La Boulangerie
avec Frédéric Lalos, le MOF Boulanger

Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.
A kenyér, a nyersanyagok és a felszerelés történetéinek alapjaitól a 140, a hagyományos kézműves mesterséget tiszteletben tartó recepttel való gyakorlásig kiséri el a szakembereket. A legklasszikusabbtól a legeredetibbig, a receptek folyamatábrákkal és tanácsokkal kerülnek bemutatásra, tippek és trükkök MOF Boulanger-től.
408 oldal, 280 fotó, 140 recept, valamint lépésről lépésre szóló útmutató a kenyérsütés művészetének elsajátításához.
Termékinformációk
Szerző: | Frédéric Lalos MOF |
Kiadó: | epa / Hachette |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 03. |
ISBN: | 9782376712329 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 23.8 x 27.7 x 4.4 cm |
Súly: | 2.47 kg |
Oldalszám: | 408 |
Ár: |
23 990 Ft (22 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában.
Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.