Barion Pixel

Portugal - The Cookbook

Leandro Carreira


« Vissza | Szerzők: Leandro Carreira
  2021. december 30. 16:30

Portugal - The Cookbook

Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.


Változatos konyhájával és izgalmas kulináris történelmével Portugália az ételek szerelmeseinek legnépszerűbb úti célja világszerte. Portugália: A Szakácskönyv az ország minden régiójából összegyűjti az ételeket, beleértve az Algarve-parti hal- és kagylóételeket, a Douro-völgyből származó kiadós pörkölteket, valamint Lisszabon híres és kedvelt péksüteményeit. Az elismert séf, Leandro Carreira több mint 550 hagyományos receptet kutatott az otthoni szakácsok számára, amelyek magukba foglalják Portugália ételeinek széles spektrumát és sokféleségét, egy olyan országét, amelynek óriási kulináris hatása messze túlterjedt a határain.

Szerzőről:

Leandro Carreira a spanyolországi baszk régióban, Andoni Luis Aduriz éttermében, a Mugaritzban készítette fogásait, mielőtt Londonba érkezett, és Nuno Mendes séffel dolgozott a Viajantéban főszakácsként. A kelet-londoni Climpson's Arch-ban, a regionális portugál konyha feltárásával foglalkozó rezidenciája ötcsillagos értékelést kapott. Első étterme, a Londrino 2017-ben nyílt meg Bermondsey-ben, és jelenlegi projektjét, a The Sea, The Sea Chelsea-ben a The Sea Chef's Table követte 2021 végén.

Photo: Phaidon

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leandro Carreira
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Hal-Tenger gyümölcsei / Fish-Seafood, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. április 20.
ISBN: 9781838664732
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.7 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 448
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Desserts

Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti. 


Nordic by Nature

Nordic by Nature

A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.