Barion Pixel

Köszönet!

« Vissza
  2019. december 28. 12:23

Kedves Partnereim! Szokásosnak mondható, hogy az év utolsó napjaiban kisebb évértékelővel jelentkezek :-)


Különösen nehéz év volt az idei számomra, de ami nem változott, hogy hálával és köszönettel tartozók minden stabil és új partneremnek egyaránt. Felemelő és megható érzés, hogy oly sokan és bizalommal fordultatok, fordultak hozzám, legyen szó szakkiadványok vásárlásáról vagy éppen egy étlapfotózásról.

Állítom, hogy lassan, de biztosan bővül azok köre, akik prioritásként a szakmai-technológiai tudás fejlesztését tartják szem előtt, hosszútávon gondolkodnak.

Gratulálok Nekik!

Inspiráló érzés és egyben felelősségre int, hogy a szolgáltatásaim minősége jövőre még magasabb szintűek legyenek. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon legyen szó a kiadványok forgalmazásáról vagy fotózásról, át kell gondolnom, szerveznem és optimalizálnom a működésem szinte minden területét, így ezzel együtt évközben néhány változás várható.

Nagyon köszönöm az ez évi együttműködést, bizalmat, korrektséget, rugalmasságot és igyekszem az új évben is rászolgálni!

Mindenkinek boldog új évet, jó egészséget kívánok, továbbá érdemi szakmai fejlődést, a kitűzött célok-tervek teljesítését az új évre!


Találkozunk 2020-ban !

Köszönettel, tisztelettel, Antonio Fekete (Cookbooks.hu / Designfood.hu)