Barion Pixel

Ivan Ramen

Love, Obsession, and Recipes from Tokyo's Most Unlikely Noodle Joint


« Vissza | Szerzők: Ivan Orkin
  2019. augusztus 09. 18:03

Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről. 


Először kíváncsiságból jöttek a vendégek, de gyorsan terjedt a hír Ivan kézzel készített tésztájáról, tiszta és komplex ízű leveséről, és átgondolt feltéteiről. Elég hamar Ivan híresség lett - Japán tv-műsorok rendszeres szereplője és saját bestseller instant-ramen márkájának arca. Ivan megnyitotta második éttermét is Tokióban és visszatért New York City-be, hogy két további helyet is nyisson az Egyesült Államokban.
Az Ivan Ramen lényegében két könyv egyben: emlékirat és szakácskönyv. Ezeken az oldalakon Ivan elmeséli felemelkedésének történetét – hogyan lett az önfejű ifjúból a Tokyo-i éttermi színtér csillaga. Több mint 40 receptet is megoszt, többek között a címerételének számító Shio Ramen teljes, részletes receptjét, kreatív ötleteket extra ramen alapanyagok használatára és néhányat legnépszerűbb ramen variációja közül. Egyenlő rész elfogulatlansággal, humorral, hálával és tiszteletlenséggel megírva, az Ivan Ramen az egyetlen angol nyelvű könyv, ami betekintést enged a japán ramenkészítés kultusz-szerű világába. Arra ihlet, hogy saját utunk kovácsai legyünk, bepillantást ad a japán kultúrába és átadja a megbecsülés érzését az iránt, ami látszólag egy tál egyszerű tésztába kerül.

Photo: Ten Speed Press

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ivan Orkin
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781607744467
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.8 x 2.4 cm
Súly: 0.87 kg
Oldalszám: 224
Ár: 11 290 Ft
(10 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Punto MX

Punto MX

Alapok, alapanyagok, technikák és alkotások. Egyszerre ősiek és kortársak. Ugyanolyan pezsgők, mint gyengédek. Ételek és koktélok. Egy három pillérre alapozott konyhai koncepció olyan étteremmel, ami a gasztrotörténelem része lett, mint az első mexikói étterem Európában, ami Michelin-csillagot kapott. 


Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Upper Crust - Homemade Bread the French Way

Bevezetés a kenyérsütés francia művészetébe - beleértve az összetevők kiválasztását, starter kultúra és a kenyérkészítési technikákat - több mint 100 recepttel.