Patisserie Ferrandi Paris
A Cukrászművészet Nagykönyve
A Ferrandi, A Konyhaművészet Francia Iskolája Párizsban – amit a Le Monde újság a ‘gasztronómia Harvardjának’ titulált – a világ legjelentősebb cukrásziskolája. Foszló croissanoktól papírvékony mille-feuille-ökig, és a gesztenyekrémmel töltött Paris-Brest-től ünnepi karácsonyfákig (Bûche de Noël), ez az összefoglaló mű, kézen fogva vezeti a feltörekvő cukrászokat minden lépésen át – alaptechnikáktól a Michelin-csillagos desszertekig.
Tanácsokkal a konyha berendezésére, alapvető tésztákra, töltelékekre, dekorációkra, a cukrászat minden spektrumát lefedi gyors desszertektől ünnepi különlegességekig, jégkrémektől és sorbet-tól a csokoládékészítésig. A Ferrandi, az egyik legnagyobb nevű nemzetközi elismertséggel bíró hivatásos szakácsiskola, intenzív kurzust ad a kezünkbe a francia cukrászművészet elsajátításához. A könyvet az iskola tapasztalt tanárainak mestercukrász-csapata írta, a recepteket úgy átdolgozva, hogy otthon is elkészíthetők legyenek. Ez a teljes terjedelmében illusztrált könyv az összes olyan alapvető technikát és receptet felvonultatja, amik az előkelő francia desszerthagyomány építőelemei, folyamatábrákkal és írott szöveggel elmagyarázva minden lépést. A gyakorlati információk táblázatok, diagramok és oldalsávok képében jelennek meg, hasznos segédletként kísérve a könyv teljes hosszát. A könnyen követhető receptek nehézségi szint szerint vannak osztályozva, lehetővé téve az olvasóknak, hogy az idő előrehaladtával fejlesszék képességeiket. Legyen amatőr otthoni szakács vagy tapasztalt cukrász, ebben a cukrászbibliában megvan minden, amire szüksége lehet a francia cukrászművészet mesteri elsajátításához.
Photo: Rina Nurra / Flammarion
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, École Ferrandi |
Kiadó: | Alexandra |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Magyar / Hungarian Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 18. |
ISBN: | 9789635822355 |
Nyelv: | Magyar |
Méretek: | 24.8 x 29.4 x 5.5 cm |
Súly: | 4.22 kg |
Oldalszám: | 688 |
Ár (AKCIÓS): |
|
Státusz: | Raktáron |
Keresés
30 Indispensable Ice Creams
Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel.
The Art & Science of Foodpairing
A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.
China - The Cookbook
A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.