La Boulangerie
avec Frédéric Lalos, le MOF Boulanger
Frédéric Lalos (MOF Boulanger) Franciaország egyik legjobb pék „szakmunkásának” szakkönyve, aki bemutatja a kenyérkészítés minden technikáját.
A kenyér, a nyersanyagok és a felszerelés történetéinek alapjaitól a 140, a hagyományos kézműves mesterséget tiszteletben tartó recepttel való gyakorlásig kiséri el a szakembereket. A legklasszikusabbtól a legeredetibbig, a receptek folyamatábrákkal és tanácsokkal kerülnek bemutatásra, tippek és trükkök MOF Boulanger-től.
408 oldal, 280 fotó, 140 recept, valamint lépésről lépésre szóló útmutató a kenyérsütés művészetének elsajátításához.
Termékinformációk
Szerző: | Frédéric Lalos MOF |
Kiadó: | epa / Hachette |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 03. |
ISBN: | 9782376712329 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 23.8 x 27.7 x 4.4 cm |
Súly: | 2.47 kg |
Oldalszám: | 408 |
Ár: |
23 990 Ft (22 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Prisma
’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.
Weber's Gas Barbecue Bible
Egy kellemes nyári estén nincs is jobb hang, mint a zsenge zöldségek és a lédús húsdarabok finom sistergése, finoman sütve a gázsütőn. Családja és barátai élvezni fogják a gazdag aromákat, miközben a pislákoló gázlángokat úgy állítja be, hogy az étel tökéletesre süljön.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.