Piemonti Pörkölt Mogyoró - Altalanga Azienda Agricola
Nocciole tostate BIO / Nocciola Piemonte IGP

Pörkölt Piemonti Mogyoró „Nocciola Piemonte IGP” delle Langhe BIO - közepes pörkölésű mogyoróból.
Azienda Agricola Altalanga (BIO) Piemonte „Nocciola Piemonte IGP” - közepes pörkölésű mogyoróból készítve. Tárolási feltételek: Hűvös, száraz helyen tárolandó, 18 - 20 ° C hőmérsékleten, legfeljebb 55% páratartalom mellett.
Összetevők tisztasága: A termék nem tartalmaz géntechnológiával módosított összetevőket, Laktóz és Gluténmentes
Kiszerelés: Vákuum zacskóban, légmentesen lezárva
Piemonti Mogyoró
A Langhe királynője kerek és finom az IGP Piedmont mogyoró. Az Alta Langa szimbóluma és az abszolút kiválóság terméke, érzékszervi tulajdonságainak és termesztésének gondos munkájának köszönhetően a világ legjobb mogyorójának számít.
A piemonti mogyoró a Tonda Gentile Trilobata fajta héjas vagy héj nélküli dióját jelenti. Termesztése Piedmont néhány zónájára koncentrálódik, dombos területeken a Langhe, Roero és Monferrato hegyvidék lábainál. Az IGP Piedmont mogyoró kerek, de három különálló részből áll, átmérője héjas állapotban 17 és 21 mm között van. Héja közepesen vastag, színe klasszikus, közepes mogyoróbarna. Héj nélküli átmérője 11 és 15 mm között van, gyümölcse kompakt, finom és tartós aromákkal és ízekkel rendelkezik.
Meg kell jegyezni, hogy a „LANGHE” elnevezést nemrégiben a Langhe termőterületére adták. Ezt a megnevezést a 2020 -as betakarítástól kezdve a címkén fogjuk feltüntetni.
Mogyoró és a jó egészség
Az I.G.P. tanúsítvány (Indicazione Geografica Protetta), vagyis oltalom alatt álló földrajzi jelzések garantálja a fogyasztók számára annak minőségét és hitelességét. Igazolja azt a zónát és termelési módot is, amely tiszteletben tartja a folyamat során fennálló rendkívüli jellemzőket.
A Tonda Gentile Trilobata fajtát érzékszervi tulajdonságaik és előállításuk módszerei miatt értékelik. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy e fajta rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A mogyoró a táplálkozás erőműve, gazdag E-vitaminban (erős antioxidáns), B-vitaminban (B1, B2), kalciumban, magnéziumban és különösen káliumban, miközben nátriummentesek (ami hozzájárulhat a magas vérnyomás kialakulásához).
Photo: Altalanga Azienda Agricola
Termékinformációk
Kategória: | Altalanga Azienda Agricola, Piemonti mogyoró |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 07. |
Származási ország: | Olaszország |
Minősítések: | Bio |
Kiszerelés: | 1000 g |
Energia: | 2982kJ, 722 kcal |
Zsír: | 68 g / 100g |
- amelyből telített zsírsavak: | 10 g / 100g |
Szénhidrát: | 11 g / 100g |
- melyből cukor: | 4.1 g / 100g |
Fehérje: | 14.5 g / 100g |
Só: | 0.2 g / 100g |
Összetevők: |
100% Pörkölt mogyoró (Piemonti, IGP- Delle Langhe) |
Allergének: |
Mogyoró |
Ár: |
13 590 Ft (10 701 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Kakaós mogyorókrém - Alajmo

Kenhető mogyorókrém kakaóval, csak természetes összetevőkből és tartósítószerektől mentesen, magas mogyoró tartalommal (összesen 41%).
Piemonti Pörkölt Mogyoró - Altalanga Azienda Agricola

Pörkölt Piemonti Mogyoró „Nocciola Piemonte IGP” delle Langhe BIO - közepes pörkölésű mogyoróból.
Bio Piemonti mogyoró paszta 100% - Altalanga Azienda Agricola

Organikus (Bio) 100%-os Piemonti mogyoró paszta