angol
Méretek: 22.2 x 29.5 x 2.8 cm
Súly: 1.31 kg
Oldalszám: 256
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Nordic by Nature

Nordic by Nature

A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.