Modern Pressure Cooking
The Comprehensive Guide to Stovetop and Electric Cookers, with Over 200 Recipes
Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.
Shakshouka fetával, All in One sajtos makaróni, ropogós aromás kacsa, tintahal és chorizo fekete rizzsel – a mellékelt receptek mindegyike finom, és az éhes barátok-családtagok által preferált fogások.
A nyomás alatti (kuktában) főzés csodálatos főzési mód: percek alatt elkészítheted az ételeket (átlagosan harmada vagy kevesebb idő alatt, mint a többi főzési módnál – a rizottó például 7 percet vesz igénybe!), energiatakarékos, a kuktában főtt étel tápanyagának a nagy része megmarad, íze tartalmasabbak. Az ilyen főzési mód megkönnyíti az otthoni szakácsok hétköznapi életét!
Photo: Quadrille







Termékinformációk
| Szerző: | Catherine Phipps |
| Kiadó: | Quadrille Publishing |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| Forgalmazás kezdete: | 2022. április 28. |
| ISBN: | 9781787135321 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.7 x 24.8 x 3.8 cm |
| Súly: | 1.37 kg |
| Oldalszám: | 352 |
| Ár: |
10 990 Ft (10 467 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Korean Vegan Cookbook
Joanne Lee Molinaro rajongók millióit ragadta meg erőteljesen megindító személyes történeteivel a szerelemről, a családról és az ételekről. Debütáló szakácskönyvében kedvenc koreai ételeinek gyűjteményét osztja meg, amelyek közül néhány hagyományos és néhány újragondolt, valamint megrendítő narratív pillanatképek, amelyek formálták családja történetét.
India The Cookbook
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
India The Cookbook
Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.