Portugal - The Cookbook
Leandro Carreira
Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.
Változatos konyhájával és izgalmas kulináris történelmével Portugália az ételek szerelmeseinek legnépszerűbb úti célja világszerte. Portugália: A Szakácskönyv az ország minden régiójából összegyűjti az ételeket, beleértve az Algarve-parti hal- és kagylóételeket, a Douro-völgyből származó kiadós pörkölteket, valamint Lisszabon híres és kedvelt péksüteményeit. Az elismert séf, Leandro Carreira több mint 550 hagyományos receptet kutatott az otthoni szakácsok számára, amelyek magukba foglalják Portugália ételeinek széles spektrumát és sokféleségét, egy olyan országét, amelynek óriási kulináris hatása messze túlterjedt a határain.
Szerzőről:
Leandro Carreira a spanyolországi baszk régióban, Andoni Luis Aduriz éttermében, a Mugaritzban készítette fogásait, mielőtt Londonba érkezett, és Nuno Mendes séffel dolgozott a Viajantéban főszakácsként. A kelet-londoni Climpson's Arch-ban, a regionális portugál konyha feltárásával foglalkozó rezidenciája ötcsillagos értékelést kapott. Első étterme, a Londrino 2017-ben nyílt meg Bermondsey-ben, és jelenlegi projektjét, a The Sea, The Sea Chelsea-ben a The Sea Chef's Table követte 2021 végén.
Photo: Phaidon
Termékinformációk
Szerző: | Leandro Carreira |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. április 20. |
ISBN: | 9781838664732 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.7 cm |
Súly: | 1.61 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Rogan
Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.
The Cocktail Cabinet
A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).