Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance
Gareth Whitton teaches you how to make the perfect tart with over 50 sweet and savoury recipes.
A Tarts Anon egy dolgot kivételesen jól csinál – a tartokat –, és ebben a szakácskönyvben a legenda mögött álló csapat felfedi a minden alkalomra tökéletes elkészítésének titkait. Tarts Anon: Sweet and Savoury Tart Brilliance az útmutató a lenyűgöző torták sütéséhez, minden alkalomra.
50 különböző receptet tartalmaz: az olyan kedvelt klasszikusoktól, Plain Old Lemon és Vanilla Custard, egészen a Black Forest tart-ig.
Ízletes közönség kedvencek, mint a gomba és a parmezán, és az igazán ünnepi tart, mint a Szent Honoré, ez a könyv tartalmazza mindazt a tudást és inspirációt, amelyre szükséged van ahhoz, hogy tortamesterré válj.
Tartalmaz továbbá egy részletes omlós tészta receptet és hasznos kitöréseket, amelyek végig vezetik Önt a tészta buktatóinak dulce de leche segítségével történő kijavításán, a dicséretet kiváltó mázak öntésén és a kész tartok tökéletes adagolásán.
Az egyszerű, elegáns és sokoldalú sütemények tökéletes befejezése az étkezésnek és önálló étkezésnek is – ezzel a könyvvel a keze ügyében a körkörös sütik világa vár rád.














Termékinformációk
| Szerzők: | Gareth Whitton, Catherine Way |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. október 04. |
| ISBN: | 9781743799314 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 20.3 x 24.4 x 2 cm |
| Súly: | 0.98 kg |
| Oldalszám: | 208 |
| Ár: |
11 490 Ft (10 943 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Umami
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Opera Patisserie
Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.
The Italian Pantry
A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.