Barion Pixel

Steak - The Whole Story

The ultimate guide to steak, its historical, cultural and social significance – and how to cook it


« Vissza | Szerzők: Tim Hayward
  2024. október 10. 16:54

Steak - The Whole Story

Az alapvető referencia a steak szerelmeseinek. Enciklopédikus, mégis elérhető utazás a szakácsok, gazdálkodók, hentesek és éttermek világán keresztül, a The Steak egy alapvető útmutató azoknak a rajongóknak, akik fejleszteni szeretnék konyhai ismereteiket, vagy akik a világ legjobb steakjeit kergetik.


Történetekkel, receptekkel, hagyományos főzési technikákkal és élvonalbeli újdonságokkal soha többé nem fog túlsütni egy steaket, vagy azon tűnődni, hogy melyik szeletet vásárolja meg. Ezenkívül van egy bontási / darabolási útmutató, egy főzőtanfolyam (beleértve a steak tudományát is) és egy marha térkép.

A Steak behatóan megvizsgálja kedvenc húsdarabunk történelmi, kulturális és társadalmi jelentőségét, és azt, hogy hogyan élvezhetjük továbbra is fenntartható módon a jövőben is – ez a tökéletes kézikönyv mindenkinek, akit érdekel a kiváló ételek beszerzése és főzése.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Tim Hayward
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. október 10.
ISBN: 9781837831005
Nyelv: Angol
Méretek: 17.3 x 24.7 x 3.6 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 320
Ár: 13 890 Ft
(13 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Baked to Perfection

Baked to Perfection

Az egyetlen gluténmentes sütőkönyv, amelyre valaha szüksége lesz, finom receptekkel, amelyek minden alkalommal tökéletesen működnek.


The Japanese Saké Bible

The Japanese Saké Bible

A Japanese Saké Bible a legteljesebb könyv Japán nemzeti italáról – a saké történetétől és kultúrájától kezdve, a készítési módszereken át egészen addig, hogyan válasszunk jó sakét, és milyen ételekkel érdemes párosítani.


Brae by Dan Hunter

Brae by Dan Hunter

Dan Hunter első könyve – a modern ausztrál konyha díjnyertes úttörőjétől. Melbourne vidékén, egy régi parasztházból alakította át Dan Hunter séf a nemzetközi hírű Brae éttermet, amely ma Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai célpontja.


Szerzők: Dan Hunter

Barbecue Sauces

Barbecue Sauces

Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát. 


Szerzők: Steven Raichlen