Inspirations chocolat by Stéphane Glacier MOF
Stéphane Glacier MOF (SIGNED COPY)
Stéphane Glacier (M.O.F. Patissier) közel 40 éve szenvedélyesen foglalkozik szakmájával, és szívesen adja tovább tudását és know-how-ját!
Ebben az új „Inspirations chocolat” című szakkönyvben nem a kortárs innovációkról van szó, hanem a biztos értékekről, kedvencekről és bestsellerekről. A választott cím „Inspirations”, de lehetett volna „Signature”is.
Stéphane Glacier úgy döntött, hogy összegyűjti a csokoládé alkotásainak összes receptjét, amelyek sikeresek voltak a tanítással töltött évei alatt, valamint azokat, amelyek híressé tették üzletét. A klasszikus, hagyományos és kézműves süteményeiről, péksüteményekről ismert szakember továbbra is motivált és szenvedélyes, hogy megossza tapasztalatait, érzékenységét és receptjeit, igazi inspirációs forrás, amely sikereket jelent az Ön vállalkozásában is.
A professzionális cukrászkönyv kétnyelvű: Angol-Francia
Termékinformációk
Szerző: | Stéphane Glacier MOF |
Kiadó: | Stéphane Glacier MOF |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol / English Books, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 25. |
ISBN: | 9782957009664 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 20 x 26 x 2.5 cm |
Súly: | 1.4 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
31 990 Ft (30 467 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Under Pressure
Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).