Barion Pixel

Portugal - The Cookbook

Leandro Carreira


« Vissza | Szerzők: Leandro Carreira
  2021. december 30. 16:30

Portugal - The Cookbook

Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.


Változatos konyhájával és izgalmas kulináris történelmével Portugália az ételek szerelmeseinek legnépszerűbb úti célja világszerte. Portugália: A Szakácskönyv az ország minden régiójából összegyűjti az ételeket, beleértve az Algarve-parti hal- és kagylóételeket, a Douro-völgyből származó kiadós pörkölteket, valamint Lisszabon híres és kedvelt péksüteményeit. Az elismert séf, Leandro Carreira több mint 550 hagyományos receptet kutatott az otthoni szakácsok számára, amelyek magukba foglalják Portugália ételeinek széles spektrumát és sokféleségét, egy olyan országét, amelynek óriási kulináris hatása messze túlterjedt a határain.

Szerzőről:

Leandro Carreira a spanyolországi baszk régióban, Andoni Luis Aduriz éttermében, a Mugaritzban készítette fogásait, mielőtt Londonba érkezett, és Nuno Mendes séffel dolgozott a Viajantéban főszakácsként. A kelet-londoni Climpson's Arch-ban, a regionális portugál konyha feltárásával foglalkozó rezidenciája ötcsillagos értékelést kapott. Első étterme, a Londrino 2017-ben nyílt meg Bermondsey-ben, és jelenlegi projektjét, a The Sea, The Sea Chelsea-ben a The Sea Chef's Table követte 2021 végén.

Photo: Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leandro Carreira
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. április 20.
ISBN: 9781838664732
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.7 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 448
Ár: 16 290 Ft
(15 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Lisboeta

Lisboeta

Lisszabont úgy ismerik Portugáliában, mint a ‘Fény Városa’ – gyönyörű, csempékkel borított épületeit és macskaköves utcáit megvilágítja a közeli vizekről visszatükröződő fény. Nem mellékesen Európa egyik óriási, felfedezetlen kulináris központja. A nemzetközileg is elismert séf, Nuno Mendes egy igazi ‘Lisboeta’ (tősgyökeres Lisszaboni) és ebben az úttörő szakácskönyvben arra invitál, hogy látogasd meg kedvenc helyeit és legyen részese a hihetetlen ételek nyújtotta élményeknek.


Szerzők: Nuno Mendes

Opera Patisserie

Opera Patisserie

Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.


Szerzők: Cédric Grolet

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Radix

Radix

Sablés, éclairs, puff pastries, sponge cakes, travel cakes, financiers, panettones, cakes, millefeuilles, sheet cakes, tartelettes, souflés, strips and baked tarts, cheesecake, Russian cake, entremets…