Barion Pixel

La Boulangerie

avec Frédéric Lalos, le MOF Boulanger


« Vissza | Szerzők: Frédéric Lalos MOF
  2022. április 08. 10:40

La Boulangerie

Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.


A kenyér, a nyersanyagok és a felszerelés történetéinek alapjaitól a 140, a hagyományos kézműves mesterséget tiszteletben tartó recepttel való gyakorlásig kiséri el a szakembereket. A legklasszikusabbtól a legeredetibbig, a receptek folyamatábrákkal és tanácsokkal kerülnek bemutatásra, tippek és trükkök MOF Boulanger-től.
408 oldal, 280 fotó, 140 recept, valamint lépésről lépésre szóló útmutató a kenyérsütés művészetének elsajátításához.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frédéric Lalos MOF
Kiadó: epa / Hachette
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 03.
ISBN: 9782376712329
Nyelv: Francia
Méretek: 23.8 x 27.7 x 4.4 cm
Súly: 2.47 kg
Oldalszám: 408
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Next

Next

A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Wassim Hallal

Wassim Hallal

Új könyvében, Wassim Halal séf saját kezűleg válogatta össze legjobb receptjeit a dániai Aarhus-ben működő, Michelin csillagos Frederikshøj étterméből. Barátja, az ismert művész Michael Kvium 8 litográfiát készített, ami a séfet az őrület és zsenialitás határán mozgó ember archetípusaként ábrázolja.


Szerzők: Wassim Hallal