Portugal - The Cookbook
Leandro Carreira
Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.
Változatos konyhájával és izgalmas kulináris történelmével Portugália az ételek szerelmeseinek legnépszerűbb úti célja világszerte. Portugália: A Szakácskönyv az ország minden régiójából összegyűjti az ételeket, beleértve az Algarve-parti hal- és kagylóételeket, a Douro-völgyből származó kiadós pörkölteket, valamint Lisszabon híres és kedvelt péksüteményeit. Az elismert séf, Leandro Carreira több mint 550 hagyományos receptet kutatott az otthoni szakácsok számára, amelyek magukba foglalják Portugália ételeinek széles spektrumát és sokféleségét, egy olyan országét, amelynek óriási kulináris hatása messze túlterjedt a határain.
Szerzőről:
Leandro Carreira a spanyolországi baszk régióban, Andoni Luis Aduriz éttermében, a Mugaritzban készítette fogásait, mielőtt Londonba érkezett, és Nuno Mendes séffel dolgozott a Viajantéban főszakácsként. A kelet-londoni Climpson's Arch-ban, a regionális portugál konyha feltárásával foglalkozó rezidenciája ötcsillagos értékelést kapott. Első étterme, a Londrino 2017-ben nyílt meg Bermondsey-ben, és jelenlegi projektjét, a The Sea, The Sea Chelsea-ben a The Sea Chef's Table követte 2021 végén.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Leandro Carreira |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. április 20. |
ISBN: | 9781838664732 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.7 cm |
Súly: | 1.61 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
17 690 Ft (16 848 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Lune - Croissants All Day, All Night (Special Edition)
A Lune – Special Edition, a világhírű ausztráliai Croissant pékség debütáló szakácskönyvének különleges, limitált kiadása. A speciális kiadás egy 272 oldalas szakácskönyvből és egy exkluzív, 48 oldalas évfordulós albumból áll, mely a Lune első 10 évét mutatja be. Mindkét keménykötésű kötet holografikus fóliával bevont és lenyűgöző színes fényképeket tartalmaz.
The Lebanese Kitchen
A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies
Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig.