Kenhető mogyorókrém - Amedei
Crema Toscana alla Nocciola

A „Crema Toscana” mogyorókrém a legjobb minőségű alapanyagokból (Piemonti mogyoróból) készül, amelyek mindig megkülönböztetik az Amedei alkotásait.
A tiszta kakaóbab ölelésében ügyesen pörkölt mogyoró és krémesség jellemi. A termék nem tartalmaz genetikailag módosított organizmusokat vagy azok származékait.
Amedei Tuscany
1990' Amedei születése
Amedei útja Cecilia Tessieri alapítónő kis kézműves laboratóriumával és a kiválóság iránti elkötelezettségével kezdődött. A kutatás, a szenvedély és az ősi feldolgozási technikák újrafelfedezése révén fokozatosan alakult ki.
Kaland, amely messzire vezetett, a távoli vidékekre, ahol Amedei megtalálta a világ legértékesebb kakaóit, és elkezdte feldolgozni ritka babjaikat, mindig, az egész termelési lánc teljes ellenőrzése alatt.
1998' Toscano Black 70%, Az első tábla
Az Amedei ültetvényein kiválasztott nyers kakaóhüvelyeket betakarítják és közvetlenül Toszkánába, a kreativitás és a zsenialitás földjére küldik, hogy csokoládékészítőik igazi műalkotásokká változtassák őket, akik mesteri módon adagolják és kézileg dolgozzák fel a kiválasztott összetevőket.
Így született meg Amedei legelső alkotása is: a Toscano Black 70, 70% -ban extra sötét keverék, tökéletesen kiegyensúlyozott, és mely egyedi aromaprofillal jellemezhető, a dohány, sült maláta és cédrusfa jegyeivel.
Kézműves technikák, utánozhatatlan íz és egyedi stílus, mindez Toszkánában készülnek, azok a megkülönböztető jegyekkel, amelyek az Amedei csokoládéját az egész világon híressé teszik.
A legmagasabb színvonalú ígéret megfelel a feltétel nélküli elkötelezettségüknek, amellyel Amedei a csokoládé kultúrájának nagykövetévé vált, amely magában foglalja a párosítást és az ízlelést.
Kutatás
Pontedera-i kézműves műhelyük ellenőrzi az egész termelési láncot, kiválasztva a legfinomabb alapanyagokat és feldolgozva azokat hagyományos technikákkal, hogy valódi kiválóságú alkotásokat keltsenek életre, amelyek kiváló minőségű alapanyagból készülnek: kakaóbab (mint a Criollo és Trinitario), nádcukor, tej és gyümölcsök, gondosan válogatva.
Íz
Az Amedei harmóniát teremt az összetevők, a textúrák és az ízek között, egyedi aromaprofilokkal rendelkező csokoládékat állítva elő. Az egész olasz know-how, amelyben az elegancia, az egyszerűség és a csokoládé iránti szenvedély ötvöződik, olyan ízeket generál, amelyek felidézik annak a varázslatnak a földjét, ahol létrejöttek: Toszkána.
30 év tapasztalata a csokoládékészítésben
A kakaó feldolgozási technikák elsajátítása évek óta alkalmazott agronómiának és folyamatos kísérletezésnek az eredménye. Amedei a világ legritkább kakaóbabját igazi csokoládé remekművé alakítja hagyományos technikákat használva.
Zéró: szója-lecitin, tartósítószerek vagy mesterséges színezékek
Az Amedei alkotásai kiváló minőségű alapanyagokból készülnek: kakaóbab, nádcukor, tej, válogatott gyümölcsök és dió, mesterséges aromák, szója lecitin, glutén vagy sűrítőszerek hozzáadása nélkül.
85 Nemzeti és nemzetközi díj
Az Amedei az a gyártó, amely az eddigi legtöbb „aranybab díjat” kapta a londoni „Csokoládé Akadémián”, amely a világ egyik legképzettebb intézménye az ágazatban.
"A minőség szigorúságból, tudásból, tiszteletből, csodálkozásból fakad"
Termékinformációk
Kategória: | Krémek / Spreads |
Forgalmazás kezdete: | 2021. március 18. |
Származási ország: | Olaszország |
Kiszerelés: | 200 g |
Energia: | 2315kJ, 556 kcal |
Zsír: | 40 g / 100g |
- amelyből telített zsírsavak: | 7 g / 100g |
Szénhidrát: | 38 g / 100g |
- melyből cukor: | 36 g / 100g |
Fehérje: | 11 g / 100g |
Só: | 0.12 g / 100g |
Összetevők: |
Mogyoróbél - "Tonda Gentile Trilobata" (47%), nádcukor, sovány tejpor, kakaómassza, kakaópor, vaníliarúd. |
Allergének: |
A termék nyomokban mandulát, pisztáciát, diót tartalmazhat. |
Ár: | 5 490 Ft (4 323 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mogyorókrém 42% - Michel Cluizel

PATE A TARTINER NOISETTES 42 %
Élvezze a pörkölt és finomra őrölt mogyoró hiteles ízét.
Praliné krém 78% - Michel Cluizel

PÂTE À TARTINER PRALINÉ 78%
Hagyományos Michel Cluizel technológiával készítve.
Kenhető kakaókrém - Amedei

A Crema Toscana al Cacao az első kenhető krém, amelyet az Amedei manufaktúrában hoztak létre tej nélkül.