Barion Pixel

La Boulangerie

avec Frédéric Lalos, le MOF Boulanger


« Vissza | Szerzők: Frédéric Lalos MOF
  2022. április 08. 10:40

La Boulangerie

Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.


A kenyér, a nyersanyagok és a felszerelés történetéinek alapjaitól a 140, a hagyományos kézműves mesterséget tiszteletben tartó recepttel való gyakorlásig kiséri el a szakembereket. A legklasszikusabbtól a legeredetibbig, a receptek folyamatábrákkal és tanácsokkal kerülnek bemutatásra, tippek és trükkök MOF Boulanger-től.
408 oldal, 280 fotó, 140 recept, valamint lépésről lépésre szóló útmutató a kenyérsütés művészetének elsajátításához.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Frédéric Lalos MOF
Kiadó: epa / Hachette
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 03.
ISBN: 9782376712329
Nyelv: Francia
Méretek: 23.8 x 27.7 x 4.4 cm
Súly: 2.47 kg
Oldalszám: 408
Ár: 23 990 Ft
(22 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Complete Book of Cheese

The Complete Book of Cheese

Ez az alapvető referencia lefedi a négy sajtstílus minden aspektusát, beleértve a 150 fajtát, a kiválasztás, tálalás, ízlelés és tárolás módjait; és negyvenhat sajtfogás receptet a világ minden tájáról.


Éclair by GARUHARU

Éclair by GARUHARU

A népszerű koreai cukrász Yun Eunyoung (Garuharu) monográfiai könyvet adott ki specialitásáról, az ÉCLAIR-ről. Yun feltárja elméleti és technológiai kulcsait, alapját a choux tészta elkészítéséhez.


Szerzők: Yun Eunyoung

CDMX - The Food of Mexico City

CDMX - The Food of Mexico City

A CDMX Rosa Cienfuegos - Comida Mexicana című szakácskönyvének folytatása. A könyv Mexikóváros ételeit ünnepli, azokat az ételeket, amelyeket Rosa evett, és amelyeket most két sydneyben lévő éttermében, a Tamaleriában és az Icatatében készít újra. 


Szerzők: Rosa Cienfuegos

Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise