Barion Pixel

So Good Magazine #28

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2022. július 07. 14:35

So Good Magazine #28

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


So Good Magazine, egy félévente megjelenő angol nyelvű professzionális cukrász magazin, amely az édes és sós cukrász készítményekről, a csokoládé- és fagylaltipar, valamint a kortárs desszert világának szakembereiről szól.

 

 

 

 

 

Az aktuális magazin tartalma, szereplői:

Kirsten Tibballs,
20 years writing the history of pastry in Australia
Maxime Frédéric,
Sensitive generosity
Jordi Bordas y Adrianna Jaworska,
The ambassadors of change
François Galtier,
Animated pâtisserie
Dimitri Economides,
The pastritect
Romain Dufour,
Viennoiserie a step further
Francesco Boccia,
Rational pastry
Maxime Maniez,
Long live the classics
Samira Saade,
Seeing Stars
Marc Ducobu,
The guarantee of an emblem
Rémi Montagne,
Ludique, mignon, gourmand
Yusuke Aoki,
Innovation doesn’t need tools
Tomonari Kombu,
The beauty of empty space
Spyros Pediaditakis,
The boy with the notebook
Philippe Conticini,
Praliné and 0.5% osmosis
Ju Chamalo,
Applied ‘flanology’
Aya Fukai, Meg Galus & Genie Kwon,
The road less traveled
Karl de Smedt,
The protector of sourdoughsz

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. január 11.
ISSN: 2013203428
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 29.7 x 2.5 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 316
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Édesvízi halak / Freshwater fish

Édesvízi halak / Freshwater fish

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Good Magazine #10

So Good Magazine #10

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

So Cool No1 Magazine

So Cool No1 Magazine

SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció). 


Szerzők: Several Authors