Barion Pixel

The Perfect Loaf - A Baking Book

The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More


« Vissza | Szerzők: Maurizio Leo
  2022. június 23. 15:18

The Perfect Loaf - A Baking Book

Dinamikus, hiteles kovászos biblia azok számára, akik a mesterségbe vetett bizalomra vágynak a bolondbiztos receptek széles skálájával, a formakenyerektől a pizzán át a fánkig, a Food52 szeretett bloggerétől. 


Maurizio Leo blogja, a The Perfect Loaf a kezdő kovászos pékek kedvenc helye az interneten. Kifogástalanul részletezett technikáit, bolondbiztos receptjeit és nagylelkű tanítási stílusát most egy úttörő, debütáló pékkönyvben hozza el, amely a kovász abszolút alapjait, valamint az eszközöket és az önbizalmat tartalmazza, hogy tovább tudjon felfedezni.

A fotók mellett a kovászos kenyérkészítés minden lépéséhez-technikájához a könyv 60 kedvenc kovászos receptet is tartalmaz, köztük:

Alapvető kenyerek: egyszerű kovászos, rozmaringos és olívaolajos, extra savanyú kovászos, áfonyás és diós, demi bagettek

Formakenyerek: mindennapi szendvicskenyér, természetes kovászos briós, német rozsos, mézes teljes kiőrlésű szendvicskenyér.

Pizza és lapos kenyér: római stílusú serpenyős pizza, focaccia, naan, tortilla, pita
Zsemlék, tekercsek és egyebek: Puha vacsoratekercs, burgonyás zsemle, Ciabatta tekercs, angol muffin, bagel

Édesség: hétvégi fahéjas tekercs, olasz fánk, nyári gyümölcsös kovászos Crostata, banánkenyér, fahéjas babka

A kiadvány óriási segítség a kezdő pékek számára a hibaelhárítási részekkel, a számos informatív oldalsávval, mely által szinte minden kérdésükre választ kapnak, mint például a „starter” hosszú távú tárolására, a pékek százalékos arányának használatára, valamint egy vizuális útmutató a gyakori „kenyérhibákra” és azok orvoslására.

A tapasztalt pékek is élvezni fogják, hogy mélyen belemerülhetnek a sütési folyamatok mögött meghúzódó tudományba, és szakértői információkat kapnak arról, hogy hogyan építhetik ki „pék intuíciójukat”, és hogyan léphetnek fel magasabb szintre a hidratációval, az összetevők arányával, a frissen őrölt gabonákkal és a különleges lisztekkel.

Akár kezdő a kenyérsütésben, akár profi, a The Perfect Loaf nélkülözhetetlen útmutató lesz a konyhájában. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Maurizio Leo
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 08.
ISBN: 9780593138410
Nyelv: Angol
Méretek: 22.9 x 26 x 3.5 cm
Súly: 2.02 kg
Oldalszám: 400
Ár: 17 290 Ft
(16 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The French Laundry Cookbook

The French Laundry Cookbook

Thomas Keller első szakácskönyve, és mindannak ellenére, hogy 1999-ben jelent meg, tartamilag olyan kielégítő, mint maga az étterem, mely 3 Michelin csillagos. A könyv nem véletlenül a világ egyik legjobban keresett szakácskönyve.


Szerzők: Thomas Keller

Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash