Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance
Gareth Whitton teaches you how to make the perfect tart with over 50 sweet and savoury recipes.
A Tarts Anon egy dolgot kivételesen jól csinál – a tartokat –, és ebben a szakácskönyvben a legenda mögött álló csapat felfedi a minden alkalomra tökéletes elkészítésének titkait. Tarts Anon: Sweet and Savoury Tart Brilliance az útmutató a lenyűgöző torták sütéséhez, minden alkalomra.
50 különböző receptet tartalmaz: az olyan kedvelt klasszikusoktól, Plain Old Lemon és Vanilla Custard, egészen a Black Forest tart-ig.
Ízletes közönség kedvencek, mint a gomba és a parmezán, és az igazán ünnepi tart, mint a Szent Honoré, ez a könyv tartalmazza mindazt a tudást és inspirációt, amelyre szükséged van ahhoz, hogy tortamesterré válj.
Tartalmaz továbbá egy részletes omlós tészta receptet és hasznos kitöréseket, amelyek végig vezetik Önt a tészta buktatóinak dulce de leche segítségével történő kijavításán, a dicséretet kiváltó mázak öntésén és a kész tartok tökéletes adagolásán.
Az egyszerű, elegáns és sokoldalú sütemények tökéletes befejezése az étkezésnek és önálló étkezésnek is – ezzel a könyvvel a keze ügyében a körkörös sütik világa vár rád.














Termékinformációk
| Szerzők: | Gareth Whitton, Catherine Way |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 04. |
| ISBN: | 9781743799314 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.3 x 24.4 x 2 cm |
| Súly: | 0.98 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Flavour Thesaurus
Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
Tarts
Több mint száz édes és sós pite recept két, Franciaországban nagyra tartott séftől. Könnyen követhető leírásokkal és lenyűgöző fotókkal ez a kihagyhatatlan gyűjtemény a klasszikus kedvenceket és modern újdonságokat egyaránt tartalmazza.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.