Barion Pixel

Modern Pressure Cooking

The Comprehensive Guide to Stovetop and Electric Cookers, with Over 200 Recipes


« Vissza | Szerzők: Catherine Phipps
  2022. április 28. 13:04

Modern Pressure Cooking

Catherine Phipps szerző finoman végig vezeti az olvasókat mindenen, amit a főzőlapon vagy elektromos gyorsfőzőben történő főzésről tudniuk kell, a bolondbiztos, lépésről lépésre bemutatott utasításokkal.


Shakshouka fetával, All in One sajtos makaróni, ropogós aromás kacsa, tintahal és chorizo fekete rizzsel – a mellékelt receptek mindegyike finom, és az éhes barátok-családtagok által preferált fogások.
A nyomás alatti (kuktában) főzés csodálatos főzési mód: percek alatt elkészítheted az ételeket (átlagosan harmada vagy kevesebb idő alatt, mint a többi főzési módnál – a rizottó például 7 percet vesz igénybe!), energiatakarékos, a kuktában főtt étel tápanyagának a nagy része megmarad, íze tartalmasabbak. Az ilyen főzési mód megkönnyíti az otthoni szakácsok hétköznapi életét!

Photo: Quadrille 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Catherine Phipps
Kiadó: Quadrille Publishing
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. április 28.
ISBN: 9781787135321
Nyelv: Angol
Méretek: 18.7 x 24.8 x 3.8 cm
Súly: 1.37 kg
Oldalszám: 352
Ár: 10 990 Ft
(10 467 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy

Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy

Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat. 


Szerzők: Frank Haasnoot

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a kortárs cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert