The Perfect Loaf - A Baking Book
The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More

Dinamikus, hiteles kovászos biblia azok számára, akik a mesterségbe vetett bizalomra vágynak a bolondbiztos receptek széles skálájával, a formakenyerektől a pizzán át a fánkig, a Food52 szeretett bloggerétől.
Maurizio Leo blogja, a The Perfect Loaf a kezdő kovászos pékek kedvenc helye az interneten. Kifogástalanul részletezett technikáit, bolondbiztos receptjeit és nagylelkű tanítási stílusát most egy úttörő, debütáló pékkönyvben hozza el, amely a kovász abszolút alapjait, valamint az eszközöket és az önbizalmat tartalmazza, hogy tovább tudjon felfedezni.
A fotók mellett a kovászos kenyérkészítés minden lépéséhez-technikájához a könyv 60 kedvenc kovászos receptet is tartalmaz, köztük:
Alapvető kenyerek: egyszerű kovászos, rozmaringos és olívaolajos, extra savanyú kovászos, áfonyás és diós, demi bagettek
Formakenyerek: mindennapi szendvicskenyér, természetes kovászos briós, német rozsos, mézes teljes kiőrlésű szendvicskenyér.
Pizza és lapos kenyér: római stílusú serpenyős pizza, focaccia, naan, tortilla, pita
Zsemlék, tekercsek és egyebek: Puha vacsoratekercs, burgonyás zsemle, Ciabatta tekercs, angol muffin, bagel
Édesség: hétvégi fahéjas tekercs, olasz fánk, nyári gyümölcsös kovászos Crostata, banánkenyér, fahéjas babka
A kiadvány óriási segítség a kezdő pékek számára a hibaelhárítási részekkel, a számos informatív oldalsávval, mely által szinte minden kérdésükre választ kapnak, mint például a „starter” hosszú távú tárolására, a pékek százalékos arányának használatára, valamint egy vizuális útmutató a gyakori „kenyérhibákra” és azok orvoslására.
A tapasztalt pékek is élvezni fogják, hogy mélyen belemerülhetnek a sütési folyamatok mögött meghúzódó tudományba, és szakértői információkat kapnak arról, hogy hogyan építhetik ki „pék intuíciójukat”, és hogyan léphetnek fel magasabb szintre a hidratációval, az összetevők arányával, a frissen őrölt gabonákkal és a különleges lisztekkel.
Akár kezdő a kenyérsütésben, akár profi, a The Perfect Loaf nélkülözhetetlen útmutató lesz a konyhájában.
Termékinformációk
Szerző: | Maurizio Leo |
Kiadó: | Clarkson Potter |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. november 08. |
ISBN: | 9780593138410 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22.9 x 26 x 3.5 cm |
Súly: | 2.02 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
17 290 Ft (16 467 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét.
Donabe - Classic and Modern Japanese Clay Pot Cooking

Egy gyönyörű és pazarul fényképezett szakácskönyv, amely az autentikus japán agyagedényes főzésre összpontosít, szeretett recepteket és klasszikusok frissítéseit mutatja be, háttérrel a donabe eredetéről és történetéről.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.