Barion Pixel

The Perfect Loaf - A Baking Book

The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More


« Vissza | Szerzők: Maurizio Leo
  2022. június 23. 15:18

The Perfect Loaf - A Baking Book

Dinamikus, hiteles kovászos biblia azok számára, akik a mesterségbe vetett bizalomra vágynak a bolondbiztos receptek széles skálájával, a formakenyerektől a pizzán át a fánkig, a Food52 szeretett bloggerétől. 


Maurizio Leo blogja, a The Perfect Loaf a kezdő kovászos pékek kedvenc helye az interneten. Kifogástalanul részletezett technikáit, bolondbiztos receptjeit és nagylelkű tanítási stílusát most egy úttörő, debütáló pékkönyvben hozza el, amely a kovász abszolút alapjait, valamint az eszközöket és az önbizalmat tartalmazza, hogy tovább tudjon felfedezni.

A fotók mellett a kovászos kenyérkészítés minden lépéséhez-technikájához a könyv 60 kedvenc kovászos receptet is tartalmaz, köztük:

Alapvető kenyerek: egyszerű kovászos, rozmaringos és olívaolajos, extra savanyú kovászos, áfonyás és diós, demi bagettek

Formakenyerek: mindennapi szendvicskenyér, természetes kovászos briós, német rozsos, mézes teljes kiőrlésű szendvicskenyér.

Pizza és lapos kenyér: római stílusú serpenyős pizza, focaccia, naan, tortilla, pita
Zsemlék, tekercsek és egyebek: Puha vacsoratekercs, burgonyás zsemle, Ciabatta tekercs, angol muffin, bagel

Édesség: hétvégi fahéjas tekercs, olasz fánk, nyári gyümölcsös kovászos Crostata, banánkenyér, fahéjas babka

A kiadvány óriási segítség a kezdő pékek számára a hibaelhárítási részekkel, a számos informatív oldalsávval, mely által szinte minden kérdésükre választ kapnak, mint például a „starter” hosszú távú tárolására, a pékek százalékos arányának használatára, valamint egy vizuális útmutató a gyakori „kenyérhibákra” és azok orvoslására.

A tapasztalt pékek is élvezni fogják, hogy mélyen belemerülhetnek a sütési folyamatok mögött meghúzódó tudományba, és szakértői információkat kapnak arról, hogy hogyan építhetik ki „pék intuíciójukat”, és hogyan léphetnek fel magasabb szintre a hidratációval, az összetevők arányával, a frissen őrölt gabonákkal és a különleges lisztekkel.

Akár kezdő a kenyérsütésben, akár profi, a The Perfect Loaf nélkülözhetetlen útmutató lesz a konyhájában. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2022. November 8. 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Maurizio Leo
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 08.
ISBN: 9780593138410
Nyelv: Angol-Spanyol
Oldalszám: 400
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Artisanal Ice Cream Recipe Book 2

Az új Artisanal Ice Cream Recipe Book 245 receptet gyűjt össze a világ legelismertebb hivatásosaitól, akik az Arte Heladero magazinban jelentek meg az elmúlt évek során. A receptek szerző szerint abc-sorrendben találhatók és összesen 13 jégkrém-családra vannak osztva.


Szerzők: Several Authors

Pastries

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.


Szerzők: Pierre Hermé

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

Le Cordon Bleu - A Cukrászat Magasiskolája

A Le Cordon Bleu a nagy tiszteletnek örvendő, világhírű vendéglátó iskola, amit a csúcsminőségű kulináris kurzusairól ismernek, ugyanúgy a kezdőket, mint a kiforrott profikat is megcélozva. A világ legnagyobb vendéglátóipari intézménye, több mint 20 iskolával, 5 kontinensen. Az oktatási területe a vendéglátóipari menedzsment, a szakácsművészet es a gasztronómia.