Kenhető kakaókrém - Amedei

Crema Toscana al Cacao


« Vissza | Kategória: Krémek / Spreads
  2021. március 13. 10:26

Kenhető kakaókrém - Amedei

A Crema Toscana al Cacao az első kenhető krém, amelyet az Amedei manufaktúrában hoztak létre tej nélkül. 


A tiszta kakaó finomított keveréke, amelyet az Amedei szeretett ültetvényeiről és tapasztalatból választanak ki. A termék nem tartalmaz genetikailag módosított organizmusokat vagy azok származékait.

 

Amedei Tuscany

1990' Amedei születése

Amedei útja Cecilia Tessieri alapítónő kis kézműves laboratóriumával és a kiválóság iránti elkötelezettségével kezdődött. A kutatás, a szenvedély és az ősi feldolgozási technikák újrafelfedezése révén fokozatosan alakult ki.
Kaland, amely messzire vezetett, a távoli vidékekre, ahol Amedei megtalálta a világ legértékesebb kakaóit, és elkezdte feldolgozni ritka babjaikat, mindig, az egész termelési lánc teljes ellenőrzése alatt.

1998' Toscano Black 70%, Az első tábla

Az Amedei ültetvényein kiválasztott nyers kakaóhüvelyeket betakarítják és közvetlenül Toszkánába, a kreativitás és a zsenialitás földjére küldik, hogy csokoládékészítőik igazi műalkotásokká változtassák őket, akik mesteri módon adagolják és kézileg dolgozzák fel a kiválasztott összetevőket.
Így született meg Amedei legelső alkotása is: a Toscano Black 70, 70% -ban extra sötét keverék, tökéletesen kiegyensúlyozott, és mely egyedi aromaprofillal jellemezhető, a dohány, sült maláta és cédrusfa jegyeivel.

Kézműves technikák, utánozhatatlan íz és egyedi stílus, mindez Toszkánában készülnek, azok a megkülönböztető jegyekkel, amelyek az Amedei csokoládéját az egész világon híressé teszik.
A legmagasabb színvonalú ígéret megfelel a feltétel nélküli elkötelezettségüknek, amellyel Amedei a csokoládé kultúrájának nagykövetévé vált, amely magában foglalja a párosítást és az ízlelést.

Kutatás

Pontedera-i kézműves műhelyük ellenőrzi az egész termelési láncot, kiválasztva a legfinomabb alapanyagokat és feldolgozva azokat hagyományos technikákkal, hogy valódi kiválóságú alkotásokat keltsenek életre, amelyek kiváló minőségű alapanyagból készülnek: kakaóbab (mint a Criollo és Trinitario), nádcukor, tej és gyümölcsök, gondosan válogatva.

Íz

Az Amedei harmóniát teremt az összetevők, a textúrák és az ízek között, egyedi aromaprofilokkal rendelkező csokoládékat állítva elő. Az egész olasz know-how, amelyben az elegancia, az egyszerűség és a csokoládé iránti szenvedély ötvöződik, olyan ízeket generál, amelyek felidézik annak a varázslatnak a földjét, ahol létrejöttek: Toszkána.

30 év tapasztalata a csokoládékészítésben

A kakaó feldolgozási technikák elsajátítása évek óta alkalmazott agronómiának és folyamatos kísérletezésnek az eredménye. Amedei a világ legritkább kakaóbabját igazi csokoládé remekművé alakítja hagyományos technikákat használva.

Zéró: szója-lecitin, tartósítószerek vagy mesterséges színezékek

Az Amedei alkotásai kiváló minőségű alapanyagokból készülnek: kakaóbab, nádcukor, tej, válogatott gyümölcsök és dió, mesterséges aromák, szója lecitin, glutén vagy sűrítőszerek hozzáadása nélkül.


85 Nemzeti és nemzetközi díj

Az Amedei az a gyártó, amely az eddigi legtöbb „aranybab díjat” kapta a londoni „Csokoládé Akadémián”, amely a világ egyik legképzettebb intézménye az ágazatban.

"A minőség szigorúságból, tudásból, tiszteletből, csodálkozásból fakad"


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Kategória: Krémek / Spreads
Forgalmazás kezdete: 2021. március 18.
Származási ország: Olaszország
Kiszerelés: 200 g
Energia: 2407kJ, 579 kcal
Zsír: 44 g / 100g
  - amelyből telített zsírsavak: 9 g / 100g
Szénhidrát: 37 g / 100g
  - melyből cukor: 35 g / 100g
Fehérje: 8.8 g / 100g
Só: 0.01 g / 100g
Összetevők: Összetevők: Mogyoróbél - "Tonda Gentile Trilobata" (50%), nádcukor, kakaómassza, vanília.
Allergének: A termék nyomokban mandulát, pisztáciát, diót és tejet tartalmazhat.
Ár: 5 490 Ft
(4 323 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mogyorókrém 42% - Michel Cluizel

Mogyorókrém 42% - Michel Cluizel

PATE A TARTINER NOISETTES 42 %

Élvezze a pörkölt és finomra őrölt mogyoró hiteles ízét.


Szerzők:
Kategória: Krémek / Spreads

Kenhető mogyorókrém - Amedei

Kenhető mogyorókrém - Amedei

A „Crema Toscana” mogyorókrém a legjobb minőségű alapanyagokból (Piemonti mogyoróból) készül, amelyek mindig megkülönböztetik az Amedei alkotásait. 


Szerzők:
Kategória: Krémek / Spreads

Praliné krém 78% - Michel Cluizel

Praliné krém 78% - Michel Cluizel

PÂTE À TARTINER PRALINÉ 78%

Hagyományos Michel Cluizel technológiával készítve. 


Szerzők:

Praliné paszta 89% - Michel Cluizel

Praliné paszta 89% - Michel Cluizel

PÂTE AU PRALINÉ 89%

Praliné paszta Cukrászoknak!

 


Szerzők: