Barion Pixel

The Perfect Loaf - A Baking Book

The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More


« Vissza | Szerzők: Maurizio Leo
  2022. június 23. 15:18

The Perfect Loaf - A Baking Book

Dinamikus, hiteles kovászos biblia azok számára, akik a mesterségbe vetett bizalomra vágynak a bolondbiztos receptek széles skálájával, a formakenyerektől a pizzán át a fánkig, a Food52 szeretett bloggerétől. 


Maurizio Leo blogja, a The Perfect Loaf a kezdő kovászos pékek kedvenc helye az interneten. Kifogástalanul részletezett technikáit, bolondbiztos receptjeit és nagylelkű tanítási stílusát most egy úttörő, debütáló pékkönyvben hozza el, amely a kovász abszolút alapjait, valamint az eszközöket és az önbizalmat tartalmazza, hogy tovább tudjon felfedezni.

A fotók mellett a kovászos kenyérkészítés minden lépéséhez-technikájához a könyv 60 kedvenc kovászos receptet is tartalmaz, köztük:

Alapvető kenyerek: egyszerű kovászos, rozmaringos és olívaolajos, extra savanyú kovászos, áfonyás és diós, demi bagettek

Formakenyerek: mindennapi szendvicskenyér, természetes kovászos briós, német rozsos, mézes teljes kiőrlésű szendvicskenyér.

Pizza és lapos kenyér: római stílusú serpenyős pizza, focaccia, naan, tortilla, pita
Zsemlék, tekercsek és egyebek: Puha vacsoratekercs, burgonyás zsemle, Ciabatta tekercs, angol muffin, bagel

Édesség: hétvégi fahéjas tekercs, olasz fánk, nyári gyümölcsös kovászos Crostata, banánkenyér, fahéjas babka

A kiadvány óriási segítség a kezdő pékek számára a hibaelhárítási részekkel, a számos informatív oldalsávval, mely által szinte minden kérdésükre választ kapnak, mint például a „starter” hosszú távú tárolására, a pékek százalékos arányának használatára, valamint egy vizuális útmutató a gyakori „kenyérhibákra” és azok orvoslására.

A tapasztalt pékek is élvezni fogják, hogy mélyen belemerülhetnek a sütési folyamatok mögött meghúzódó tudományba, és szakértői információkat kapnak arról, hogy hogyan építhetik ki „pék intuíciójukat”, és hogyan léphetnek fel magasabb szintre a hidratációval, az összetevők arányával, a frissen őrölt gabonákkal és a különleges lisztekkel.

Akár kezdő a kenyérsütésben, akár profi, a The Perfect Loaf nélkülözhetetlen útmutató lesz a konyhájában. 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2022. November 8. 

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Maurizio Leo
Kiadó: Clarkson Potter
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. november 08.
ISBN: 9780593138410
Nyelv: Angol-Spanyol
Oldalszám: 400
Ár: 13 990 Ft
(13 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Portugal - The Cookbook

Portugal - The Cookbook

Ünnepelje Portugália élénk, globálisan befolyásolt és nagy befolyású étkezési kultúráját Leandro Carreira elismert séf több mint 550 klasszikus és kortárs receptjével.


Nick Bril 33

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Mono

Mono

A Mono abból a vágyból született, hogy innovatív jelentést adjon az egységes piac szegmensének, az évek során rendeződő kortárs szabályokról, az igényekről és sajnos a “nem a gondolkodásról”. 


Szerzők: Gianluca Fusto